@majagt: saj neki takega imam namen....pač morem si zrihtat original podalške od VR6 pa kleparijo pa generalko na mašini in seveda prvo kak prvo PODZOVJE do konca naredit, drugi mesec pridejo fedri od binstaina(upam da sm pravilno napisal :P), potem pa če bo šlo ta mesec še si kupim gume pa felge malo večje pa širše tako da bo potem podvozje poštimano pa morem drugi lonec zadnji kupit od remusa novega ker ta je že bogi pa je fullll glasen....saj je fajn samo policaji redno komplicirajo mi že tko da nebi rad plačaval 500€ kazni in nič od tega imel raje grek kupit nov lonec od remus za 300€ pa je mir

potem pa pride na vrsto od golf4 kot mam na slikah luči pa zadaj ene druge rdeče bela kombinacija, kot je prikazano na spodni sliki:)in bad look potem pa se vržem na notranjost sedeže pa komplet notr pretapicirat u usnje

samo naj ne zgubim službe pa bo use :P
@Ivan36: sej maš prov samo smo glih samo za to sliko dali jih tko prej so pa ble u kartonu pa spodaj smo sćistili

ma veš meni je bv zdj neki se zezat pa dajat nazaj gor rableno rajši dam gor novo pa imam mir en čas

neki me edino še vedno zeza prej ko sm se peljal u desno so mi zavore cvilile zdj se pa sliši ko grem u desno kak se rsajo se pravi kak se nekak skup stisnejo pa gulijo nvn drugače razložit

ops: ko grem pa u levo z volanom pa je use ok ko pa u desno pa spet...sm mislil da mo rešil problem z menjavo zavor očitno pa je še nekaj drugo potem umes
Klical sm prejšnjega lastnika da mi da fonsko od njegovega kolega mehanika keri mu je avto štimal ke r me je zanimalo nekaj kakko je menjal na avtu poil pa mi uni kekec reče daj raj kerega drugega pokliči kot pa da boš njega zdj bv klicu pa bla bla bla neki izgovori pa mi ni hotel dat fonske od njega se pravi da je nekaj redno sumljivu tu pa omenil sem mu da zavore menjam pa da neki zeza tu poleg

zgleda koda nekaj skriva pa noče da izvem ka je....usaj moj občutek ja tak
Se komu kaj sanja za kaj naj bi šlo zakaj mi tak zavora dela prednja??????