Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK So jun 23, 2007 8:59 pm

Lepo, da se spravi en zavore pošlihtat kot je treba.. Namreč, vi le gledajo, kak bi z svojga avta iztisnili kakega konjička več, zavor pa doben ne preveri.. Pohvalno.. ;)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So jun 23, 2007 9:21 pm

ezzy je napisal/-a:Prejsnji lasnik/i zglea ni znal ravnati z takim avtom, kot ponavadi. Huda mašina, zunaj pa zdelan.

Drugač pa dost varnih km, pa upam da boš vsaj ti ravnal z avtom kot treba :)

Jaz bi se na tvojem mestu držal bolj splošnega tuninga, v stilu te slikce spodaj.

Lp!

ti tut ne veš kaka je razlika med tuningom in stylingom-revež bogi :lol: :twisted: :mrgreen: :vc

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Ne jun 24, 2007 8:59 am

Tako je zavore so na prvem mestu, pol pa na mašino 8)
BMW E46

Uporabniški avatar
majagt
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a majagt Ne jun 24, 2007 10:07 am

Moj predlog je da narediš bim bolj original vr-ko... zakaj? ker jih enostavno ni več...

prvo mehaniko spraviti u nulo.... edin styling ki bi zamenjal so sp. luči golf IV look in pa zadnje kakše temne... pa obvezno po opravljeni mehaniki barvanje avtomobila na novo in pa pretepiciranje notranjih delov... pa obvezno v usnje volan na novo in pa menšeto... slednji stvari naj ti naredi vse en in isti tapetnik...

čez čas pa feltne na rob pa gewinde...

lp

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Diski

Napisal/-a Ivan36 Ne jun 24, 2007 10:45 am

E res lepo in pohvalno, da jih nisi nesel stružit ker veliko jih to dela LOLI :shock: :evil: :twisted: potem jim pa vse trese grrr, jaz sem tudi menjal z novimi in verjemite razlika je očitna.Imel pa bi pripombo ( ne zate) zavorni diski so v kartonski embalaži, da se ne poškodijejo in tudi ko se jih vgradi morajo biti na kakem kartonu , da se slučajno ne naredi kaka raza ali pa opilek gor pride tako kakor na tvoji sliki se ne dela!!! velja za zadnje! To je samo za opozorilo ostalim.OK :D ;) Glede avta, je original najbolši in še najceneje je to ter zelo redki so taki v originalu :shock: Panele pa če niso res dotrajani samo z wapom in čistilom oprati in je to to.
Priponke
t_p1010089_112.jpg

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne jun 24, 2007 12:23 pm

@majagt: saj neki takega imam namen....pač morem si zrihtat original podalške od VR6 pa kleparijo pa generalko na mašini in seveda prvo kak prvo PODZOVJE do konca naredit, drugi mesec pridejo fedri od binstaina(upam da sm pravilno napisal :P), potem pa če bo šlo ta mesec še si kupim gume pa felge malo večje pa širše tako da bo potem podvozje poštimano pa morem drugi lonec zadnji kupit od remusa novega ker ta je že bogi pa je fullll glasen....saj je fajn samo policaji redno komplicirajo mi že tko da nebi rad plačaval 500€ kazni in nič od tega imel raje grek kupit nov lonec od remus za 300€ pa je mir :-P potem pa pride na vrsto od golf4 kot mam na slikah luči pa zadaj ene druge rdeče bela kombinacija, kot je prikazano na spodni sliki:)in bad look potem pa se vržem na notranjost sedeže pa komplet notr pretapicirat u usnje :D samo naj ne zgubim službe pa bo use :P

@Ivan36: sej maš prov samo smo glih samo za to sliko dali jih tko prej so pa ble u kartonu pa spodaj smo sćistili :) ma veš meni je bv zdj neki se zezat pa dajat nazaj gor rableno rajši dam gor novo pa imam mir en čas 8) neki me edino še vedno zeza prej ko sm se peljal u desno so mi zavore cvilile zdj se pa sliši ko grem u desno kak se rsajo se pravi kak se nekak skup stisnejo pa gulijo nvn drugače razložit :oops: ko grem pa u levo z volanom pa je use ok ko pa u desno pa spet...sm mislil da mo rešil problem z menjavo zavor očitno pa je še nekaj drugo potem umes :roll:

Klical sm prejšnjega lastnika da mi da fonsko od njegovega kolega mehanika keri mu je avto štimal ke r me je zanimalo nekaj kakko je menjal na avtu poil pa mi uni kekec reče daj raj kerega drugega pokliči kot pa da boš njega zdj bv klicu pa bla bla bla neki izgovori pa mi ni hotel dat fonske od njega se pravi da je nekaj redno sumljivu tu pa omenil sem mu da zavore menjam pa da neki zeza tu poleg :roll: zgleda koda nekaj skriva pa noče da izvem ka je....usaj moj občutek ja tak :?

Se komu kaj sanja za kaj naj bi šlo zakaj mi tak zavora dela prednja?????? :D
Priponke
foto022jr152.jpg
take luči zadaj
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne jun 24, 2007 1:41 pm

mogoče ti ležaj cvili? men so tut nove zavore cvilile ene 5.000 km. zdj so pa nehale. ne sekirj se glede tega. muska mal bl naglas pa je.

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto Ne jun 24, 2007 2:05 pm

ej nvn ka naj bi blo...ne cvili zdj ko sm menjal zdj se direkt sliši ku neko rajsanje....koda nekje prijama ono rednooooo :( :o ka pa če je zglob je kaka možnost tega???? to baje full drago :?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jun 24, 2007 2:15 pm

ManIAK je napisal/-a:Lepo, da se spravi en zavore pošlihtat kot je treba.. Namreč, vi le gledajo, kak bi z svojga avta iztisnili kakega konjička več, zavor pa doben ne preveri.. Pohvalno.. ;)

podpis

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto To jun 26, 2007 11:26 pm

eno malo neumno uprašanje ampak me zanima kak bi najlažje vedel če je mogoče zadnji most hin??? ker en mi je rekel da je kao most zadnji hin ni avtomehanik (zavarovalnica cenilec) pa zato glih rajši prašam tu če kdo ve kaj glede tega.... :oops:

tnx

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jun 26, 2007 11:30 pm

te tastare nes na deponijo boš dubu neki denarja nazaj.. ;)

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto So jun 30, 2007 12:39 pm

hhe no tnx =D še itak nvn odgovora se komu kaj sanja???? :roll:

Uporabniški avatar
mr.moto
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mr.moto Pe jul 06, 2007 9:28 pm

glede zvitega mosta... najbollje da pelješ na optiko pa ti tam povejo pri čem si

no jst mam tudi golfa ,samo navadnega , pa so mi na optiki rekli da je zvit zadnji most ...
pa zdej morm enga celega nekje dobit , cca 100 euru naj bi dal

samo če bi mel dosti zvitega bi to opazu ... avto bi ti teku po strani in profil na gumah bi ti fajn pobiralo
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 06, 2007 11:25 pm

Če ti bremze ružijo potem preveri zavorne cilindre. Če je z njimi kaj narobe jih daj obnovit.
Zakaj obnovit ? Ker bo obnova vseh štirih stala tok kot en nov cilinder. Obnovljen pa dejansko funcionira kot nov, saj se menja vse, samo 'ohišje' ostane staro, pa še to je na novo pobarvano.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort So jul 07, 2007 7:10 am

Samotar je napisal/-a:Če ti bremze ružijo potem preveri zavorne cilindre.

Tako je! Čeljusti vzami dol in celinder premigaj! Pri meni je bilo isto, ko sem se z avtom na male razdalje peljal in nisem skoraj nič bremzal.

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto So jul 07, 2007 11:33 am

včeraj sm se pelju ene 30km pa nism kaj dosti zaviral mogoče 2x malo bol močno,in pridem na parking stisnem zavoro in full slabo primlo grem vn pa vidim kak se iz prednjih ploščic kadi vn:( bi reku če bi res fulll zaviral pa nvn kaj delu sej sm se naganjal z avto samo tko spet močno nism zaviral....če bi blo kaj drugo narobe? zdaj zavore normalno primejo kak prej zaenkrt :roll:

Prejšni teden sm malo karter zvil, zdj pa začelo puščat olje na dihtungi....bomo probali samo zalepit z kitom (+330C) baje da bi to moralo biti dovol:) :)

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto So jul 07, 2007 11:36 am

@Samotar
Kam bi to lahko nesu obnovit al kak to ? :)

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek So jul 07, 2007 12:37 pm

zelo lepo pedenaš ti to zverino,kr tko naprej ;)

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a grega88 Ne jul 08, 2007 9:20 am

Že lep čas spramljam tale projekt tko da kr lepo naprej!Srečno :D
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Napisal/-a Staccatto Ne jul 08, 2007 1:54 pm

če de use kak treba pride po 15.7.2007 nove stvari gor kaj pa bo se morem še odločit u planu pa so tudi felge nove ta mesec če bo uspelo :)

@grega88 hvala ti kar spremljaj bo kar zanimivo :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Tome in 1 gost