Zodd je napisal/-a:u glavnem swift gti je zakonvozi se odlicno in so cisto posebni obcutki med voznjo ki ti jih lahko nudi malokateri avto
LUX boli te falus za vse ki ga nemarajo mogoce so pa nevoscljivi ko lahko z takim avtom za par tisoc evrov uzivas bolj kot marsikateri za 20k
ajde kdaj bo naslednje srecanje
DeLux je napisal/-a:MITO če je pa BMW večji užitek za vozit pol pa res ne vem. Ta avto se drži ceste tko ko je treba, švabota je ponavadi povsod preveč. m3 je pa čisto druga skrajnost tko da ne moreš takih primerjav postavljat. seveda je pa tudi taka zverina vredna svojega denarja. sem vozil recimo 328 lahko rečem sam zakon anedrži se pa slabš ko od mame bravo kar se pa meni ne dopade.....zame je adrenalin vožnja skozi ovinke na maksimumu in ne pospeševanje ter postavljanje hitrostnih rekordov na ravninah
nejcracing je napisal/-a:big turbo se te ne spomnem, kje pa sva se dajala pa s kje si, drugač pe nč govort kok se avto drži ker se mi zdej polo velik bol drži, s sviftam sm skoz okol letu sploh ko je bla mokra cesta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov