Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda To jul 17, 2007 7:06 pm

Te DC so wannabe tomasonke v mat črni barvi ... so mi pa všeč

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael To jul 17, 2007 7:08 pm

DaBear je napisal/-a:No, js sm testiro, pa sm na hitri cesti Vipava - Ajdovščina dosegu 220 km/h... Za od 0-100 sm pa tud, mogoč malenkost naklona navzdol, pa sm dosegu tak čas,tak da... Ne vem, no...
Pospeški mogoč res niso realni, glede na spust, končna hitrost pa je...
Drugač felne mam pa 17 col, pa razmišlam na 18 drugo leto, pa verjetno bojo črne, mat...
Pa zanima me še, glede zatemnitve štop luči, kje se to rihta...
Hvala...

No kot prvič mam js tudi tale motor 1.9 TDI in 105KM pa in tale "najina" konzerva ne gre 220, pa če se ti na glavo postaviš, razen s kakim chiptuningom, predelavo motorja, ali strmim klancem. Sicer avto zmore le 185 km/h in pospeši od 0-100 v 11.3 sekunde. Motor 2.0 TDI s 140 KM ima pospešek od 0-100 v 9.9 sekunde in končno hitrost 205 - pa še to s takim motorjem rabiš kar lepo ravnino, da do nje prideš :). vozil Leona 1.9 in 2.0 TDI ter tudi tamočnega TFSIja s 240 KM, zato lahko trdim v realnost podatkov proizvajalca.
Kot drugo: v kolikor si kupil novo vozilo, si b**** erste klase, da se greš pred 2.000 km prevožih, peljat kolikor avto gre :D :D. Motor še ni utečen, daj malo vozi z glavo, sicer ti turbina in motor ne bosta dolgo služila. Nov motor NI in še enkrat NI pripravljen na priganjanje prvih nekaj tisoč kilometrov. Sicer pa saj škoda govorit ane.
Sicer pa jasno avto je lep :oops: , samo daj ga malo ahtaj ;)

Zdej pa čisto resno vprašanje: sam sem po 5.000 prevoženih se prvič peljal čez 140 na uro - jasno sem sprobal koliko stvar gre, vetra ni bilo, avtocesta se je spuščala vendar čez 190 po števcu, oziroma 3900 obratov avto meni ne gre. 4500 je sicer rdeče območje... Kako ti je sploh po števcu v koliko ne nakladaš uspelo priti na 220. Sam sem po spuščujoči se cesti peljal 190 po števcu kak km, pa se hitrost čez to ni premaknila.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To jul 17, 2007 8:15 pm

novi avti so že vdelani ko pridejo iz fabrike....
Slika

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo To jul 17, 2007 8:30 pm

Doc_ je napisal/-a:novi avti so že vdelani ko pridejo iz fabrike....

brez zamere, ampak ti maš pa zmer neke pripombe :? kot da ti vse to veš. Sicer ti pa lepo jasno povsod povedo da nekje do 2000km vozi brez preganjanja motorja v visoke obrate, sicer je pa to napisano tudi v knjigi z navodili ki jo dobiš poleg avta.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To jul 17, 2007 8:52 pm

Tommo je napisal/-a:

brez zamere, ampak ti maš pa zmer neke pripombe :? kot da ti vse to veš. Sicer ti pa lepo jasno povsod povedo da nekje do 2000km vozi brez preganjanja motorja v visoke obrate, sicer je pa to napisano tudi v knjigi z navodili ki jo dobiš poleg avta.

ja ti tud vse veš :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 To jul 17, 2007 9:08 pm

Doc_ je napisal/-a:
Tommo je napisal/-a:

ja ti tud vse veš :lol:

ma skoš maš neke brezvezne komentarje.
sori

Uporabniški avatar
DaBear
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a DaBear To jul 17, 2007 9:14 pm

Js mam zdaj 9000 prevoženih (avto je bil testni in sm ga dobil s 4000km prevoženih). Drugač sm pa mel orng dolgo ravnino (okol 9 km), pa na števcu sm priš do malenkost čez 210 km/h, GPS je pa pisal 196 (al tam neki, ne vem več točno, sam blo je pa čez 190)... Avta pa tud še zdaj, dokler se ne ogreje mašina ne turiram čez 2500 obratov...
The best things in life, are not the things you own, but the things that own you...

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 To jul 17, 2007 9:28 pm

prvi je bil testen (dizel!! :? ) potem pa ga še ti 9 km tiščiš na polno :woohoo .....

...raje ne vlagaj kaj preveč nanj, ker ga boš verjetno kmalu podajal.... ;) ;) ;)

Uporabniški avatar
DaBear
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a DaBear To jul 17, 2007 10:17 pm

Ma nism ga celih 9 km tiščal na polno... Tolk je dolga tam ravnina... Ne vem, kolk km sm ga tiščal... a je to ful narobe? Js sm pač z bencinarja prešalto na dizla.. Sem pa do takrat brez vgašanja mel čez 20 km za sabo...
The best things in life, are not the things you own, but the things that own you...

Uporabniški avatar
Marky-NITRO
Nov uporabnik

Kraj: Maribor-Tabor

Napisal/-a Marky-NITRO Sr jul 18, 2007 12:49 pm

Nevem zakaj tolko vsi komplicirate glede tega.
Če preberete malo poste nazaj, je bilo že nevem koliko krat rečeno, da je bila ravnina in da ni šlo točno 220 km/h itd.

V glavnem... koliko se jaz spoznam na avtomobile vem, da avta ne smeš turirat prih 1500 km, pol pa mirne duše. Prav tako, ga ne smeš gnat na polno takoj ko ga vžgeš.. itd.

Obilo varnih km in upam, da se srečava kje na cesti.

LP
Be the one...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov