pragi opcII ali pragi coupe, to ti je isti shit...ni razlike...zanimivo pa je to, da sem jih dobil tukaj v slo...sicer sem jih dobil od cloveka, ko vem da je z njimi blo vse ok...
dobil pa sem jih lih po nakljucju...hehe...
ja se dela nekaj no, upam da se bo dodelalo, tako ali tako komaj cakam da ga obujem v letna platisca, da zmontiramo odmicne, sesalna, filter...pol tekom leta, upam da do konca leta se ustimam izpusni kolektor ter izpuh...
ker se pa tice stylinga, pa bo tako ali to vse narejeno konec marca...
lp, dominic...
p.s. mislim da kar bo...efekti pa se bodo sporocili :P
pa ze spet nekaj novega :P
nem double postal...
Da malo opisem stvari, ze lep cas nic od mene
Takole, projekt se pocasi koncuje, masina je porihtana...ECU nastavljen od dbilas daynamics, prav tako je vgrajen njihov sesalni kolektor...noter mam 275° odmicne, simetricne...tako da kar se tice masine je tipi, topi (seveda je se tukaj celotni izpisni sistem, grupa A, treba se pocakat na €), vgrajen naknadno prav tako TC gumbek, tako da lahko mirne volje izklopim, in malo gume pokurim...auuuu, kar zaboli ko se spomnim kolko je cena ene
no, avto je bil delezen tudi kozmeticnih spremenb (ne drasticnih), vgrajeni novi pragi (varianta coupe/opc II)...doma mi ze kar lep cas sloni zadnji spojler, ki je prav tako OPC II varianta...na vgradno v orginal odbijac se cakajo blende za meglenke (lumma)...
lite so gor...aja, pa ciscenja pa pranja je potreben...
no tukaj pa se slika od masine, ni kaj prevec videt =)
zgornja vezna se pride nazaj, ker moramo obrnit loputo...napacno postavljena, pa pol nismo vec dirali...
to je to...
lp, dominic...
p.s. luci zopet stare noter...z crnimi angelkami so me nekaj nategnili, u 3pm...