Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe sep 07, 2007 7:41 pm

Punisher je napisal/-a:lexus v zivljenju nebi dal gor, brez zamere... :D ej dadek, ni ta xenon nekam poceni...komplet z lucmi, cena pa 114€ ??

tole pa je isti model kot moje, vendar crne...
http://cgi.ebay.de/ANGELEYES-SCHEINWERF ... dZViewItem

zadaj so tak orginal temnjene...tako da ostanejo...

tote se mi bolj dopadejo kot tvoje naročene Dadek....Predvsem zato, ker nimajo oranž žmigavca not...
Slika

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So okt 13, 2007 5:51 pm

takole...prejsni teden ni blo kaj delat...vzel okvirje dol od tablic, vse pripravil...naredim sprednjo gor za test ce drzi, tako da jutri slike izgleda...uporabil patex 50kg double side tape...tole res drzi, tablico prej zvijes kot da jo dobis dol...

problem sem imel zadaj, pod okvirjem je bila pena...za odstranitev le te sem porabil kar nekaj casa...olfa nozek, samo rezilo...postrgal/porezal koliko se je dalo, nato malo cistega alkohola...nakar se razrecilo, ter poliranje...poliranje jutri se 1x ponovim...sicer videt ni posledic razredcila, kar sem se najbolj bal...izpade ful vredu... slike jutri...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
sky88
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a sky88 So okt 13, 2007 6:30 pm

Lep avto,z okusom ga rihtas,kr tk naprej!LP
1996 Honda Civic EJ9...bivša
1996 Honda Civic EK4...bivša
1999 Honda Civic EJ9...bivša
2003 Audi A4 B6 Avant...daily driven
1997 Honda Civic EK4...track driven

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So okt 13, 2007 7:08 pm

Pohvale za avto. Res z občutkom narejen styling. Feltne so odlična izbira. Dobra odločitev tudi glede winga. Sam ga tudi ne bi dajal gor, ker bi avto samo pogršal. In ne obratno. Skratka ena lepših aster g pri nas. Še temnenje pa bo špica.

Edit: mogoče bi spredaj še bolj pasale iste luči z črno podlago. Ampak že te izgledajo fino.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So okt 13, 2007 7:37 pm

hja, temne luci...nekak avto izgubi pogled, ki ga ima, postane prevec monoton...gledal slike podobno predelanega in ima temne luci...spredaj kot da ga nebi blo (ghost :D ), mogoce bi bil enim vsec drugim ne...takle mi je cisto povseci...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So okt 13, 2007 7:51 pm

Punisher je napisal/-a:hja, temne luci...nekak avto izgubi pogled, ki ga ima, postane prevec monoton...gledal slike podobno predelanega in ima temne luci...spredaj kot da ga nebi blo (ghost :D ), mogoce bi bil enim vsec drugim ne...takle mi je cisto povseci...

Ja sej na to sem tudi sam pomislil. Da bi namreč potem kot celota izgledalo preveč monotono. Merkaj jo, lepotico. ;)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne okt 14, 2007 10:07 pm

punisher tisto lepilo pz pena gre v 1min z bencinom vstran :P

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po okt 15, 2007 4:02 pm

ja kje si prej hodo :D, zdaj je ze vse porihtano ...preden sem pa sam skapiral kaj je dobro in kaj ne, je pa blo delo za koncano... :P :P v glavnem da se lepo vidi zdaj, ko so tablice brez okvirjev...sem jih dal malo nizje od prvotnih in je avto kar opticno nizji...malenkost :shock: :o

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So avg 16, 2008 11:06 am

Tako, se nekaj svezega od tega poletja, nic kej velikih spremenb, manjsi detalji...spredaj OPC I podaljsek...to je za 1x vse...

pa se nekaj slikic...

necakov novo pridobljen strojcek...

Slika Slika

pa se moja crna zverina...nekaj v tem smislu...hehe...

Slika Slika Slika Slika Slika

takole, malo svezine, opc 1 sprednji pase v nulo...pridejo se vgrajene meglenke od lumme z odprtino zraka za hlajenje zavor...nasledni teden se montira tc stikalo, za vklop in izklop tc-ja (privzeto je vedno vklopljen)...

zimska predelava bo EDS faza 3...odmicne, izpusni kolektor ter nastavitev elektornike (posledicni dvig rpm na 7500)...naknadno pa se grupa a izpuh...ter zelje po komplet dBilas sesalni ter filter sistem, kar pa je drago ko pes...:D aja, da ne pozabim na temnenje stekel...

no avto je ze letos dobil tudi nove gume, falken fk 425 (215/40/17), gume so odlicne v dezju, na suhi podlagi pa kaj bi pravil, kvaliteta ter izkusnje povesta vec od 1000 besed...zelo zadovoljen...

kar se pa tice leona, je ze dobil eno novost... temna stekla...druga sele pride, sredinski lonec ven ter samo cev namesto njega...

za trsanje amortizerjev pa se je zadeva prestavla na naslednje leto...spomlad...

na masini pa tako ali tako ni vec kaj naret...207ps je krepko dovolj...

lp, dominic

Uporabniški avatar
ta-dej
Nov uporabnik

Kraj: Lehen ne Pohorju

Napisal/-a ta-dej So avg 16, 2008 11:20 am

Dobro si porihtav ti to opelico

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne avg 17, 2008 9:05 am

zelo lepo napreduje astrica. šele zdej pa vidm, da maš sport opremo...kter letnik to? pa kolk se ti je dejansko kj posedlo, ko si nižal?

pa še glede tega TC stikala...kje, kaj, kako, za koliko :lol:

trolly23
Novinec

Napisal/-a trolly23 Ne avg 17, 2008 10:29 am

uu nice nice lepa lepa.sm še mogoče šipe mal potemnit pa bo super.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Ne avg 17, 2008 1:37 pm

glede posedanja ti lahko pove prvi lastnik (ki pa je iz nemcije)...sam sem samo menjal gume iz 205/40/17 na orginal koliko je dovoljeno 215/40/17...

ogledala so orginal OPC II...nizanje je bilo izvedno pri Sachs-u, z K.A.W. vzmetenjem ter sachs omortizerji nastavljenimi na delovno obmocje feder (ze grejo proti koncu - mislih ze druge opcije)...avto lepo sedi...sploh z temi novimi gumami...odlicno...

tc stikalo, orginal GM del...pri nas drago ko pes...dobil preko e-bay...50€+postnina...

ekola slikico...vgradnja sledi v teku tedna, naslednjega vikenda...kako bo z casom...

doma mi se lezi zadnji opc II wing, treba da se nardi gor, ni casa, na spomlad vrjetno ter sprednje blende za luci...

Slika

sipe so v planu, samo glede na moje delo...bog ve kdaj...hehe...treba dopust vzet ce se hoce da se kaj naredi...

hvala za pozitivne komentarje...

p.s. tc nadgradnja gre naret samo na sledece modele...

Alle Astra G / Zafira A Modelle

Pin 25

- Z20LET
- Z22SE

Pin 27 mit TC Plus und ESP

- 1.8 - 2.2
- 2.0 - 2.2 Diesel

Pin 31 mit TC Plus

- 1.8 - 2.2
- 2.0 - 2.2 Diesel

drugace pa ---> Nachrüstsatz TC Opel Astra G,Zafira A auch OPC

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po feb 09, 2009 7:14 pm

No stvari so se zacele premikat, v smeri vec km...hehe, vsaj nekaj, no prav tako styling...doma ze pragi OPCII, zadnji wing OPCII, na poti SRI appron, meglenke ter blende za meglenke...to je za sminko...

masina pa bo dobila dbilas sesalni kolektor+filter sistem (temu primerno nastavljena elektornika), odmicne IMOTEC 275° (tole je ze doma), izpusni kolektor, in cez cas grupa A izpuh...

se par slikic...

filter
Slika
sesalni
Slika

vec sledi...

lp, dominic...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po feb 09, 2009 7:19 pm

lepo ti tole delaš, lahko vprašam kje si dobu prage opc? sicer, moji gredo na štrihanje, ampak vseeno, redka zadeva, sprašujem za nadomestne dele, nikjer nimajo...

daj oglasi se kaj na opelforum.si, boš na kakem srečanju mal pokazu pa kej več povedu ;)

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po feb 09, 2009 7:33 pm

pragi opcII ali pragi coupe, to ti je isti shit...ni razlike...zanimivo pa je to, da sem jih dobil tukaj v slo...sicer sem jih dobil od cloveka, ko vem da je z njimi blo vse ok...

dobil pa sem jih lih po nakljucju...hehe...

ja se dela nekaj no, upam da se bo dodelalo, tako ali tako komaj cakam da ga obujem v letna platisca, da zmontiramo odmicne, sesalna, filter...pol tekom leta, upam da do konca leta se ustimam izpusni kolektor ter izpuh...

ker se pa tice stylinga, pa bo tako ali to vse narejeno konec marca...

lp, dominic...

p.s. mislim da kar bo...efekti pa se bodo sporocili :P

Slika

pa ze spet nekaj novega :P =I :woohoo

nem double postal...

Da malo opisem stvari, ze lep cas nic od mene :D

Takole, projekt se pocasi koncuje, masina je porihtana...ECU nastavljen od dbilas daynamics, prav tako je vgrajen njihov sesalni kolektor...noter mam 275° odmicne, simetricne...tako da kar se tice masine je tipi, topi (seveda je se tukaj celotni izpisni sistem, grupa A, treba se pocakat na €), vgrajen naknadno prav tako TC gumbek, tako da lahko mirne volje izklopim, in malo gume pokurim...auuuu, kar zaboli ko se spomnim kolko je cena ene :D

no, avto je bil delezen tudi kozmeticnih spremenb (ne drasticnih), vgrajeni novi pragi (varianta coupe/opc II)...doma mi ze kar lep cas sloni zadnji spojler, ki je prav tako OPC II varianta...na vgradno v orginal odbijac se cakajo blende za meglenke (lumma)...

lite so gor...aja, pa ciscenja pa pranja je potreben...

Slika Slika Slika Slika Slika

no tukaj pa se slika od masine, ni kaj prevec videt =)

Slika

zgornja vezna se pride nazaj, ker moramo obrnit loputo...napacno postavljena, pa pol nismo vec dirali...

to je to...

lp, dominic...

p.s. luci zopet stare noter...z crnimi angelkami so me nekaj nategnili, u 3pm...

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So maj 23, 2009 4:43 pm

pa se nove, malo umazane slike =)

Slika Slika Slika Slika

nekaj spremenb je pa...

lp, dominic...

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So maj 23, 2009 5:19 pm

pohvalno... zelo lepa astra ;)
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So maj 23, 2009 6:41 pm

Mene pa zanima, če se ta FlowMaster Air filter kaj dere ali ne ker če se mi gre na k...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson So maj 23, 2009 7:29 pm

huda ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov