Brouky je napisal/-a:sm te včeri v logatcu pozdravlu...sm mislu da se boš ustavu...
je pa svetovn avtič v živo...

a to si biv ti...hehe....
jah ce bi se pr usakmu ustavu k me pozdrav nebi dalec prsu
edo-lj je napisal/-a:no dons sm meu priložnost si ogledat tvojga "rdečkota"

morm reč da je v živo res bomba,pa una lobanja odspred ful huda,edin kar mi ni blo jasn kaj maš odzadi na levi strani nad gumo neke hribčke k da maš selotejp gor.

drgač je pa res avto bomba

edo-lj je napisal/-a:aha,sam tko uprašu sm k mi je blo čudn..edin kar me je še mičkn motil,je to da je meu odpsred na haubi dve ključavnci,bi si moru narest na knak..drgač pa res lep auto,še posebi zto k je mejčkn,..

jah kokr sm ze napisu avto je v fazi predelave...
tisto zadi smo naredl zdej zacasno rasiritev da guma nestrli vn (da nebi slo policajom v nos) ker po zakonu nesme stleti izven blatnika...tisto ni niti dokonca rasirjen niti pokitan kaj sele vec....
drugac bo avto su zdej v zlo kratkm casu na barvanje in takrt bo koplet zunanost narjena tko kokr se zagre....odstranena bo tud tista lubanja spredi (to je zdej gor sam da ni lukne)....klucavnce (zabce) na haubi nebo bo narjen na drug sistem (zdej je gor sam zato da mi usak neodpre in gleda kaj je pod pokrovom motorja)...no sej boste vidl k bo cajt ....naj ostane kej za presenecenje...