Kiko je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:ja to tud mene moti to je slovenski forum in naj se temu tudi primerno piše
Kot prvo, vsi veste, da se je v času Jugoslavije, v šolah učila samo srbohrvaščina. Če bi se učila slovenščina tudi na Hrvaškem, Srbiji, Bih, Makedoniji, bi verjetno tudi oni znali slovensko, ne?
Zanima me če bi tudi, ko bi na forum prišel en Anglež ali whatever s kakim "1000 hp" strojem, bi mu tudi takrat odgovarjali po slovensko? Seveda ne! Na veliko bi se mu prilizovali aka "Good job dude!!" ali bi mu rekli " To stari ej, seka!":roll:
Nekateri se zgleda ne morete navaditi na to, da se je včasih potrebno tudi malce prilagoditi. Lahko smo veseli, da se tudi iz drugih držav predstavljajo, kar pomeni, da ima forum ne glede na določene problemčke dobro reputacijo.![]()
LP
P.S. Ne maram OFFTOPIC-ov pa se tokrat nisem mogel zadržati, sorry.
Lahko si zdej mislite, da sem čefur ali karkoli, pa vseeno postam tole.
Zdravo!
No, če je pa že tako, potem pa se prijavi na en forum "Južnih bratov" pa piši po slovensko, da boš videl koliko in predvsem kakšen odziv boš dobil.
Nadam se da razumijete vecinu sto sam pisao jer nazalost slovenski neznam pisati iako razumijem kad citam
je napisal mr_m.
In zato ne razumem zakaj ne govorite slovensko, če je že sam napisal da on razume. Vsak v svojem jeziku pa se bomo vsi lepo razumeli.
Pa se opravičujem za off, sam sem res mogel.
Avto je pa itak super
LP
PS. sicer je pa temo res škoda smetiti s takimi neumestnimi posti, da zasenčimo dobro delo pri predelavi Lanosa.