Vidim da maš navigacijo. Maš kakšen CD za sposodit, da si ga skopiram - original so ful dragi.
Ta zadenj CD ki ga mam je Alpske države pomeni cela avstrija in švica ,severni del italije in južni del nemčije ter košček francije je gor. CD je letnik 2002/2003 ostalih nimam ker tukaj je vse kar osebno rabim ,če hočeš ti ga spoham aja spečem ali pa ko bom v SLO si ga sam kopiraš.
Oppa stari, zna biti kar "IHTAVO". Samo ta navor je nekam sumljiv. Kje si to rihtal.
Zadeva je ista kot pri BLUEGTI če ga kdo pozna nevem kje je on to dal delat.
Jaz sem z zadevo prišel zelo dobro čez, pomeni sodelavc ima skupaj z nekim kolegom svojo firmo v CH in sta imela še en tak računalnik za Golfa 4 letnik 99 motor AGU ampak vozilo ni smelo imeti tempomata.Ker zadeve nista mogla prodati sem dobil cel računalnik za 1000.- CHF tako da sem star računalnik obdržal tako ko bo treba na tehničnega bom moral za kratek čas zadevo zamenjat,pol pa spet nazaj.
Jaz sem se ga tamko navadil da mi je ža prepočasen ampak nekateri so že sedeli zraven pa jih lahko vprašaš kakšen je bil občutek. nevem če so tudi tukaj na forumu ampak Rockson,Tejko, Axi so bili za njih vem naj ti povejo kako se občuti in kako so se počutili.
Pozdrav
A pijača seveda velja .