Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne nov 18, 2007 10:35 pm

@xandrej: lepo povedano! :bow

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne nov 18, 2007 10:46 pm

domzalcan21 je napisal/-a:Ja, feltne nardijo avto res extra, sploh te alpina 20".

@abbe: dokler ne bo na cesti res nekaj snega, ostanejo tele feltne gor...tako ali tako se nam konec tedna obeta poletje... 8)

ja jst sm dons kr kidau sneg.pa nism tok dalec od tebe doma.upam pa da bo res poletje.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne nov 18, 2007 10:49 pm

Kidu si? Huh...ja kle u domžalah se nč ne pozna...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne nov 18, 2007 10:53 pm

Gretje sedežev zadaj si še zrihtaj, da bo delalo, pa bo avto brez napake. ;)

Pa nevem kdo je sanjal o neki duši in nevem čemu... :lol:
Zadnja stvar, ki jo kupiš za dušo je nemška limuzina. To je avto za pozirat in se gledat v izložbah, ko se mimo pelješ, ker je tak "mafijski" in ima prezenco. Avto za "zajebance". :)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne nov 18, 2007 10:58 pm

Avto, ki ima V12 more met neki duše, pa tud če je nemc heh.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po nov 19, 2007 1:07 am

Za pozirat je bmw 725 dizl ne pa 12 valjnik halo!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po nov 19, 2007 1:47 am

Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Nek se vidi raskoš, saj mi ni treba razlagati.
Avto pa menja lastnike pred servisom kot jaz gate po tuširanju. Ko se 20ke znucajo bo pa spet naprodaj.
Ne mi sanjat o neki duši pa nevem čemu še prosim vas, teh 300+ konjev se niti približno ne čuti, saj je avto ojačan (blindiran) in je posledično težek ko cent. Motor pa je tih ko bubica.
Več duše ima stara bmw trojka 325i. Potegneta pa oba glihglih :lol:

Če bi radi videli limuzino z dušo sprobajte kakšno lancio thesis 3.0 V6 emblema. To je duša, ne pa tale "german briefcase" ;)

Saj je lep avto, ampak fantje, res se ni treba slepiti pa sliniti, da je kupljen zato, ker ima dušo, kupljen je, ker so to fina, mafijska kola z 20kami, ki zimskih gum niti od daleč ne bodo videle, ker so za lastnika enostavno predrage. Zdaj bo pa spet padel kak izgovor, da je to avto za nedeljske vožnje, ki ne sme videti snega ipd... :lol:
Saj je sigurno luštno meti tako ladjo v dvajsetih letih svojega življenja, ampak bodimo za trenutek realni in recimo bobu bob. Poliranje in mazanje gum še ni enako velik servis, le-ta pa je kar "malce" prevelik zalogaj za povprečnega študenta v 20ih letih. ;)
Kaj pa vem, mogoče pa delate nadure, kaj fantje ? :lol: Malo heca mora bit. ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po nov 19, 2007 7:56 am

word 8)
the brand with the three stripes :)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po nov 19, 2007 9:20 am

bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Avto pa menja lastnike pred servisom kot jaz gate po tuširanju. Ko se 20ke znucajo bo pa spet naprodaj.
Ne mi sanjat o neki duši pa nevem čemu še prosim vas, teh 300+ konjev se niti približno ne čuti, saj je avto ojačan (blindiran) in je posledično težek ko cent. Motor pa je tih ko bubica.
Več duše ima stara bmw trojka 325i. Potegneta pa oba glihglih :lol:

Če bi radi videli limuzino z dušo sprobajte kakšno lancio thesis 3.0 V6 emblema. To je duša, ne pa tale "german briefcase" ;)

Saj je lep avto, ampak fantje, res se ni treba slepiti pa sliniti, da je kupljen zato, ker ima dušo, kupljen je, ker so to fina, mafijska kola z 20kami, ki zimskih gum niti od daleč ne bodo videle, ker so za lastnika enostavno predrage. Zdaj bo pa spet padel kak izgovor, da je to avto za nedeljske vožnje, ki ne sme videti snega ipd... :lol:
Saj je sigurno luštno meti tako ladjo v dvajsetih letih svojega življenja, ampak bodimo za trenutek realni in recimo bobu bob. Poliranje in mazanje gum še ni enako velik servis, le-ta pa je kar "malce" prevelik zalogaj za povprečnega študenta v 20ih letih. ;)
Kaj pa vem, mogoče pa delate nadure, kaj fantje ? :lol: Malo heca mora bit. ;)

No če pa ti tak praviš pol pa le. :roll: ;) Jaz osebno bi tudi raje Thesisko ampak malo premisli. Ima ga če ga pa bo lahko vzdrževal ali ne pa je njegova stvar. Zakaj si ga je kupil pa tudi on ve. Jaz osebno bi si ga zato ker je nekaj posebnega in bi si ga želel... Recimo, Drugo je bedarija.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po nov 19, 2007 10:02 am

fovšija mora bit če ne to nebo slovenski forum :har :har :har drgač pa ful huda limuzina

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po nov 19, 2007 11:44 am

bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P

Preden bo tale avto ojačan oziroma blindiran bo pa še trajalo. Samo zato ker ima dvojna stekla zaradi zvočne izolacije še ne pomeni da je bulletproof. :lol: :roll:

Duša je pa itak za vsakega drugačna. Zate je nekaj posebnega na Lancii (beats me), meni na BMWju, tretjem na Ferrariju,... Uglavnem, kakor komu, da bi se pa v direktorskem avtu motor nevemkolk slišal pa tudi ni ravno navada.
Slika

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r Po nov 19, 2007 12:27 pm

mevden je napisal/-a:
Quiksilver je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:To so avti velike mašine veliki metri in udobnost na kvadrat... Bravo. Lepo čuvaj pa čimmanj radiraj gume... ;) Še veliko varnih kilometrov.

Pa stroški na kubik :D

sam res. kako si lahko kej tazga kupte, k pije 20 litrov. kje pa delate zaboga, in za kakšno plačo?

sej res da je luksuz, sam pol plače dajat za benz ma mesec je pa tud preveč a ne?

Avtomobili se zdalec niso le uporabna sredstva, namenjena so za prevoz od tocke A do tocke B.To osnovno nalogo dejansko izpolnjujejo vsa vozila, ki jih na trg prolsjejo izdelovalci ne glede na geograsko poreklo.Razlike se zacnejo pri tem, kako uspesen je ta prevoz in koliko zadovoljstva nudi.Tako da se velikokrat zgodi, da med potjo iz tocke A do B, prevozijme se tocke C,D,E,F...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 19, 2007 12:43 pm

Men najlepši BMW ever. Dobra kola si nabavo mož ;)
Moj mehanik ma takega, bomba od avta.

Pa varne kilometre 8)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po nov 19, 2007 1:12 pm

ah ja....ko ima nekdo super duper avto so vsi :cry: pač kot so že rekli avto je avto za prevoz od točke A do točke B in še vmes do C,D,E in Z če je treba....

glede na prostornino motorja je meni poraba kar nizka-kar je tudi ok, poznam nekatere ki imajo 2.6 ki kuri 12l in 2.5 ki kuri 16l +

da, avto je bulletproof saj si ga je lastila italijanska vlada :shock:

lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po nov 19, 2007 1:31 pm

Nixxon je napisal/-a:

Preden bo tale avto ojačan oziroma blindiran bo pa še trajalo. Samo zato ker ima dvojna stekla zaradi zvočne izolacije še ne pomeni da je bulletproof. :lol: :roll:

Duša je pa itak za vsakega drugačna. Zate je nekaj posebnega na Lancii (beats me), meni na BMWju, tretjem na Ferrariju,... Uglavnem, kakor komu, da bi se pa v direktorskem avtu motor nevemkolk slišal pa tudi ni ravno navada.

Seveda, da ni navada, edini tak je quatroporte, thesis 3.0 in 166 3.0 ter 3.2.
In to daje avtu karakter ali če želite "dušo". Če je tišina nimaš nič od tega.

Avto je pa sicer in lep in kvaliteten, nimam kaj pripomnit, alpina super pašejo gor. ;)

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Po nov 19, 2007 5:07 pm

kera foušija ej.
bass ti se kar tolaži z svojimi izjavami. On si pač lahko privošči tak avto, kaj tebe briga zakaj si ga je kupil? Mu že paše najbrž ane. Če nebi bil taka buranja in se vozil s staro alfo nebi pisal takih bedarij kot jih pišeš.

Get a life people
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po nov 19, 2007 10:18 pm

Ja, rojko tolažim se ... :lol:

P.S: Kaj je to buranja? :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po nov 19, 2007 10:23 pm

seveda bo tih, menda se nebo vtec všaltal pa filter bolil :lol:
Tud na tej mašinci se da dobit lep zvok, brez skrbi.
Se pa strinjam, da "teh" 300hp ni lih za kakšen drag, ampak za dobro vožnjo.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po nov 19, 2007 10:27 pm

royko je napisal/-a:kera foušija ej.bass ti se kar tolaži z svojimi izjavami.

mislim, da je več kot nazorno argumentiral to kar misli.. jaz bi tut mel tak avtek.. vsi pa vemo da je ta avto namenjem poziranju... kot je že nekdo rekel.. problem ni kupit, problem je vzdrževat, če bo možu zneslo itaq super, jaz vem da meni nebi ;)

again.. felne ga naredijo norega, upam da ga kdaj uspem videt v lj. :D

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po nov 19, 2007 10:31 pm

no sj se ni treba razpravljat o tem.bomo vidl kok casa bo imel avto v lasti pa se bo po tem sklepal a ga je a ga ni zmozen vzdrzevat
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost