domzalcan21 je napisal/-a:Ja, feltne nardijo avto res extra, sploh te alpina 20".
@abbe: dokler ne bo na cesti res nekaj snega, ostanejo tele feltne gor...tako ali tako se nam konec tedna obeta poletje...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Nek se vidi raskoš, saj mi ni treba razlagati.
Avto pa menja lastnike pred servisom kot jaz gate po tuširanju. Ko se 20ke znucajo bo pa spet naprodaj.
Ne mi sanjat o neki duši pa nevem čemu še prosim vas, teh 300+ konjev se niti približno ne čuti, saj je avto ojačan (blindiran) in je posledično težek ko cent. Motor pa je tih ko bubica.
Več duše ima stara bmw trojka 325i. Potegneta pa oba glihglih![]()
Če bi radi videli limuzino z dušo sprobajte kakšno lancio thesis 3.0 V6 emblema. To je duša, ne pa tale "german briefcase"
Saj je lep avto, ampak fantje, res se ni treba slepiti pa sliniti, da je kupljen zato, ker ima dušo, kupljen je, ker so to fina, mafijska kola z 20kami, ki zimskih gum niti od daleč ne bodo videle, ker so za lastnika enostavno predrage. Zdaj bo pa spet padel kak izgovor, da je to avto za nedeljske vožnje, ki ne sme videti snega ipd...![]()
Saj je sigurno luštno meti tako ladjo v dvajsetih letih svojega življenja, ampak bodimo za trenutek realni in recimo bobu bob. Poliranje in mazanje gum še ni enako velik servis, le-ta pa je kar "malce" prevelik zalogaj za povprečnega študenta v 20ih letih.
Kaj pa vem, mogoče pa delate nadure, kaj fantje ?Malo heca mora bit.
bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Avto pa menja lastnike pred servisom kot jaz gate po tuširanju. Ko se 20ke znucajo bo pa spet naprodaj.
Ne mi sanjat o neki duši pa nevem čemu še prosim vas, teh 300+ konjev se niti približno ne čuti, saj je avto ojačan (blindiran) in je posledično težek ko cent. Motor pa je tih ko bubica.
mevden je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:To so avti velike mašine veliki metri in udobnost na kvadrat... Bravo. Lepo čuvaj pa čimmanj radiraj gume...Še veliko varnih kilometrov.
Pa stroški na kubik
sam res. kako si lahko kej tazga kupte, k pije 20 litrov. kje pa delate zaboga, in za kakšno plačo?
sej res da je luksuz, sam pol plače dajat za benz ma mesec je pa tud preveč a ne?
Nixxon je napisal/-a:bass je napisal/-a:Zakaj ima pa potem na stebričkih od stare S-klase V12 krom napis naliman? :P
Preden bo tale avto ojačan oziroma blindiran bo pa še trajalo. Samo zato ker ima dvojna stekla zaradi zvočne izolacije še ne pomeni da je bulletproof.![]()
![]()
Duša je pa itak za vsakega drugačna. Zate je nekaj posebnega na Lancii (beats me), meni na BMWju, tretjem na Ferrariju,... Uglavnem, kakor komu, da bi se pa v direktorskem avtu motor nevemkolk slišal pa tudi ni ravno navada.
royko je napisal/-a:kera foušija ej.bass ti se kar tolaži z svojimi izjavami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost