Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 08, 2008 8:31 am

primozek69: kaj se splaca in kaj ne, je odvisno od posameznika, tvoje mnenje tle nima veze, cloveku samo zbijas moralo.

to s spanjem za volanom se tut men dogaja, ko sm se plinske instalacije delal, sm zutri peljal kombi na teren cca 200km, po 13urah dela pa se nazaj. enkat sm bil tok zaspan da sm si ventilacijo v glavo vsmeru, okna odpru, popil 4 redbull-e in se kloftal skos, pa je vse zaleglo sam za kaksnih 10 minut pol sm pa spet zacel vase lezt..
no pol sm na eni pumpi zakinkal za pol ure in sel pol naprej pa je blo dost bols.

je pa ena stvar ki pri zaspanosti pomaga, in to je hitrost.
ce se peljes 230 nebos zaspal.

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 To apr 08, 2008 8:45 am

Off: no,če si plin delal sva pa na istem

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze To apr 08, 2008 10:49 am

če si zmatran po šihtu,dolgi vožnji...itd,da še komaj zdržiš, se tvoje reakcijske sposobnosti zmanšajo, tako da mislim da se ni glih pametno 230 vozit...

sej je adrenalin pa use...sam še vedno bi ti nevarnost počasneje zaznal kot pa če bi biu spočit...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 08, 2008 1:32 pm

Vsi ko ste se vsajali spet pa bli zgrozeni. Razumem da si zaspan pa da ti oke skup vlece, tudi jaz se vozim ob nemogocih urah na siht... Ampak da si tak neodgovorn pa da nea ustavis pa mjagari prosetkas par minutk al pa zakinkas par minutk to pa ne razumem.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny To apr 08, 2008 4:14 pm

no no primozek69...
bil sem sam v avtu, bilo je ob 7 zjutraj, cel teden sem spal 10 ur vsega skupaj, dobro sem se najdeu preden sem šow domow in kar je blo še najhujše.... vžgal sem ventilacijo na full ker je bla šipa zamegljena in nisem pogledal če je na hlajenju (bilo je na gretju)...no vse to skupaj je pripeljalo do tega da sem zaspal pa ti reci kar hočeš...

kazal se pa nisem pred nobenim ker pač ta avto imam zase ker mi je všeč in če ga prtisnem ga prtisnem izključno za moj gušt in za nobenga drugega...

strinjam se z zadnjim komentarjem da je bilo moje dejanje (it v takem stanju za volan) totalno neodgovorno... to se popolnoma strinjam in zdaj tako denarno kot moralno plačujem mojo napačno odločitev (moralno preprosto za to ker sem se zaljubu v ta avto in mi dela slabo sam ko ga gledam v takem stanju, ko bo popravljen bo na senčniku slika razbitega da se bom vsakič ko se bom vsedu spownu kaj se lahko zgodi če ravnaš neodgovorno)

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To apr 08, 2008 4:36 pm

če si zaspan ga je treba bombat :twisted:

posledice so pa v takem primeru lahko še hujše...

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck To apr 08, 2008 4:50 pm

jp, utrujenost je svina. Kam si pa udaril? S ceste letel, al komu v zadnji konec? se opravičujem, če sem slučajno spregledal to info. Sem si pa tud jz reku, ko sem razbil avto, da si bom slikco nalimal na senčnik. Pa potem nism, sam se pa vseen večkrat spomnm tistga ovinka;) Drugač bi blo pa res lahk velik slabš.

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc To apr 08, 2008 5:36 pm

Saj sploh ne veš kdaj zaspiš ... sam zmanjka te.
Boljše, da se nekje ustaviš pa spiš 10 ur, če je treba, samo da ne pride do kake nesreče. Tistih 10 ur bo v celotnem življenju sam kapljica v morje, lahko ti pa reši celo življenje, pa še komu drugemu zraven.

Saj res da včasih pride, da moraš zmatran na pot...samo, če le ni res potrebno, je boljše, da ne greš ali pa te naj drugi pelje.

lp
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- To apr 08, 2008 8:13 pm

Jaz mislim, da je to odvisno od osebe do osebe, jaz osebno nisem na nobenem prevoznem sredstvu spati, niti na avtobusu, avtu,... zato tudi nimam težav s zaspanostjo pred volanom...

ker moja služba zahteva nočno delo, sem se enkrat že peljal domov zelo utrujen, celo tako utrujen, da sem se potem cel dan spraševal po kateri poti, sem se sploh domov pripeljal
SlikaSlika

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc To apr 08, 2008 10:32 pm

Edinkrat kt sm zaspau(pa ne za volanom) je blo v avtobusu na poti domov iz Gardalanda. Tist je blo pa katastrofa. Od celga dneva letanja gor in dol me je zmanjkalo malo pred Slovensko mejo, zbudu pa sem se v LJ, pogledam okol in vsi v avtobusu spijo :? . Kaj bi blo ce bi vozu edn od nas takrat, verjetno pobije 50+ ljudi iz prve :o

Uporabniški avatar
DriveAll
Nov uporabnik

Napisal/-a DriveAll Sr apr 09, 2008 10:58 am

Žalostno...lepi je bil avto. Zaspanost zna bit jeba. Men tud pomaga malo hitrejša vožnja, muska naglas pa kak redbull...če je pa prehudo se pa ustavim. Do neke menje pač gre, jo je pa težko določit...
NEDOVOLJENO OGLAŠEVANJE ODSTRANJENO.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr apr 09, 2008 11:11 am

tako, tudi moj sodelavec po 7ih dneh nočnega dela je zaspau za volanom par ovinkov pred domov, golf 4 2003 totalka, njemu sreča nč!

delaj 7 dni ponoči pa boš vidu da ni problem zaspat! tisti k ne okusi nočnega dela v tej temi lapa v prazno!

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Sr apr 09, 2008 11:30 am

Delam tudi jaz skoraj vsaki dan 10 ur pa končam ob 1nih ponoči. potem pa se zjutraj vstanem ob 7.00 pa grem na drugo delo. ampak pazi, ko po enem tednu čutim da nisem sposoben vozit, prosim sodelavca da me zapelje domov, magari punco al pa koga. Sam nikakor ne peljem, ker mi je enostavno preveč škoda življenja. Sem pa se lepega dne precenil, ko sem 2 leti nazaj prišel iz morja, in se vsedel na motor. 3 ure po prihodu z morja so me z rešilcem peljali v bolnico :oops:

SlikaSlika

lp, FReAK.

[/url]
Slika

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny So apr 12, 2008 5:06 pm

eee ja ... kakor koli če se človek ne počuti za it vozit so vse druge varjante boljše kot pa vozit...
na koncu se ne izplača... če zračunam kolko taksijev si plačam s tem stroškom ki sem si ga naredu v 10 sekundah oziroma v eni milisekundi kolikor je bilo potrebno za napačno odločitev... bala...

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Če apr 24, 2008 8:05 pm

nekje od 1000 do 1100 eur so kosi... drugi teden pri meni... avto mora na mizo... pol roka, optika, barvanje... začetek junija upam da bo da jo lahko peljem še na kakšen meeting...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe apr 25, 2008 12:04 pm

Poglej s svetle strani. Jo boš vsaj pobarval, ko si jo imel že lih namen. :D
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Pe apr 25, 2008 2:48 pm

Zdej jo boš lahko pobarvu na novo pa uresniču svoje plane
A2R.SI

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny So apr 26, 2008 5:41 pm

eko kosi so doma in se bo začelo... učeraj sem razmontiral pol avta...zdaj je klepar na vrsti, potem jaz za hladilnik, roko, optiko pa to, in pol še barvanje...

res je zdaj se bodo vsaj plani premaknili naprej hočem al nočem... tudi o odločanju ni več govora ker so kosi plačani in zdaj jo je pač treba popravit... zna pridet praw lepa vn... aja manjkajo mi sam še luči pa to, ki bodo take:

http://cgi.ebay.co.uk/92-96-Honda-Prelu ... m153.l1262
http://cgi.ebay.co.uk/92-96-Honda-Prelu ... m153.l1262
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-Prelude-92- ... m153.l1262

ima kdo kaj izkušenj z naročanjem preko podobnih varjant??

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So apr 26, 2008 5:45 pm

keep us updated :P

sanny
Novinec

Napisal/-a sanny Če maj 29, 2008 2:25 pm

doma so:
-hladilnik 170€
-desna roka 50€
-ventilator (skupaj s hladilnikom)
-oba blatnika 150€
-pokrov motorja 230€
-prednje luči 200€
-žmigavci v odbijaču 100€

drugi teden pride:
-zadnje luči 110€
-komplet vezna stena sprednja (je komplet prednja plošča) 150€
-odbijač 150€
-traversa pod odbijačem 100€

na grobo 1400€ za enkrat brez materjala za barvanje, plačanega kleparja...
da sem prišel za tako ceno čez sem naročal kose v avstriji, ameriki in nekaj minimalnega pri nas

in potem sam na mizo in delat....
bom kej poslikal napredek pa dal kej gor... vsaj luči pa to ki niso enake kot original...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov