mattey je napisal/-a:lepa je, kaj imaš mogoče registrsko Novo mesto? zato ker sem jo videl danes v Mariboru zdaj nevem če je bila to ta, ker sem jo na hitro pogledal v križišču pa gužva je bla... ja drugač pa dobri ovalci
Lp
Sportivo je napisal/-a:mattey je napisal/-a:lepa je, kaj imaš mogoče registrsko Novo mesto? zato ker sem jo videl danes v Mariboru zdaj nevem če je bila to ta, ker sem jo na hitro pogledal v križišču pa gužva je bla... ja drugač pa dobri ovalci
Lp
Mislim da sem jo tut jaz vidu samo ni mela litk gor, ampak navadna želzna platišča, drugače pa iste barve pa z nm registersko.
mattey je napisal/-a:lepa je, kaj imaš mogoče registrsko Novo mesto? zato ker sem jo videl danes v Mariboru zdaj nevem če je bila to ta, ker sem jo na hitro pogledal v križišču pa gužva je bla... ja drugač pa dobri ovalci
Lp
sportivo je napisal/-a:Mislim da sem jo tut jaz vidu samo ni mela litk gor, ampak navadna želzna platišča, drugače pa iste barve pa z nm registersko.
Volvo-s60 je napisal/-a:Ena pripombica..... menim da imaš narobe montirane brisalce oz krilca ki skrbijo za učinkovitejši tok zraka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost