cliopower je napisal/-a:Mandzo sj me mas na msnju :P ja cliota dcija sm meu ti pa svojo prejšnjo hondozdej ga nimam več mam več zdej avtomobilov ceeda pa tko naprej
Enkrat te poklicem ko bom gor da vidm to raketo v živo
lepa je res
xsAMOR je napisal/-a:Hoho, ze cele Jesenice govorijo o teli hondici, jst je pa se nc nism viduLepa je, ce ti je do extrema - ni kej, sam tele leksuske za moj okus ne sedejo prevec. Jst sm bl za tak izi stayling ( primer YUGO-tova honda
) Uglavnem velik varnih in srecnih kilometrov, pa merkej cez te grbine po Jesenicah
Jo moram enkrat u zivo vidt, baje je tut ful glasna tvoja lepoticka
Uglavnem uzivaj u voznji!
LP
IcEm4n je napisal/-a:tud men je notranjost ful lepa (kko je z dostopanjem do klopi?), medtem ko mi zunanjost nekak ne potegne (sprednje in zadnje luči, pa delno tud feltne). Je mogl bit pa kr precej truda notr vloženga
ManIAK je napisal/-a:Kaj pa vem no...Notranjost je huda za pop!zdit. Zunaj se mi pa zdi da je nekot preveč vsega. Jaz bi se prvo znebil vseh nalepk, zadnjih lučk, pa bi vzadaj počasi zakluču. Spredaj pa tisti grdi podalšek dol, pa bi bla mnogo lepša.
Čeprav tudi taka ni slaba...
MANDZO je napisal/-a:AXioN je napisal/-a:Saj se zavedas da si kupu showcar in ne nekaj za vsak dan?
in kaj če se ne zavedam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost