Sarge je napisal/-a:Ja okej, samo razlika je v tem da imajo 30 let stare "gare" svojo sentimentalno in zgodovinsko vrednost, ki raste z leti in redkostjo. To se neda primerjat z enim precenjenim Golfom. Sori, ne razmišljaš racionalno.
warmaster je napisal/-a:Ja pa kaj bi vi radi da avto kr podarim. Realna cena 7k? okidoki pa poglejmo takole...
Na avto so zatemnjena stekla 140e
nižanje 200e
pragovi&podaljški+mintaža+delo 400e
platišča stara pol leta 1000e
menjane zadnje luči 100e
čipanje 400e
-------------------------------------------------------
cca 2240e brez upoštevanja stroškov z papirji(kar hitro prinese še 100-200e)
+ pred tednom dni opravljen servis za 600e. Menjava vseh montizerjev, vseh diskov ter disk ploščič, puš na mostu, jermen klime, za ostalo se pa sploh ne spomnem zdele z glave.
Pa prištejmo še to zraven smo pa sladih treh jurjih. In zdej mi boš reku da je avto vreden 7 jurjev. Poleg tega govorit da ima malo več opreme kot navaden? Do zdej sem osebno vidu sam ENEGA z več opreme, pa še ta uvožen. Avto morš v živo videt...
Glede na to da se "podobni" golfi prodajajo okoli 7k, ti povem da v takem stanju kot je ta in z tako opremo ga neboš videl.
pa jebemu mater,pol pa to napiši še v oglasu da bo folk vedu kaj pa kok,ne pa da te je treba klicat pa informacije vlečt iz tebe. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
warmaster je napisal/-a:pa jebemu mater,pol pa to napiši še v oglasu da bo folk vedu kaj pa kok,ne pa da te je treba klicat pa informacije vlečt iz tebe. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Moje mišlenje. Koga avto zanima ga bo prišu gledat in bo tko al tko sam vidu kakšen je avto. Nimam se pa namena "bahat" in hvalit na oglasu. Sej vsak ve, kok drag šport je "tunning". Razumem pa da ko avto prodajaš je to manj vredno.
Am avto ma gretje sedežev, je pa res da nima esp-ja pa več airbagov, ima pa zato dosti ostalih stvari, no sej ni važno. Ampak če se en bom reku "kur.." SDI prodaja skor za 7 jurjev
![]()
Glede na to, da sem si ta avto kupil sam ( 2 leti nazaj) še kot dijak, am verjemite da mi ni blo vseen kako sem delal z njim, ker mi pač dnar ne leti z neba.
Drugač pa ja ja lahka potrgam pragove dol, poberem muziko vn, dam nazaj navadne felgne , pa dam ceno gor 7,5. Pol je pa to krnaenkrat realna cena ne?
Nevem zakaj bi to delal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov