Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Sr dec 17, 2008 12:17 am

Mah kakšnih 8 jurjev. Avto je vredn mogoče 7. Saj ni nč posebnega. zaradi dveh podaljškov pa temnih luči zadaj pa res ne more bit tolk drag. Drugač pa so pa na a.net vsi avti precenjeni.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr dec 17, 2008 12:35 am

passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Sr dec 17, 2008 9:56 am

vedno se najde kupec ;)

Sicer pa se tudi podajajo 30 let stare gare za večji denar... brez kakršnekoli opreme... pa dajte še tiste spluvat :roll: ,ker ma ceno 13.000€ namesto 10€...

lp
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Sr dec 17, 2008 9:59 am

Ja okej, samo razlika je v tem da imajo 30 let stare "gare" svojo sentimentalno in zgodovinsko vrednost, ki raste z leti in redkostjo. To se neda primerjat z enim precenjenim Golfom. Sori, ne razmišljaš racionalno.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Sr dec 17, 2008 10:07 am

Sarge je napisal/-a:Ja okej, samo razlika je v tem da imajo 30 let stare "gare" svojo sentimentalno in zgodovinsko vrednost, ki raste z leti in redkostjo. To se neda primerjat z enim precenjenim Golfom. Sori, ne razmišljaš racionalno.

Sentimentalna vrednost gor ali dol, konec koncev je tale golf dejansko 50x boljši avto od tistih, tako da kdo ne razmišlja racionalno?

Se bo pa kupec golfa neglede na prevožene km, peljal boljše od bilokaterega novega avta ki imajo vrednost do 9000€ z 1.2,1.1,1.0 motorji.Že če se gremo varnosti vozila, nima nikakršen getz,fista,yaris za burek...

Sicer pa nikjer nisem napisal da se strinjam da je vredn 9000€... ;), če razumeš.
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Sr dec 17, 2008 10:10 am

Lahko je ta Golf boljši 100x od enega oldtimerja, pa če ga ne proda za 10k €, eden določen redek oldtimer za 10k € na Ebayu pa takoj, je očitno avto tolk vredn tolk kolk bi folk dal zanga.

Sicer pa glede rabljenih avtov za tak dnar. Pač eni majo rajši novi avto, ki ima garancijo in tako nimajo stroškov z popravili. Pa da se magari vozim v slabšem avtu zarad tega. Med take spadam tudi jaz.

Zdej pa konc of OFFTOPICOM že :roll:
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Sr dec 17, 2008 1:05 pm

Cena se na net da večja, za kolikor si pripravljen spustit ceno. Tako da, če daš ceno 11.000€, potem pa spustiš za 1500€. Pa imaš v žepu 9.500€, ki si jih želel za avto, kupec pa bo zadovoljen ker mu je uspelo za celih 1500€ znižat ceno. Tako je moje mnenje. Se pa najdejo kupci, ki kupijo za prvo ceno, to pa je za prodajalca zelo dobrodošlo :lol:

OFF: Tako sem jaz prodal polota v okvari. 98 letnik, na avto.net sem dal ceno 1200€, čeprav sem vedel, da mi ga za takšen denar ne bo uspelo nikoli prodati, saj se za takšen denar prodajajo že "delujoči". Klicalo je nekaj kupcev, ki so ponujali od 500 do 700€, potem pa se je našel kupec, ki je vzel polota za 1050€. Malo potrpljenja (no, jaz sem avto prodal v 5ih minutah :lol: )

ON: Lastniku želim uspešno prodajo!
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

warmaster
Novinec

cc

Napisal/-a warmaster Sr dec 17, 2008 2:07 pm

Am zadeva je taka, da avta se mi tak ne mudi prodat. Če bo šel za tak dnar bo, čene pač ne.

Glede motorja. Avto je bil čipan pri avtoelektroniki. Žal mu zaradi časovne stiske nismo uspeli zmeriti moči. Tip ko mi ga je čipal, pa je reku da nekje 135-140 konjev ma.
Vidim da je treba pazit kaj napišem :D (kar ene zelo moti)

Kot sem rekel, ne spustim niti evra. Poleg tega ni na avtu samo plastika in temne luči, tko kot sem za sledil. Ne govorit kar nekaj na pamet.
Slika

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 So dec 20, 2008 4:03 am

Še znižan je pa čipan, pa malenkost velč opreme ima kot serijski golf. Sory. Pa če je čipan še ne pomen, da je zato višja cena. Se mi zdi, da prej obratno, ker se ljudje tega otepajo (moje mnenje).

warmaster
Novinec

xx

Napisal/-a warmaster So dec 20, 2008 10:34 pm

Ja pa kaj bi vi radi da avto kr podarim. Realna cena 7k? okidoki pa poglejmo takole...

Na avto so zatemnjena stekla 140e
nižanje 200e
pragovi&podaljški+mintaža+delo 400e
platišča stara pol leta 1000e
menjane zadnje luči 100e
čipanje 400e
-------------------------------------------------------
cca 2240e brez upoštevanja stroškov z papirji(kar hitro prinese še 100-200e)
+ pred tednom dni opravljen servis za 600e. Menjava vseh montizerjev, vseh diskov ter disk ploščič, puš na mostu, jermen klime, za ostalo se pa sploh ne spomnem zdele z glave.
Pa prištejmo še to zraven smo pa sladih treh jurjih. In zdej mi boš reku da je avto vreden 7 jurjev. Poleg tega govorit da ima malo več opreme kot navaden? Do zdej sem osebno vidu sam ENEGA z več opreme, pa še ta uvožen. Avto morš v živo videt...

Glede na to da se "podobni" golfi prodajajo okoli 7k, ti povem da v takem stanju kot je ta in z tako opremo ga neboš videl.
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So dec 20, 2008 10:41 pm

warmaster, več boš dobil če vse te tvoje dodatke posebi prodaš, folk namreč tega ne bo cenil niti 1/5 tolk kot si ti, k si to z veseljem delal..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So dec 20, 2008 10:42 pm

warmaster mora ti bit jasno da to koliko si ulozil v avto ne gleda noben.oz kar si vlozil nebos nikoli dobil toliko nazaj.ce dobis pol kar si ulozil si lahko vesel.
tako to je z stylanimi avti.potem pa so tukaj se zmotna misljenja da ce ma avto crne sipe pa ce je na podnu pa ce ma velke feltne ... da je biu teran da je tak avto zjahan/zjeban.
noben pa ne ve da taki ki avte tko stimamo smo zelo pazljivi z njimi se jh merkamo in so zelo dobro ohranjeni....
ce zase povem,grem staut da je skoraj ni stvari na avtu ki bi bila v okvari ali dotrajana.vse kar pokaze znake slabosti takoj zamenjam.da o tem kako merkam kje vozim ne govorim.
kar se pa opreme tice pa nevem an.brez zamere sam sj nimas neki ful opreme.mas samo 2 air baga,nimas esp-ja ni gretja sedezev.pranja zarometov....kar hocem povedat je to da odar se avti uvazajo iz tujine je v slo veliko golfou z veliko opreme...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Re: xx

Napisal/-a el_diablo Ne dec 21, 2008 5:23 am

warmaster je napisal/-a:Ja pa kaj bi vi radi da avto kr podarim. Realna cena 7k? okidoki pa poglejmo takole...

Na avto so zatemnjena stekla 140e
nižanje 200e
pragovi&podaljški+mintaža+delo 400e
platišča stara pol leta 1000e
menjane zadnje luči 100e
čipanje 400e
-------------------------------------------------------
cca 2240e brez upoštevanja stroškov z papirji(kar hitro prinese še 100-200e)
+ pred tednom dni opravljen servis za 600e. Menjava vseh montizerjev, vseh diskov ter disk ploščič, puš na mostu, jermen klime, za ostalo se pa sploh ne spomnem zdele z glave.
Pa prištejmo še to zraven smo pa sladih treh jurjih. In zdej mi boš reku da je avto vreden 7 jurjev. Poleg tega govorit da ima malo več opreme kot navaden? Do zdej sem osebno vidu sam ENEGA z več opreme, pa še ta uvožen. Avto morš v živo videt...

Glede na to da se "podobni" golfi prodajajo okoli 7k, ti povem da v takem stanju kot je ta in z tako opremo ga neboš videl.

pa jebemu mater,pol pa to napiši še v oglasu da bo folk vedu kaj pa kok,ne pa da te je treba klicat pa informacije vlečt iz tebe. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

warmaster
Novinec

Napisal/-a warmaster Ne dec 21, 2008 10:14 am

pa jebemu mater,pol pa to napiši še v oglasu da bo folk vedu kaj pa kok,ne pa da te je treba klicat pa informacije vlečt iz tebe. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Moje mišlenje. Koga avto zanima ga bo prišu gledat in bo tko al tko sam vidu kakšen je avto. Nimam se pa namena "bahat" in hvalit na oglasu. Sej vsak ve, kok drag šport je "tunning". Razumem pa da ko avto prodajaš je to manj vredno.

Am avto ma gretje sedežev :D , je pa res da nima esp-ja pa več airbagov, ima pa zato dosti ostalih stvari, no sej ni važno. Ampak če se en bom reku "kur.." SDI prodaja skor za 7 jurjev :?

Glede na to, da sem si ta avto kupil sam ( 2 leti nazaj) še kot dijak, am verjemite da mi ni blo vseen kako sem delal z njim, ker mi pač dnar ne leti z neba.

Drugač pa ja ja lahka potrgam pragove dol, poberem muziko vn, dam nazaj navadne felgne , pa dam ceno gor 7,5. Pol je pa to krnaenkrat realna cena ne?

Nevem zakaj bi to delal?
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne dec 21, 2008 11:06 am

Vstrajaj na ceni. Mogoče se najde norec.. Ko se ti bo mudilo prodat boš pa pač spustil.
Glede na tvojo logiko ko si pisal koliko te je kaj stalo je potem moj Twingo vreden najmanj 5500€ :lol:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne dec 21, 2008 11:12 am

warmaster je napisal/-a:
pa jebemu mater,pol pa to napiši še v oglasu da bo folk vedu kaj pa kok,ne pa da te je treba klicat pa informacije vlečt iz tebe. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Moje mišlenje. Koga avto zanima ga bo prišu gledat in bo tko al tko sam vidu kakšen je avto. Nimam se pa namena "bahat" in hvalit na oglasu. Sej vsak ve, kok drag šport je "tunning". Razumem pa da ko avto prodajaš je to manj vredno.

Am avto ma gretje sedežev :D , je pa res da nima esp-ja pa več airbagov, ima pa zato dosti ostalih stvari, no sej ni važno. Ampak če se en bom reku "kur.." SDI prodaja skor za 7 jurjev :?

Glede na to, da sem si ta avto kupil sam ( 2 leti nazaj) še kot dijak, am verjemite da mi ni blo vseen kako sem delal z njim, ker mi pač dnar ne leti z neba.

Drugač pa ja ja lahka potrgam pragove dol, poberem muziko vn, dam nazaj navadne felgne , pa dam ceno gor 7,5. Pol je pa to krnaenkrat realna cena ne?

Nevem zakaj bi to delal?

Zakaj bi to delal. Moje mišljenje, ker npr maš dost ljudi ko vidi tak avto k je mal zrihtan recimo, prvo pomisli avto je bil teran itd. Zato bi js na tvojem mestu pobral dol kar je naknadno montiran gor in prodal. Odmontirane stvari pa posebej prodal. Druga zadeva, servis si omenu kolk te je pršu, recimo da ga neb delal pa bi mel ceno 7,5, pa pridem npr js do tebe pa mi rečeš da je treba tavelk servis nardit. Ok, si rečem bom zrihtal s tem da ceno spustiš na 6,9 ker me bo koštal 600 evrov. Vrjetn nebi spustu cene za tolk a ne. Zato ti pravim da servisa ne štej med vrednost avta, ker je to nujno zlo pri avtomobilih. Če hočeš celotnga prodat, takšn kot je, realna cena, reci in piši 8,5 začetna in še bi spustil na 8,3.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 22, 2008 7:23 am

Moz je stroske servisa pristel k ceni avta :cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po dec 22, 2008 11:24 am

svašta....
vlko sreče
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 22, 2008 5:21 pm

Sicer pa me ta cena ne preseneca...

Miki hoce 15k za golfa IV 1.6...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

warmaster
Novinec

Napisal/-a warmaster Po dec 22, 2008 5:45 pm

Moz je stroske servisa pristel k ceni avta rotflolll

Ka ti ni jasno? Napisal sem samo za ta servis, ki je bil opravljen teden dni nazaj, in je bilo na avtu menjano dejansko "vse" kar je bilo potrebno zamenjati. To tudi deloma razloži ceno.!!!!!!!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov