Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne mar 07, 2004 10:16 pm

WTF 65k sit za temnenje.Mislim ej mogoče si ga narobe zastopu.
No kot rečeno men je računu25k sit.No mogoče je mel slab dan.:)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Ne mar 07, 2004 10:18 pm

G-4S je napisal/-a:
Tinal je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:SHARKYja :wink:

Kje se pa da dobit tega Sharky-ja?? :-P

Najbolš, da greš do Fazerja - www.fazer.si

Še čakam na odgovor Clio-ta najprej ... :?
In love with Eleanor ;)

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne mar 07, 2004 10:18 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne mar 07, 2004 10:19 pm

G-4S je napisal/-a:
Tinal je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:SHARKYja :wink:

Kje se pa da dobit tega Sharky-ja?? :-P

Najbolš, da greš do Fazerja - www.fazer.si

Khm koliko je kaj cena takšnega sharkya.Nekje na netu sm vidu sharkya ki je imel na vrhu led diodo noro zgleda.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Ne mar 07, 2004 10:26 pm

Okol 8 jurjev.
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne mar 07, 2004 10:34 pm

Me zanima kaksna je montaža tega sharkya.Bom jutrifazerja vprasu.če je cena okol 8k sit tut ni pretirana.

snifix
Novinec

Napisal/-a snifix Ne mar 07, 2004 11:41 pm

kolk je pa maximalna dovoljena prepustnost? A lahko zatemnis vse sipe razen vetrobranske?

lp matej

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne mar 07, 2004 11:53 pm

Eno uprašanje za tiste ki so bolj v kontaktu z Komparetom. Ga lahko gdo upraša če obstaja kako 100% prozorna folija ki bi ustavila samo UV žarke in s tem toploto, da bi si dal na vetrobransko steklo. Poletje, sonce in to...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po mar 08, 2004 3:41 pm

snifix je napisal/-a:kolk je pa maximalna dovoljena prepustnost? A lahko zatemnis vse sipe razen vetrobranske?

lp matej

Temniš lahko vsa stekla razen vetrobranskega in sicer zadaj 55% in zadnje stranske,sprednje stranske pa 10%

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po mar 08, 2004 7:07 pm

Fazer ima sharky-e za 6000 sit + barvanje okol 2k.

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo Po mar 08, 2004 7:34 pm

Lih kar sm klicu v LLumark s.p. Gospa mi je rekla da za mojga galanta temnenje pride 33sit+homologacijo plačam sam, 3 leta garancije, za tiste ki smo iz LJ je treba v torek se naročit, in potem prideta delat v LJ. Ta teden ne bosta v lj, nasleden bosta pa v sredo.

LP :wink:

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar To mar 09, 2004 12:17 pm

Kompare...podatki katere sem dobil od nji po emailu.

ICE: spica izgleda....

Sem se zanimal mal okol, brata Lešnika sploh ne dobim, Llumark pravjo da nima vec konkurencnih folij (vcasih je bil spica, sam je kao mal zaspal, povzetek forumov), Kompare naredi ok, kvaliteta pa to, sam je pa najdrazji. Pa najblizji:)

Naslov je Mengeš, Janševa ulica 3, telefon 01 723 0 903. DDV je 20%. Izdamo vam
vso dokumentacijo za opravitev homologacije, ki na LPP stane okoli 5000 sit. Naročanje pri nas je za en teden vnaprej.

Se cena za toyoto previo (kombi ala sharan, samo malo vecji).
Cena zatemnitve za vaš avto je cca 45.000,00 sit+ddv. Čas izdelave od 8h do 13h.

LP,Sandi
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 09, 2004 12:21 pm

Tuningcar je napisal/-a:Kompare...podatki katere sem dobil od nji po emailu.

ICE: spica izgleda....

Sem se zanimal mal okol, brata Lešnika sploh ne dobim, Llumark pravjo da nima vec konkurencnih folij (vcasih je bil spica, sam je kao mal zaspal, povzetek forumov), Kompare naredi ok, kvaliteta pa to, sam je pa najdrazji. Pa najblizji:)

Naslov je Mengeš, Janševa ulica 3, telefon 01 723 0 903. DDV je 20%. Izdamo vam
vso dokumentacijo za opravitev homologacije, ki na LPP stane okoli 5000 sit. Naročanje pri nas je za en teden vnaprej.

Se cena za toyoto previo (kombi ala sharan, samo malo vecji).
Cena zatemnitve za vaš avto je cca 45.000,00 sit+ddv. Čas izdelave od 8h do 13h.

LP,Sandi

jaz sem dal pri llumarku ravno zaradi tega ker je edini v okolici lj imel modre folije... z papriji seveda :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To mar 09, 2004 7:14 pm

No nej mi nekdo pove a morš tut za sharky-a met homo...
Ker si že takovsemogoče zmišlujejo.No kako je s tem.
Glede temnenja pa nevem fantje.Kolega je temnil pri ******** in ni zadovoljen pa tut folije ima nekaksne rjave barve tako da je rekel ko je videl kako imam jst temneno da bo spomladi odsel h Komparetu in temnil še enkrat.Je pa dejstvo da vsak svoje hvali.
Glede cen pri Komparetu pa nevem.....
Jst sm dal 25k sit za temnenje pa sm fuuuul zadovoljen.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To mar 09, 2004 7:43 pm

seat je napisal/-a:Jst sm dal 25k sit za temnenje pa sm fuuuul zadovoljen.

Osebna poznanstva?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To mar 09, 2004 7:47 pm

No ja prej se z Komparetom sploh nisma tko poznala sam nekak sva se spoprijateljila sele potem ko sm že temnil stekla pri njem.

Uporabniški avatar
sloviper
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sloviper So mar 13, 2004 3:33 pm

Po vsej verjetnosti bo moj tudi tja marsiral!!
GOOD FROM FAR AND FAR FROM GOOD!!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne mar 14, 2004 10:17 pm

Glede sharkya pa takole ice me je navdušil in sem ga takoj naročil tko da če bo imel Fazer čas bom dobil sharkya že v soboto 20.3 (komaj čakam)
Upam da tega sharkya ni treba homogolizirač ker če ga je treba bom znoru
Pič*a jim mat**na birokratska samo obirajo nas :twisted: :twisted:
Ko bo pa sharky gor pa uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa še felge gor pa sem za enkrat zmagu
:) :):)
Ice sori ker ti blatim temo :oops: :oops:
Drgač pa ibiza z sharkyen zgleda približno takole s tem da je tale bela jst mam pa rumeno:)
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po mar 15, 2004 5:31 pm

Sn bil 100% da bom šel h komparetu temnit stekla pa dobim danes ta odgovor. me je sam sesedlo.
cena zatemnitve vašega avtomobila je 53295 sit + ddv
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma dej no sej to ni res. nam dal skupaj 63945 SIT za šipe temnit. Ker pol še temni da je bolj pocen če je ta Llumark bolj švoh (če sploh še dela?), pol bom res glih na štajersko moral pičit k unmu Astralu.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po mar 15, 2004 6:07 pm

Fantje bom jst jutr Kompareta vprašu kako je s tem.Po vsej verjetnosti so se zmotil oni ali pa si ti narobe razumel.Naj pa povem da za nobenga ne delam reklame.Ice je dal 32k za temnenje če se nemotim jst 25k moj kolega pa 30k tko da tole kar si napisal po moje ne more biti res!!!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov