S|icKeR je napisal/-a:a dj no sašo pa ne boš na audija tlačil ultralegero... avto je eleganten, felge pa racing, te pašejo na kake cliote ali honde, ne pa na audija. izjema je bil makyjev, ker se ble cole taprave. čekiraj malo ebay se da dobit marsikaj za relativno ugodno ceno.
Dr.M3 je napisal/-a:Lep avto (za moje pojme preveč podoben prejšnjemu modelu (kot da bi šlo še za en facelift)-preveč konzervativno oblikovan - da bi se dalo bolje se vidi v A5) ....
Courage™ je napisal/-a:Ce nebos avta spuscal, potem tudi felne ne davaj na avto. je kolega naredo isto bedarijo, 18" na belo A4 pa serijska visina. Smesno.
Tattoo- je napisal/-a: Ker že s temi 18" platišči (in tovarniškim športnim podvozjem), ki so na sliki zgorej, je bil avto trd ko hudič...najbolj od vsega me je pa motilo, da mi je volan na naših super neravnih cestah nenehno "uhajal" iz rok!Za na avtocesto ali lepe, gladke ceste je športno podvozje in 245 / 40 R18 super...drugje je pa taka kombinacija bolj trpljenje, kot pa užitek...
Tattoo- je napisal/-a:Najprej čestitke za super nakup!Dr.M3 je napisal/-a:Lep avto (za moje pojme preveč podoben prejšnjemu modelu (kot da bi šlo še za en facelift)-preveč konzervativno oblikovan - da bi se dalo bolje se vidi v A5) ....
Sem bil tudi sam enakega mnenje, ko sem prvič videl novo A4...vse dokler nisem imel priložnost videti novo A4 bok ob bok parkirano skupaj z staro A4! In takrat se šele vidi, da so razlike OGROMNE...nova A4 je napram stari kot najlepša manekenka napram plastično popravljeni Miši Molk!![]()
Nova A4 me je (glede na staro A4, ki je bila po mojem mnenju samo dražji Passat) resnično presenetila pri notranjosti (zasnova kokpita, prostornost, izbor (prestižnih) materialov,...). Predvsem pa so me impresionirale vozne lastnosti, ki so glede na staro A4 napredovala za svetlobna leta...končno je A4 postala dorasla ostalima nemškima konkurentoma v premium razredu!Courage™ je napisal/-a:Ce nebos avta spuscal, potem tudi felne ne davaj na avto. je kolega naredo isto bedarijo, 18" na belo A4 pa serijska visina. Smesno.
To sploh ni res...z lepimi 18" platišči in tovarniškim športnim podvozjem avto izgleda bomba!
Za ljudi, ki pa priporočajo 19" / 20" feltne, sta pa samo dve razlagi...ali še nikoli niso vozili avtov s športnim podvozjem in platišči s takimi dimenzijami, ali pa so sadomazohisti! Ker že s temi 18" platišči (in tovarniškim športnim podvozjem), ki so na sliki zgorej, je bil avto trd ko hudič...najbolj od vsega me je pa motilo, da mi je volan na naših super neravnih cestah nenehno "uhajal" iz rok!Za na avtocesto ali lepe, gladke ceste je športno podvozje in 245 / 40 R18 super...drugje je pa taka kombinacija bolj trpljenje, kot pa užitek...
alex b je napisal/-a:Ali pa še ti nisi vozil avta s športnim podvozjem pa 19"!
Lp! Alex
Predvsem pa so me impresionirale vozne lastnosti, ki so glede na staro A4 napredovala za svetlobna leta...končno je A4 postala dorasla ostalima nemškima konkurentoma v premium razredu
Dr.M3 je napisal/-a:Sašo: kok stanejo recimo pri uradnem prodajalcu recimo 18" feltne, ki jih vidimo na sliki zgoraj (ne mislim doplačila ko kupiš avto, ampak tako naknadno)?
Dr.M3 je napisal/-a:Eh pol pa naknaden nakup ni veliko dražji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov