Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe maj 02, 2008 8:13 pm

Meni ni všeč srebrna barva in motor. Ob odličnem 1.8TFSI je 2.0 dizel za moje pojme brez veze (itak so vse nove A4ke 2.0 TDI), pa še dizel je vedno dražji; ampak to je samo moje mnenje. Imam pač dosti raje benzinarje :P

Drugače pa veliko srečnih kilomterov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So maj 03, 2008 9:25 am

lizard je napisal/-a: Imam pač dosti raje benzinarje :P

..saj jaz tudi.. ;) (od 1995 do 2006 se imel tri 1.8T skupaj s vsemi tremi preko 400.000 km) ampak......... :[] - trenutno je tako stanje (kaj bo čez tri/štiri leta je pa itak brezveze napovedovat.....)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So maj 03, 2008 11:48 am

a dj no sašo pa ne boš na audija tlačil ultralegero... avto je eleganten, felge pa racing, te pašejo na kake cliote ali honde, ne pa na audija. izjema je bil makyjev, ker se ble cole taprave. čekiraj malo ebay se da dobit marsikaj za relativno ugodno ceno.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So maj 03, 2008 6:40 pm

S|icKeR je napisal/-a:a dj no sašo pa ne boš na audija tlačil ultralegero... avto je eleganten, felge pa racing, te pašejo na kake cliote ali honde, ne pa na audija. izjema je bil makyjev, ker se ble cole taprave. čekiraj malo ebay se da dobit marsikaj za relativno ugodno ceno.

....pravim samo, da bo OZ napravil to feltno, ki ustreza A4/A5 ...sredinska luknja je problem sedaj je 66mm, na vseh prejšnjih je bila 56,5mm in tukaj se malo "zatakne" ker ni posebne izbire...(pa tudi cena naj bi bila v mejah normale cca 200 eur kos)....vse je še v zraku...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So maj 03, 2008 8:13 pm

a tako. hvala za obrazložitev.

LittleDevil
Novinec

Napisal/-a LittleDevil Sr maj 07, 2008 7:12 am

Evo še ena slikca na 20kah.

Slika

LP

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Sr maj 07, 2008 9:47 am

če si res mahnjen na to kako bo zgledal dej 20 gor, če ne maš pa 18 vrh glave dost. Že to bo trdo. sploh če ga boš nižal.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Ne maj 18, 2008 7:24 pm

Najprej čestitke za super nakup! 8)

Dr.M3 je napisal/-a:Lep avto (za moje pojme preveč podoben prejšnjemu modelu (kot da bi šlo še za en facelift)-preveč konzervativno oblikovan - da bi se dalo bolje se vidi v A5) ....

Sem bil tudi sam enakega mnenje, ko sem prvič videl novo A4...vse dokler nisem imel priložnost videti novo A4 bok ob bok parkirano skupaj z staro A4! In takrat se šele vidi, da so razlike OGROMNE...nova A4 je napram stari kot najlepša manekenka napram plastično popravljeni Miši Molk! :lol:

Nova A4 me je (glede na staro A4, ki je bila po mojem mnenju samo dražji Passat) resnično presenetila pri notranjosti (zasnova kokpita, prostornost, izbor (prestižnih) materialov,...). Predvsem pa so me impresionirale vozne lastnosti, ki so glede na staro A4 napredovala za svetlobna leta...končno je A4 postala dorasla ostalima nemškima konkurentoma v premium razredu!

Courage™ je napisal/-a:Ce nebos avta spuscal, potem tudi felne ne davaj na avto. je kolega naredo isto bedarijo, 18" na belo A4 pa serijska visina. Smesno.

To sploh ni res...z lepimi 18" platišči in tovarniškim športnim podvozjem avto izgleda bomba!

Slika

Za ljudi, ki pa priporočajo 19" / 20" feltne, sta pa samo dve razlagi...ali še nikoli niso vozili avtov s športnim podvozjem in platišči s takimi dimenzijami, ali pa so sadomazohisti! Ker že s temi 18" platišči (in tovarniškim športnim podvozjem), ki so na sliki zgorej, je bil avto trd ko hudič...najbolj od vsega me je pa motilo, da mi je volan na naših super neravnih cestah nenehno "uhajal" iz rok! :roll: Za na avtocesto ali lepe, gladke ceste je športno podvozje in 245 / 40 R18 super...drugje je pa taka kombinacija bolj trpljenje, kot pa užitek...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Ne maj 18, 2008 7:59 pm

Tattoo- je napisal/-a: Ker že s temi 18" platišči (in tovarniškim športnim podvozjem), ki so na sliki zgorej, je bil avto trd ko hudič...najbolj od vsega me je pa motilo, da mi je volan na naših super neravnih cestah nenehno "uhajal" iz rok! :roll: Za na avtocesto ali lepe, gladke ceste je športno podvozje in 245 / 40 R18 super...drugje je pa taka kombinacija bolj trpljenje, kot pa užitek...

...res je - že z original 225/55/16 in športnim podvozjem je trd "kot hudič", res pa je, da naspram 245/45/18 volan ne uhaja iz rok in avto drži smer in se pelje "kot po tračnicah" tukaj je ogromni napredek naspram B6/B7 ...

Kot sem že na prejšnjih postih napisal, bodo definitvno prišle gor osemnajstke, ker vizualno je le drugače, kot pa sedaj, čeprav sem se malo že navadil (en me mal "nat...." za distančnike 15mm zadaj in potem bo vsaj ta "grozota" na zadnji premi odpravljena.....) - vijake že imam(Furlan Dobova, 1,20 eur kos)...

alex b
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a alex b Ne maj 18, 2008 11:51 pm

Tattoo- je napisal/-a:Najprej čestitke za super nakup! 8)

Dr.M3 je napisal/-a:Lep avto (za moje pojme preveč podoben prejšnjemu modelu (kot da bi šlo še za en facelift)-preveč konzervativno oblikovan - da bi se dalo bolje se vidi v A5) ....

Sem bil tudi sam enakega mnenje, ko sem prvič videl novo A4...vse dokler nisem imel priložnost videti novo A4 bok ob bok parkirano skupaj z staro A4! In takrat se šele vidi, da so razlike OGROMNE...nova A4 je napram stari kot najlepša manekenka napram plastično popravljeni Miši Molk! :lol:

Nova A4 me je (glede na staro A4, ki je bila po mojem mnenju samo dražji Passat) resnično presenetila pri notranjosti (zasnova kokpita, prostornost, izbor (prestižnih) materialov,...). Predvsem pa so me impresionirale vozne lastnosti, ki so glede na staro A4 napredovala za svetlobna leta...končno je A4 postala dorasla ostalima nemškima konkurentoma v premium razredu!

Courage™ je napisal/-a:Ce nebos avta spuscal, potem tudi felne ne davaj na avto. je kolega naredo isto bedarijo, 18" na belo A4 pa serijska visina. Smesno.

To sploh ni res...z lepimi 18" platišči in tovarniškim športnim podvozjem avto izgleda bomba!

Slika

Za ljudi, ki pa priporočajo 19" / 20" feltne, sta pa samo dve razlagi...ali še nikoli niso vozili avtov s športnim podvozjem in platišči s takimi dimenzijami, ali pa so sadomazohisti! Ker že s temi 18" platišči (in tovarniškim športnim podvozjem), ki so na sliki zgorej, je bil avto trd ko hudič...najbolj od vsega me je pa motilo, da mi je volan na naših super neravnih cestah nenehno "uhajal" iz rok! :roll: Za na avtocesto ali lepe, gladke ceste je športno podvozje in 245 / 40 R18 super...drugje je pa taka kombinacija bolj trpljenje, kot pa užitek...

Ali pa še ti nisi vozil avta s športnim podvozjem pa 19"!

Lp! Alex
BRINGT MIR WERKZEUG!

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Po maj 19, 2008 5:34 am

alex b je napisal/-a:Ali pa še ti nisi vozil avta s športnim podvozjem pa 19"!

Lp! Alex

On je utemeliu svojo trditev, dej jo še ti ;)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To maj 20, 2008 7:17 am

Zelo lep samo ene 18col gor pa si zmagu veliko varnih kilometrov ti želim :D

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 1:05 pm

Predvsem pa so me impresionirale vozne lastnosti, ki so glede na staro A4 napredovala za svetlobna leta...končno je A4 postala dorasla ostalima nemškima konkurentoma v premium razredu

:P To kar si napisal pa poslušamo vedno, ko pride nova A4. Pri vsaki se povsod piše kok je svetlobna leta naprej glede na staro in da je sedaj pa res že na ravni ostalima dolgoletnima elitnežema. Ko pa pride nova A4 bomo pa spet poslušali kako je spet velik korak naprej in sedaj pa že res povsem na ravni itd itd. :roll:

Glede dizajna. Tukaj pri nas je en A4 Lemans z zunanjim S-line in pa ta nova A4 ena osnovna, cheap varianta. Ne bi se mogel odločiti katera je lepša (ali katera je na zunaj videti novejša :-P )...

Te feltne na tisti črni na sliki zgoraj so lepe.

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ To maj 20, 2008 1:49 pm

fuuul lep avtočk :oops: sploh sprednje lučke ;)

sam še 18ke mu privošči in to bo to ja :twisted:

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 1:58 pm

Sašo: kok stanejo recimo pri uradnem prodajalcu recimo 18" feltne, ki jih vidimo na sliki zgoraj (ne mislim doplačila ko kupiš avto, ampak tako naknadno)?

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To maj 20, 2008 2:11 pm

Glede na to, da so tovarniške, so cene pomoje kr fejst zasoljene...

Sem pa tut sam sedel v beli A4 v A2S, avto je mel vso opremo in bil obut v točno take felgne kot prej tisti na sliki na gumah 245 in morem rečt, da je zgledlo res super...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 3:29 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Sašo: kok stanejo recimo pri uradnem prodajalcu recimo 18" feltne, ki jih vidimo na sliki zgoraj (ne mislim doplačila ko kupiš avto, ampak tako naknadno)?

...tiste 18-ke, ki so na črnem malo manj kot 600 eur.(kom.) (če bi doplačal ob naročilu, bi bile
nekaj manj kot 2000 eu..)

evo, točno s konfiguratorja:
PRD:aluminijasta platišča 8 J x 18
5 kraki zvezdnati design s
pnevmatikami 245/40 R 18 EUR 1.847,51 / SIT 442.737,30

te so pa od s-linea:
PQR:lita aluminijasta platišča
5 kraki design 8J x 18 s
pnevmatikami 245/40 R18 EUR 2.204,16 / SIT 528.204,90

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 3:33 pm

Eh pol pa naknaden nakup ni veliko dražji

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 3:46 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Eh pol pa naknaden nakup ni veliko dražji

....slabga "jurja" še gume....ene 25-30% ti da dol na pooblaščencu za feltne.....

Profitiraš edino, ker na obstoječe 16-ke natakneš zimske - je pa zopet problem, ker obstoječe Michelinke imajo mero 225/55/16 (če bi bile 205 bi se prodale v momentu) ni pa glih lepo, da jih "stran vržeš)......

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To maj 20, 2008 4:05 pm

Sašo še dobro da nisi vzel belega, ker jih je že čist preveč na cesti pa še folerantski zgleda, tako pa imaš lepo "prestige" barvo, mimgrede me pa še zanima koliko si se zakreditiral (saj veš da slovenci zmečemo ogromno za avto kredite) ali si ga kar odplačal?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov