litke ap tud ne sedejo lih..mogoče u živo bolš zgleda...
drgač pa vseen lep avto in všečen projekt

lepša notranjost, zravn je pr temu še hardtop..
Dr.M3 je napisal/-a:lepša notranjost, zravn je pr temu še hardtop..
Armaturko v Boxterju je pa že toliko načel zob časa, da se človek lahko samo zjoka. Poglej tisti funny volan, vse deluje nekam pusto, celo cheap. Tisti aftermarket radio je pa sploh priceless.
Moje mnenje tudi nasploh je, da Porsche ne zna narediti lepe armaturke (tudi v sedanji 911 deluje preveč vsakdanje za to kar je avto namenjen) - preveč šlepajo staro, preživeto obliko - precej lepše so mi delovale armaturke leta recimo 90 kot pa zdajšnje. Lepi stoli, to je pa vse. :P
Courage™ je napisal/-a:Zakaj te rabis bulletproof avto ?
Dr.M3 je napisal/-a:No no Voith. Niso vse 911ke brezbrižne. Tudi tule se pojavijo nikakve serije, s katerimi je lastnik več na servisu kot na zavitih cestah.![]()
Pa tudi lažje je narediti nekaj "predimenzionirano" če lahko tak avto prodajaš za ceno dveh Nissanov 350z in pol (beri: tudi Nissan lahko naredi razne ojačitve, ki avto recimo podražijo za 5-10k EUR - pa bo konkurenčna cena potem?)...
bigturbo je napisal/-a:sem se vozil s tem boxterjem in povem da to ne gre nikamor ampak nikamor,tko da ga TT pošteno nažge,te boxterji niso športnjaki to so šminke
stability problems resulted in high-profile accidents that almost ended its career before it had begun, before Audi reacted quickly to put things right. More recently, there have been doubts surrounding the TT's build quality...
gepl83 je napisal/-a:povej svojemu prijatlu, da tole ni ravno najbolje zrihtan avto. Če dovoliš moje mnenje, je prav hecn. Stari TT, je že v osnovi zgrešen avto, s takim body kittom, pa je zadeva porazna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost