Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec To maj 20, 2008 1:50 pm

ja zadej bi mogu sam une vodoravne ta črne mrežce pofarbat na belo!
litke ap tud ne sedejo lih..mogoče u živo bolš zgleda...
drgač pa vseen lep avto in všečen projekt :tomidelej:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To maj 20, 2008 1:53 pm

Zadaj bi brez mrežic bil pomoje kr lep ;)
te felne pa so se nenormalno razpasle, samo v mb jih vsak dan vidim na kakem bmw-ju 3, audi a5 vectra.... malo morje :shock:

samo na tem TTju mislim da bi še mogo kaki 1cm distančnik bit 8)
Zadnjič spremenil jay, dne To maj 20, 2008 1:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 1:53 pm

lepša notranjost, zravn je pr temu še hardtop..

Armaturko v Boxterju je pa že toliko načel zob časa, da se človek lahko samo zjoka. Poglej tisti funny volan, vse deluje nekam pusto, celo cheap (kvaliteta plastike pri gumbih etc). Tisti aftermarket radio je pa sploh priceless.
Moje mnenje tudi nasploh je, da Porsche ne zna narediti lepe armaturke (tudi v sedanji 911 deluje preveč vsakdanje za to kar je avto namenjen - tista srednja konzola celo malce poceni - že sedel notri in me ni navdušilo preveč) - preveč šlepajo staro, preživeto obliko - precej lepše so mi delovale armaturke leta recimo 90 kot pa zdajšnje. Lepi stoli, to je pa vse. :P

Precej lepša mi je Audijeva. :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 20, 2008 2:07 pm

Dr.M3 je napisal/-a:
lepša notranjost, zravn je pr temu še hardtop..

Armaturko v Boxterju je pa že toliko načel zob časa, da se človek lahko samo zjoka. Poglej tisti funny volan, vse deluje nekam pusto, celo cheap. Tisti aftermarket radio je pa sploh priceless.
Moje mnenje tudi nasploh je, da Porsche ne zna narediti lepe armaturke (tudi v sedanji 911 deluje preveč vsakdanje za to kar je avto namenjen) - preveč šlepajo staro, preživeto obliko - precej lepše so mi delovale armaturke leta recimo 90 kot pa zdajšnje. Lepi stoli, to je pa vse. :P

v zivo je armatura boxterja ok. se strinjam da majo nove 911ke pusto notranjost ja. sploh 997 je k da bi mel korejci prste umes pri dizajnu armature. (srebrno pobarvane plastike wtf..)
drgac pa mors vozt porsa da bi dojel v cem je stos porsejev. polek tega da ti da kot vozniku res najvec je se bulletproof zanesljiv. to ne drzi prakticno za noben drug avto.

js navijam da se enkat v naslednjih 10 letih znajde 930 flachbau v garazi :D

drgac pa tale audi zgleda ok za une k je to njihov cup of tea, sam mene fake zadeve na avtu motjo, pa ce kdo unic ventilacijo zarad turbo stevcka mi tut ni usec :)

je pa vsekakor verjetno lastnik vlozil veliko truda vanj, tko da se strinjam da je vreden tok kokr ga lastnik ceni.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 20, 2008 2:10 pm

Zakaj te rabis bulletproof avto ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 20, 2008 2:22 pm

Courage™ je napisal/-a:Zakaj te rabis bulletproof avto ?

k ti je usec ce ni treba velik pr mehaniku viset. pa tut fino je ce overengineered vse na polno.

sm zanc gledu mehanika k je podiral 350z ni-sanj.
ce primerjas dele par let starega 350z in 20 let starega porkana, vids v cem je skrivnost pork.

ok mal smo (sem?) zasli v off zdej. :o se lepo pardoniram :)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 3:17 pm

No no Voith. Niso vse 911ke brezbrižne. Tudi tule se pojavijo nikakve serije, s katerimi je lastnik več na servisu kot na zavitih cestah. ;)
Pa tudi lažje je narediti nekaj "predimenzionirano" če lahko tak avto prodajaš za ceno dveh Nissanov 350z in pol (beri: tudi Nissan lahko naredi razne ojačitve, ki avto recimo podražijo za 5-10k EUR - pa bo konkurenčna cena potem?)...

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo To maj 20, 2008 5:01 pm

hudo zgleda tale mali strojcek...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 20, 2008 7:06 pm

Dr.M3 je napisal/-a:No no Voith. Niso vse 911ke brezbrižne. Tudi tule se pojavijo nikakve serije, s katerimi je lastnik več na servisu kot na zavitih cestah. ;)
Pa tudi lažje je narediti nekaj "predimenzionirano" če lahko tak avto prodajaš za ceno dveh Nissanov 350z in pol (beri: tudi Nissan lahko naredi razne ojačitve, ki avto recimo podražijo za 5-10k EUR - pa bo konkurenčna cena potem?)...

hehe. ktera serija 911 pa je nikakva ce smem zvedt? :)

porsche se ne ukvarja samo s svojimi avtomobili, vec kot na svojih dela na tujih.

veliko skod seatov lad in se marsikaterih avtomobilov ima porschejeve resitve, ker ko se pri kaksni avto firmi razvoj zavozla, na pomoc zmeri priskoci porsche.

in to da so najbolsi v tem poslu se pol zelo velik pozna tut na njihovih avomobilih. sploh starejse 911ke so tanki.

http://broadbandsports.com/node/9681&cb=1

tole si poglej recimo :))

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 21, 2008 1:55 pm

Moje osebno mnenje: Lep sprednji odbijač, grd zadnji. Feltne mu še kar pašejo, ampak pri tem dizajnu se ne morem znebit občutka da je nekdo imel multipraktik v mislih ko jih je dizajniral.

Notranjost je lepa, pač TTjevska.
Slika

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr maj 21, 2008 6:19 pm

sem se vozil s tem boxterjem in povem da to ne gre nikamor ampak nikamor,tko da ga TT pošteno nažge,te boxterji niso športnjaki to so šminke
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če maj 22, 2008 4:35 pm

bigturbo je napisal/-a:sem se vozil s tem boxterjem in povem da to ne gre nikamor ampak nikamor,tko da ga TT pošteno nažge,te boxterji niso športnjaki to so šminke

TT v ovinke nima za burek proti cocksterju. tut cheap 1.8 turbo mašina, ki je v vsakem tretjem avtu v sloveniji ni lih nek tehnični biser. kar 6valjni boxer je. vsaj če gledaš na heritage. je pa treba vzet v račun to da se gre za turbo vs n/a.

da ne govorimo o tem da je TTjeva prirojena želja po letenju že marsikoga stala življenja.

stability problems resulted in high-profile accidents that almost ended its career before it had begun, before Audi reacted quickly to put things right. More recently, there have been doubts surrounding the TT's build quality...

http://www.youtube.com/watch?v=hySg3brDeM8
zanimiv review mal novejsega boxterja

drgac pa to sploh nista primerljiva avta. TT je pozeraj za mlade mamice(v tem primeru mal navit), boxter je pa velik porscheja za mal fedra.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe maj 23, 2008 4:59 pm

men je pa kr všeč tale avtek, resda morda ni vse v skaldu s celoto (zlo robustna in extremna plastika, medtem ko feltne niso nič extrem), ampak, vsak ima svoj okus, meni je ql 8)

sam, ko sm prvič vidu te feltne, sm reku takih nima noben, so mi ble na 1. mestu, če bi meu namen zamenjat...zj jih ma pa že vsak tadrug

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So maj 24, 2008 12:33 pm

hud! 8)
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So maj 24, 2008 3:55 pm

prav lep je. drgač mi spimpani avti niso všeč ;)
gassssssssssssssssss

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ So maj 24, 2008 8:17 pm

vidu tegale TTjčka mislim da v četrtek pred cityparkom na tistih lezecih policajih...sam mev ene druge feltne drgač pa masko isto kot tale ;) feltne so pa tele na slikah lepše od unih ki jih je mev :lol:

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 So maj 24, 2008 8:26 pm

povej svojemu prijatlu, da tole ni ravno najbolje zrihtan avto. Če dovoliš moje mnenje, je prav hecn. Stari TT, je že v osnovi zgrešen avto, s takim body kittom, pa je zadeva porazna.

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ Ne maj 25, 2008 7:00 pm

v živo ni tak slab zgledu :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 26, 2008 8:05 am

gepl83 je napisal/-a:povej svojemu prijatlu, da tole ni ravno najbolje zrihtan avto. Če dovoliš moje mnenje, je prav hecn. Stari TT, je že v osnovi zgrešen avto, s takim body kittom, pa je zadeva porazna.

Dobro tak kot ste ga pa tu skomentirali pa res ni. Felne so res mimo, ostalo pa kar zgleda.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost