Dumida Avto ter zamenjal majčkeno počene ob strani Bi xenon luči. Obe.
Časti Kasko par dni pred iztekom. Yes.
KOT STE ŽELELI EVO NOVE DANAŠNJE SLIKE IZ SERVISA.

Evo nove Bi xenonke-stare hoče zavarovalnica. (za kaj?)

Dr.M3 je napisal/-a:Courage:![]()
Pa nekateri ste res alergični na ta avto...medtem ko v temi, ko je ženska kupla GTIja pa dobesedno dr*kate. Škoda ker nisi še tam napisu, da imaš lahko klimo v 3x cenejšem avtu... Luči, ki svetijo v ovinek ima pa itak že skorajda vsak avto srednjega razreda (pod opcijo).
Cornelius je napisal/-a:Dr.M3 ne nerviraj se zaradi takšnih. Samo ignoriraj in veselo naprej.
To jih največ boli ko im ne dajaš duševno hrano. Totalna ignoranca
provokatorjev je najboljša.
Moj ati ima cenejši avto in se isto tako peljemo...hahaha auuu kakšna izjava![]()
![]()
Pozdrav gremo na piknik danes.YES
abbe je napisal/-a:a mi poves kva je tko posebnega ta volvo.razn da je take barve?
mi ni jasn tok strani o enem navadnem xc 90,pa ga hvals k da ga mas sam ti pa nevem kva se.glede na to kolikokrat te je pustil na cedilu bi si lahko omislil drugo vozilo.
Dr.M3 je napisal/-a:Očitno je karkoli neVAGovskega tule gor nezaželeno hvaliti. S tiste teme o GTIju, ki je zaklenjena, je sir kar tekel okoli, tule pa jok in stok nekaterih članov (kljub zanimivim, arogantnim in odrezajočim postom avtor(ice) v prej omenjeni temi je bilo pa tako kul). Potem smo pa vsi ostali zajebani in oh in sploh...
How amusing.![]()
Prvi v mestu, zadnji na vasi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov