Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius To maj 27, 2008 1:41 pm

Evo danes bil pri Maribore town in vsaj meni najboljšem Volvo servisu v Sloveniji.
Dumida Avto ter zamenjal majčkeno počene ob strani Bi xenon luči. Obe.
Časti Kasko par dni pred iztekom. Yes.
KOT STE ŽELELI EVO NOVE DANAŠNJE SLIKE IZ SERVISA.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Evo nove Bi xenonke-stare hoče zavarovalnica. (za kaj?)
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil Cornelius, dne To maj 27, 2008 1:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius To maj 27, 2008 1:51 pm

V Algiru sem bil 2004 in delal ter videl, doživel vse živo ter imel super voznika a da ne bomo off topic v drugi temi o tem. Tudi v Libiji sem že bil z svojim avtom in dobil njihove tablice, dal kaucijo na meji 3000 DM katero sem prejel nazaj po nekaj mesecih v Libijski ambasadi v Milanu. Iz Španije vozi super hitri trajekt in tudi z auti že bil 1 krat...itn... 45 minut 40 Euro...po osebi.
http://www.tanger-tarifa.com/
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Sr maj 28, 2008 5:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 27, 2008 2:00 pm

Zakaj majo volvoti se vedno luci s parabolo ? Je to sploh bixenon ? Ta novi sem videl da imajo luci z leco, zdaj pa ne vem...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... To maj 27, 2008 2:13 pm

Tole z zavarovalnico si dobro naredil. Ni mi čisto jasno kaj bo zavarovalnica s temi lampami?!?!?!?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 27, 2008 2:55 pm

Courage™ je napisal/-a:Zakaj majo volvoti se vedno luci s parabolo ? Je to sploh bixenon

....po sliki sodeč je v notranji(mali) luči H7 žarnica, bi-xenon dela s pomočjo zaslonke, kako bi bilo tukaj, tudi meni ni jasno..... :idea:

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo To maj 27, 2008 3:30 pm

Cene trajekta Španija (algeciras, Tarifa)-> Afrika (Tanger, Ceuta) pozimi ali poleti (high season) varirajo skoraj za 100%. Med tem ko je trajekt pozimi zelo poceni, je povratna karta v high sezoni relativno draga za 30 minut vožnje z ukrcavanjem in izkrcavanjem vred. Bolj priporočam trajekt Algeciras - Ceuta, ki mimogrede stane v eno smer cca 130€ in ne 40€, ker je v Ceuti poceni gorivo, to je približno 66% EU cene, ter alkohol, ki ga je potrebno kupiti preden greš v maroko, ker je tam še dražji kot pri nas.
Morda velja razmisliti tudi o opociji trajekta, to je SETE - Tanger. Sete je pristanišče malo naprej od Marseil - a. Počivaš ker ti ni pottrebno voziti dodatnih 1500km, in "šparaš avtombil za podvige v afriki.

Če si že povsod bil verjetno veš koliko časa ti bo pot vzela ? Pol leta, eno leto ?

Kako bo modificiran avtombil, že veš? Zamenjava žarometov predno greš dol se mi ne zdi smiselna, ker boš nazaj prišel s čisto speskanimi, zaradi peščenih viharjev. To te verjetno ne zanima, ker itq vse časti kasko in bo verjetno tudi v prihodnje ;) :wiihuu . Zakaj hočejo imeti luči nazaj, zato ker ne moreš imeti novih in starih hkrati, ker jih nisi plačal ti direktno. Druga opcija pa je, da vidijo ali je bila potrebna menjava :oops:

@courage: Tisti na lečo so "novi", beri facelift, modeli in imajo luči na lečo. Ta dotični pa verjetno kratke xenon luči dvigne, ko prižgeš dolge.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius To maj 27, 2008 5:39 pm

Glede luči:
Moje so Bi xenon in tako delajo a ta novi modeli imajo še lečo.
http://www.youtube.com/watch?v=flrUDVdm ... re=related

Stem, da se še obrača skupaj z volanom v ovinku.
http://www.youtube.com/watch?v=iYSg9VRMVKM

Glede Kaska pa še kako jaz plačam vse. Skoraj 3200 e lansko leto.
Za pot bom že nabavil specialno folijo Securit ki se samo zalima na lučke
in je menjaš po potrebi ko je zdrajsana. Super za pesek.

p.s. glede poti prosim lepo nič več -no comment- v drugi temi.
In če že gremo na takšno pot ne bomo že zdaj planiral
kje kaj koliko stane če ne jebeš tako sproščenost
na poti. Mal plana DA a če bom všparal 20 euro tam ali tukaj...
:roll: potem ne grem. V Maroku in Algiru imam dobre prijatelje.Inshala.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr maj 28, 2008 8:53 am

Dobro, ti. "pametne luci" mam jaz tudi v Smaxu, pa je avto 3 x cenejsi...
Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 28, 2008 8:57 am

Courage: :roll:
Pa nekateri ste res alergični na ta avto...medtem ko v temi, ko je ženska kupla GTIja pa dobesedno dr*kate. Škoda ker nisi še tam napisu, da imaš lahko klimo v 3x cenejšem avtu... Luči, ki svetijo v ovinek ima pa itak že skorajda vsak avto srednjega razreda (pod opcijo). ;)

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Ne jun 01, 2008 5:46 am

Dr.M3 ne nerviraj se zaradi takšnih. Samo ignoriraj in veselo naprej.
To jih največ boli ko im ne dajaš duševno hrano. Totalna ignoranca
provokatorjev je najboljša.
Moj ati ima cenejši avto in se isto tako peljemo...hahaha auuu kakšna izjava :roll: :roll:
Pozdrav gremo na piknik danes.YES

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jun 01, 2008 11:56 am

off:
Cornelius: tale tvoj stavek je tako izumetnicen... tvoja ignoranca do nekoga naj
bo taksna da pred tem ne hvalis tvojega volva na oh in sploh... ampak poves bistvo
in ne pretiravaj s tem "dusevna hrana" ker se samo postavis na nivo ki je zate
dosegljivo v taksni meri da lahko reces drugemu "provokator" :roll: bravo

torej to tvoje ignoriranje nima nobenega smilsla in pomena zal...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jun 01, 2008 12:10 pm

a mi poves kva je tko posebnega ta volvo.razn da je take barve?
mi ni jasn tok strani o enem navadnem xc 90,pa ga hvals k da ga mas sam ti pa nevem kva se.glede na to kolikokrat te je pustil na cedilu bi si lahko omislil drugo vozilo.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne jun 01, 2008 4:41 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Courage: :roll:
Pa nekateri ste res alergični na ta avto...medtem ko v temi, ko je ženska kupla GTIja pa dobesedno dr*kate. Škoda ker nisi še tam napisu, da imaš lahko klimo v 3x cenejšem avtu... Luči, ki svetijo v ovinek ima pa itak že skorajda vsak avto srednjega razreda (pod opcijo). ;)

Cakaj malo ki sem jaz v bilokeri temi koga drkal ? Daj ne s***, pa si precitaj moje poste v tej temi, avto sem prehvalil tak kot ga verjetno noben na tem forumu ni, tak da ne vem kaj se vsajas nekaj. Zanimalo me je pac samo zakaj volvo se vedno dela xenon v parabolah, ker sem pac vido XCje tudi z leco. Glej ce te jaz in moji posti tak nervirajo da vsak moj post jemljes kot provokacije potem me enostavno ignoriraj.

Ce pa si corav (beri slep) pa naj se enkrat povem da svaka cast lastniku da si je omislil avto ki ga nima vsak, ter da ni kot velika vecina gledal samo na to, da bo imel avto ki ga poznajo kot pickohvatan, ampak da bo imel avto ki je verjamem da eden udobnejsih in verjetno je tudi uzitek voziti tak stroj.

Morem pa tudi sam priznat, da je lastnik nekoliko prevec ignoranten. Ampak vsakemu svoje, tudi meni kdaj prekipi pa bi najraje povedal veliko vec kot povem :)

LP pa brez zamer.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne jun 01, 2008 4:43 pm

Cornelius je napisal/-a:Dr.M3 ne nerviraj se zaradi takšnih. Samo ignoriraj in veselo naprej.
To jih največ boli ko im ne dajaš duševno hrano. Totalna ignoranca
provokatorjev je najboljša.
Moj ati ima cenejši avto in se isto tako peljemo...hahaha auuu kakšna izjava :roll: :roll:
Pozdrav gremo na piknik danes.YES

Tisto sploh ni bilo mišljeno tako kot si vzel, pac ker si povdaril da imas pametne luci sem pac napisal da jih imam tudi jaz v Smaxu, konec koncev pa jih je imela tudi zaba ze pred dvajsetimi leti. Pa brez skrbi, nisem nobenemu nicesar faus, jaz sem vesel da si ljudje dandanes kupijo se kaj drugega kot Q7, BMW5 in podobne "jebac" wagone.

Lahko pa mi zrihtas siht kjerkoli na svetu ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Ne jun 01, 2008 5:06 pm

zelo lep in dober avto, samo ni ga treba dvigovat v nebesa, kot da je boga primo za jajce.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne jun 01, 2008 7:28 pm

kaj one z lečo bi pasale brez problema notri? Bi pač reko da ti dajo od facelifta luči bi mel lečo pol če že enkrat menjuješ
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne jun 01, 2008 9:23 pm

abbe je napisal/-a:a mi poves kva je tko posebnega ta volvo.razn da je take barve?
mi ni jasn tok strani o enem navadnem xc 90,pa ga hvals k da ga mas sam ti pa nevem kva se.glede na to kolikokrat te je pustil na cedilu bi si lahko omislil drugo vozilo.

x2 :tomidelej: :tomidelej: :clapclap

:roll: cornelius:nonstop neki o tem oh in sploh volvotu.tok že pretiravaš,da so se mi že skor zamerli tile xc-ji :roll: :roll: :roll: :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr jun 04, 2008 6:34 pm

Če koga moti Xc90 naj enostavno preskoči temo i no comment.Hvala.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr jun 04, 2008 7:00 pm

Očitno je karkoli neVAGovskega tule gor nezaželeno hvaliti. S tiste teme o GTIju, ki je zaklenjena, je sir kar tekel okoli, tule pa jok in stok nekaterih članov (kljub zanimivim, arogantnim in odrezajočim postom avtor(ice) v prej omenjeni temi je bilo pa tako kul). Potem smo pa vsi ostali zajebani in oh in sploh...

How amusing. 8)
Prvi v mestu, zadnji na vasi

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jun 04, 2008 7:05 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Očitno je karkoli neVAGovskega tule gor nezaželeno hvaliti. S tiste teme o GTIju, ki je zaklenjena, je sir kar tekel okoli, tule pa jok in stok nekaterih članov (kljub zanimivim, arogantnim in odrezajočim postom avtor(ice) v prej omenjeni temi je bilo pa tako kul). Potem smo pa vsi ostali zajebani in oh in sploh...

How amusing. 8)
Prvi v mestu, zadnji na vasi

jaz v temi o gti-ju nisem sodeloval.
niti me xc 90 ne moti.nevem zakaj bi me.mene pac enostavno zanima kaj je na tem avtu tako posebnega razn ocean race barve?ma mogoce kaksno "nestandardo"(da jo ima samo ocean race med xc 90) opremo,ali kaj takega.
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov