Ok, nadaljujem kjer sem zadnjič (približno) ostal.
Ker je praktično cel prag predelan (za crxa je težko dobiti), je potrebno dobiti malce linije in narediti use skupaj kulturno za pogledat
Ker je bila že dolgo časa v zraku, smo jo spustili (vmes še pošvasan lev prag in zaščiten isto kot desen)... Malce je zapredla in se nadihala svežega zraka
Ker je na eni strani že malce odstopala tale masa (kot vem, se ji reče izolirka, precej podobna bitumnu), sem sklepal da nima več neke funkcije...Tako smo zopet prihranili na teži

(vse skup tam čez 2 kile)
Tukaj je leva stran že rustfree
Vmes ena umetniška za sprostitev
Lets carry on..Leva stran pokitana
Ker je bil stran odbijač že precej uničen in se ga vsak pri zdravi pameti ne bi lotil popravljati (ok, slab primer, mi nismo med temi

), smo nabavili enega bolj ''svežega''. Moram pa priznati, da bom pogrešal stealth-clean-uber-kewl nalepko slo
Da ne bo samo karoserija, sem umes obnovil še alternator, menjal olje s filtrom, pa še stvari ki so manjše, in nima smisla da jih naštevam
Priporočam tole orodje, za tiste 2,5€ se takoj izplača
Brez antene in brez šprice za zadnjo šipo
Malce zaščiten prednji del in zopet zložen (tudi ojačitev in nosilec za odbijač malce obnovljen)
Upam da zadnjič tako umazana

ops:
Barvo sem imel že nekaj časa pripravljeno, a se je zgodila nesreča ki se ji reče naključje, saj je kolega pobarval enak avto v enako le slab mesec nazaj

f@k it, ista pa ne bo (pa še kdo bi pripomnil, da kopiramo ideje

)
KONČNO, šprickit
Dobro, da mam take prjatle, ki uletijo brez jih prašat in dajo obe roke

(tnx alen, tina, lučo (kle glih pivo pije, sicer je pridn

)
Še mal zaščite prtljažnika in okvirjev šibedaha (to pa takoj rja požre

)
Poprijela sva se z olfa nožem; lahko uganete kdo je zmagal
Še ura do prihoda prikolice

(nanašanje body-a)
In še zadnja slika v tem updejtu