Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jan 13, 2010 9:55 am

6 šraufov dovolj drži tablico?
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 11:21 am

Zel lep punto mi je všeč edin nalepke te bi pa dal dol, sploh pa tisti dve na zadnjih vratih

OFF: A ti si pa iz okolice Polhovega Gradca-Dvor, sm tako mimobežno sem te že videl z avtom tko, da je v živo še posebaj ga vidt lepo.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Sr jan 13, 2010 2:31 pm

Suljo20 je napisal/-a:Ja nevem no zdj avto usaj mal lepš zgleda kokr prej, sam useen dej prosm zamenji brisalc ker res grdo zgleda. Pa 16ke tlačt na 1.2 kaj pa vem no ni to glih to. Ubistvu pa ti to najbolš sam veš.

LP

Kaj mores met 3.0 da lahko das 16col gor? :)
Slika

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer Sr jan 13, 2010 2:40 pm

cruiser1 je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:modra puščica --> 62KM ? maaan r u serious? :lol:

:EE
pa tudi zgleda ne kot puščica, bolj kot sladoledna kepica.

:EE Ta je pa nizka!
No no se avto je lepo uredil za vsakdanjo vožnjo. Ne pa ko nekateri, ko imajo novoletno jelko namesto avta!

:tomidelej:

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr jan 13, 2010 3:14 pm

a ti ko zapade sneg zamenjaš sprednji odbijač? :lol: zadnji odbijač mi je še dokaj všeč :) je pa res da je nalepka totalno mimo :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
Cpinov
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Cpinov Sr jan 13, 2010 4:23 pm

croma_man je napisal/-a:6 šraufov dovolj drži tablico?

ja sej jst mam sam iz dvema šravfama zašravfan

abcabc je napisal/-a:Zel lep punto mi je všeč edin nalepke te bi pa dal dol, sploh pa tisti dve na zadnjih vratih

OFF: A ti si pa iz okolice Polhovega Gradca-Dvor, sm tako mimobežno sem te že videl z avtom tko, da je v živo še posebaj ga vidt lepo.

ja sm iz dvora ja. no saj edn k je saj mal pohvalu moj avto drugi se itak usi neki grajajo pa ne vem kva. itak ma pa usak svoje načrte pa ga po svojm okusu rihta

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr jan 13, 2010 4:28 pm

brisalec v črno,saj preveč iztopa na črni šipi. Dost lepše je če je brisalec optično manj viden.

Vidim da imaš nalepko SLO magnetno (no vrjetno si jo nisi poševno zalepil).Po evropi se lahko voziš brez nalepke,je slo znak na tablici dovolj. tak da jo raje daj dol ker ni lepo,ko greš na hrvaško pa jo daš nazaj gor
Slika pugi.si

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr jan 13, 2010 7:46 pm

Zois je napisal/-a:brisalec v črno,saj preveč iztopa na črni šipi. Dost lepše je če je brisalec optično manj viden.

Vidim da imaš nalepko SLO magnetno (no vrjetno si jo nisi poševno zalepil).Po evropi se lahko voziš brez nalepke,je slo znak na tablici dovolj. tak da jo raje daj dol ker ni lepo,ko greš na hrvaško pa jo daš nazaj gor

Zgleda da je res magnetna glede na to da je na eni sliki an desni na drugi pa na levi :D sicer pa tud na hrvaški nebi smelo bit nekih problemov če te nalepke nimaš :) vsaj jas se vozim dol že par let brez nje, pa e ni bilo problemov.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 7:48 pm

OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.
Hm tisto nalepko SLO bi lahko dal dol
Zadnjič spremenil abcabc, dne Sr jan 13, 2010 7:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer Sr jan 13, 2010 7:50 pm

baSix je napisal/-a:
Zois je napisal/-a:brisalec v črno,saj preveč iztopa na črni šipi. Dost lepše je če je brisalec optično manj viden.

Zgleda da je res magnetna glede na to da je na eni sliki an desni na drugi pa na levi :D sicer pa tud na hrvaški nebi smelo bit nekih problemov če te nalepke nimaš :) vsaj jas se vozim dol že par let brez nje, pa e ni bilo problemov.

Ja problem je lahko, če ima policaj slab dan, ali pa se mu zapičiš v oči(nasvet za vse, ki greste čez mejo: ko mu daste dokumente, ga glejte v OČI, včasih pomaga in ne tečnari za podrobnosti) Najlepše je pa, če imaš magnetno, pa jo daš doma dol! :D

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr jan 13, 2010 8:09 pm

abcabc je napisal/-a:OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.

To se pa strinjam. Sem zdaj pregledal celo temo. Kakšne so/ste pisali na začetku.
Pa ni to virtualni styling, da kar tako vzameš stvari dol, ker pač nekomu niso všeč.
On je predstavil kakšen avto ima, ne pa kakšnega bi lahko imel.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 13, 2010 8:09 pm

abcabc je napisal/-a:OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.

zgleda, da se vozis samo po dvoriscu, da nic nevidis

evo bivsi od frenda.... pa jih je se povn

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr jan 13, 2010 8:22 pm

V Celju je en pokovc z nekim rumenim z 300 kil spojlerjev tudi.. pa dva auspuha zadi širša od gume :lol:

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr jan 13, 2010 9:33 pm

Po MB se vozi Pinky ki ga vozi ena ženska... tak da nevem kje ti živiš da še nisi videl dobenga predelanega :roll:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jan 13, 2010 9:48 pm

baSix

on živi v golf landu 8) :lol: tam bi si vsi tile puntoti polomli te poliesterske odbijače pa podaljške,zato ni nobenega vido. :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jan 13, 2010 9:54 pm

Res ni nek zgleden primerek poštimanega Puntota, ta zgornji (temno plav) pa seka!

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Sr jan 13, 2010 10:14 pm

pinkija sem že videl. tu blizu ma pa en oranžnega skoraj identičnega s temi obrvmi
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 13, 2010 10:53 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Res ni nek zgleden primerek poštimanega Puntota, ta zgornji (temno plav) pa seka!

nazalost ga je kupil rizar in so sledili semaforji alu tepihi in podobne zadeve.... tko d a avto ni vec tako lep kot je bil
Slika

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 10:53 pm

baSix je napisal/-a:

Po MB se vozi Pinky ki ga vozi ena ženska... tak da nevem kje ti živiš da še nisi videl dobenga predelanega :roll:

Sorry nisem iz MB

Uporabniški avatar
Cpinov
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Cpinov Če jan 14, 2010 3:31 pm

no lejte sej jst se ubistvu sploh ne sikeram kaj si kdo misle o mojem avtu. nej raj usak pr svojmu pogleda k se zihr najde ksna šlamparija ane. tko da men je useen kaj kdo prav sm pa itak bl vesev ksne pohvale al pa ksnga mnenja. jst itak avto po svojem okusu rihtam ne po vašem. lohka dajem na avto kr men pase tut jst vem do kjere meje lohka grem da mi avto ne bo gledav kicast.
tko da hvala za vse komentarje pa men ni važn kašni so al so graje al pa pohvale.
Lp Miha
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov