croma_man je napisal/-a:6 šraufov dovolj drži tablico?
abcabc je napisal/-a:Zel lep punto mi je všeč edin nalepke te bi pa dal dol, sploh pa tisti dve na zadnjih vratih
OFF: A ti si pa iz okolice Polhovega Gradca-Dvor, sm tako mimobežno sem te že videl z avtom tko, da je v živo še posebaj ga vidt lepo.
Zois je napisal/-a:brisalec v črno,saj preveč iztopa na črni šipi. Dost lepše je če je brisalec optično manj viden.
Vidim da imaš nalepko SLO magnetno (no vrjetno si jo nisi poševno zalepil).Po evropi se lahko voziš brez nalepke,je slo znak na tablici dovolj. tak da jo raje daj dol ker ni lepo,ko greš na hrvaško pa jo daš nazaj gor
baSix je napisal/-a:Zois je napisal/-a:brisalec v črno,saj preveč iztopa na črni šipi. Dost lepše je če je brisalec optično manj viden.
Vidim da imaš nalepko SLO magnetno (no vrjetno si jo nisi poševno zalepil).Po evropi se lahko voziš brez nalepke,je slo znak na tablici dovolj. tak da jo raje daj dol ker ni lepo,ko greš na hrvaško pa jo daš nazaj gor
Zgleda da je res magnetna glede na to da je na eni sliki an desni na drugi pa na levisicer pa tud na hrvaški nebi smelo bit nekih problemov če te nalepke nimaš
vsaj jas se vozim dol že par let brez nje, pa e ni bilo problemov.
abcabc je napisal/-a:OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.
Hm tisto nalepko SLO bi lahko dal dol
abcabc je napisal/-a:OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.
baSix je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:OFF: Ko berem tele komentarje sem zgrožen, kakšno mišljenje imate, ja pa je grd, pa tisto ni lepo, pa ne vem kaj še vse, avto je njegov in on sam pr seb ve kako ga bo zrihtal, meni osebno je lep...btw saj še nikoli nisem videl nobenga tako zrihtanega puntiča na naših cestah pa imam za seboj v 6 letih 150.000km, če pa sem že kakšnega videl pa je bil samo spuščen, litke, zadnji strešno spojler in konc.
Po MB se vozi Pinky ki ga vozi ena ženska... tak da nevem kje ti živiš da še nisi videl dobenga predelanega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov