blue_racer je napisal/-a:Vidm da ste eni pametni k radio tko da ne vem kok se bom sploh še držu tega foruma!
Drgač feltne so 17 col!
Glede črne strehe sm že razmišlal sm mam občutek da bi pol preveč avto pomanjšalo!
Bomo vidl mislm da je, vsaj za moj okus avto s stilom unikatno predelan, tko da je več al man to vse na avtu... k itak me matre kak megane rs, tko da mogoče gr tut v prodajo...bomo še vidl!
Lp, Gass
artman je napisal/-a:avto je tok special da te preveč razširjene feltne preprosto ne sedejo. Avto narjen s stilom, sicer preveč za moj okus ampak s stilom. Je res unikat in to bi mogle že feltne odražat, vse ostalo bi bla samo nadgradnja. Sicer pa pohvale.
blue_racer je napisal/-a:Sej jst si ne ženem k srcu komentarjev, je lepo videt pohvale in dobr dobit kake koristne predloge in kritike....ne pa da se eni norci neki usajajo tuki glede feltn in nardijo cel cirkus s tega!
Na falus mi gre to k ti ponavad en tak neki pametuje k ma doma, ne vem kako rjavo julko pa neke litke gor pa misl da je boga za j***a prjel pa je taglavn na kakem avtoshowu!
Fantje brez zamere, sam tko je!
Slikce pa dobite...sej nizm tako zaj****...![]()
Lp, Gass
spel©a je napisal/-a:gass, moje mnenje pa itak poznaš
Courage™ je napisal/-a:Sam sem mu predlagal enake kot so te druge, samo s crnim notranjim delom, pa si se vsajal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost