DaDek je napisal/-a:dobek za to pa bo potrebno dosti wc papirja)))) lep wagn.. si le šel nazaj na citrojena
croma_man je napisal/-a:narobe ste me interpretirali, več let se je ded trudil merklo prodat pa drug avto kupit![]()
![]()
![]()
![]()
CockroaC je napisal/-a:Jaz bi reko da bo puncka .. ker taki ko grejo z mercedes na citroen nea sinov delajo![]()
CockroaC je napisal/-a:Jaz bi reko da bo puncka .. ker taki ko grejo z mercedes na citroen nea sinov delajo![]()
modri D. je napisal/-a:Madona, dobek, kva si pa to en zabojnik kupuZakaj pa ni Range Rover, a ni tist bl kul avto
Hec, hec, velik varnih km (ponovno) s Citroenom! Kar se pa manjka kw tiče ... Se da 1.6 Hajde Da ide lepo na 100 kW naterat pa boš mal bl mirne duše spal
Jst bi reku, da bo ena ornk feministka, ne "sam" punčka
Lp!
eFxx je napisal/-a:Sej pa tip3 ma dva kuferama, v enga pes v drugega vozicek
DaDek je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:Sej pa tip3 ma dva kuferama, v enga pes v drugega vozicek
hahaha
dobek: ne wc papir je na ksaro letel, ko je bla 1x malo bela
eFxx je napisal/-a:No no, nostalgija bi bila ce bi opelico ze prodal.. tako pa si je kupil samo dodatno tono železovih oksidov
CHAN je napisal/-a:Malce off: glede na sliko - bob/skeleton?
MyWay! je napisal/-a:A imajo sedeži sploh kakšno bočno uporo?
modri D. je napisal/-a:Mater, dobek, skoz tako šipo bi pa tud jst na semaforje vidu! Ne pa da si vsakič posebi vrat zlomimDrugače so pa zanimive tele Grand Picassoji. Sam bi mel raj 5008ko, sam ma tale verjetno več placa not ne?
NejcZ je napisal/-a:Dober je, tale prednja šipa pa svetovno zgleda!
ven0m je napisal/-a:Zanimivo ogledalo za mrtvi kot, všečno![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 58 gostov