sem ga videl včeraj v živo, sem si malo ogledal avto. tisti krom na vratih je raven z plehom od vrat, zelo dobro izpeljano. felne WOOOW, verjetno zato ker je spodaj bil črni tepih in so felne zgledale črne. na slikah ni tako dober kot v živo. sončne celice na strehi tudi dobra fora.
V bistvu ko en cajt gledaš feltne res niso tk slabe, dejansko obrača glave vse skup. Pašejo na ta avto, mogoče na marsikaterega drugega ne bi, potem pa ne vem, kaj bi pasalo na tega če to ne
avto v živo zgleda še 100x hujše kot prej. samo notranjost se mi zdi da je pa samo airbrush nov, drugače pa ni spremenjena. samo a ni blo govora o nekih vesoljcih pa te fore? k tole ni glih v tem kontekstu kot je blo na začetku rečeno, vsaj v mojih očeh ne.
Sem si ga ogledal na Showu pa je avto res lep, vse pohvale
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Avtomobil sem si pogledal v živo in je dober v nulo. Edina škoda da ni več vsaj približno toliko kvalitetnih in lepo izdelanih avtomobilov v Sloveniji.