audislovenija je napisal/-a:ha ha ha In_Liner ga bom zate čuvov.Glede plina večina se mi je šlo zaradi reklame pač ekološko pa ekonomično.
RENO911 je napisal/-a:j**e se vam za ekologijo, gre se vam samo za to, da se vozite bolj poceni. Je tak težko priznat? Vsi ste isti, dizl pa plin fanatiki. Priznajte si že enkrat, da ste se odpovedali udobju za prišparanih 20€ na prevoženih 1000km, pa nehajte nabijat z ekologijo. Ni dolgo nazaj so dizlaši imeli iste izgovore, pa še vedno jih imajo, medtem pa se je za njimi valil črn oblak. Prav tako pa sta obe vrsti goriva, tako dizl kot plin, uspavanka za motor.
Drugače sam avto pa je super, raje bi imel samo še novo S-klaso, ampak so novi modeli enkrat dražji od začetnih cen novih modelov A8 (single-frame).
audislovenija je napisal/-a:zaradi plina je avto še bol tišji.Poraba je ista.V pritljažniku
imam 70 literski tank (o tem bom še naredil kak filem in fotke) to mi zadostuje za kake
600-500km nevem še točno ker avto na plin imam šele dober teden.
audislovenija je napisal/-a:adis je napisal/-a:mislim, da je to tale:
http://www.plineks.si/Reference/index.php?pa=296
ja to je moja a8 koj k sem jo kupil sem jo dal na plin
RENO911 je napisal/-a:j**e se vam za ekologijo, gre se vam samo za to, da se vozite bolj poceni. Je tak težko priznat? Vsi ste isti, dizl pa plin fanatiki. Priznajte si že enkrat, da ste se odpovedali udobju za prišparanih 20€ na prevoženih 1000km, pa nehajte nabijat z ekologijo. Ni dolgo nazaj so dizlaši imeli iste izgovore, pa še vedno jih imajo, medtem pa se je za njimi valil črn oblak. Prav tako pa sta obe vrsti goriva, tako dizl kot plin, uspavanka za motor.
Drugače sam avto pa je super, raje bi imel samo še novo S-klaso, ampak so novi modeli enkrat dražji od začetnih cen novih modelov A8 (single-frame).
Voith je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ma mi ni jasno zakaj kupis tak avto pa to,po ga pa na plin predelas da mas manjse stroske...to je men zgreseno
nevem zakaj bi blo to zgreseno...
to pol pomen tut da ce si vilo za 3 miljone evrov sezidas, ne ulozis dodatnega stroska za najboljso izolacijo, ampak rajs placujes ogrevanje 2x vec kot bi placeval ce bi dal za dobro izolacijo, ker drgac je zgreseno.
men se ne zdi logicno, da bi za dober avto moral placevati vecje stroske pri gorivu.. zakaj ze?
TrijoAdijo je napisal/-a:
@Voith: Primer ki si ga podal (vila za 3mio € in izolacija) nekak ni pravilna. V takih primerih bi bila: vila za 3 mio € + dodaten velik strošek za cenejšo izolacijo![]()
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov