Spet se oglašam

Spet se bo malo delalo na avtu..
Stvar je taka, da avto pije hladilno tekočino in občasno ima tudi vročino
Brat je nekaj že gledal in naj bi bila hin samo dihtunga na glavi in upam da je res tako, ampak to se bo videlo ko bo motor podrt, ampak v vsakem primeru se bo avto rihtal naprej
Naročena je garnitura tesnil, tako da se bojo zamenjala vsa tesnila na motorju.

Imam pa tudi že pomožni volan, ker ima trenutni kar nekaj lufta, doma je pa tudi guma kardana, ki je tudi fuč. Zadnje čase pa avto tudi precej trese in ropota, za kar je kriva veriga, tako da se bo tudi to uredilo.
Sem pa danes še gledal kako je kaj s plehom in dvojna vrata so malo gnila, ampak ni panike, imam še 4 lepe vrata za rezervo, pa zadaj pod blatnikom je malo gnil, kar pa se bo izrezalo ven in se pač nanovo našvasalo gor. Barvanje je pa v planu konec meseca, če se bo časovno vse izšlo (imam še en avto, ki dela gužvo v garaži, ki ga treba čimprej pobarvati in dati proč

).
Naročil sem pa tudi nov prednji odbijač, ker je ta počen in spodaj ves razsut (tako pač je, če ženski posodiš avto in parkira tako da ga nasloni na robnik)
Zaenkrat je to to, avto napreduje počasi, ker ga pač vsak dan vozim
Imam pa še eno vprašanje glede sedeža. Voznikov sedež je že malo bogi, nekaj fedrov je polomljenih, ostali pa komaj še stojijo in me zanima, če kdo pozna koga, ki to popravlja ali moram pač naročiti nov spodnji del sedeža?