evo slike postopka izdelave bokov:
1. Razdru sem boke in pogledal kaj se skriva zadaj
2. Potem je pela fibrca in se vse kar je bilo viška ''odstranil'', sicer na sliki se ne vidi, je bilo se zaščiteno da nebi kai delci mi kaj zažgali ali pa poškodovali folija na steklu
3. Potem sem boke zafilal s purpeno, porabil sem 4 tavlke purpene, kar je ogromno, ko se je posušila sem jo porezal kar se je dalo ravno, oz pod pravim kotom
4. Luknjo sem polepil z papirnatim trakom in prek dal ALU folijo-ne mami povedat da je nima več
5. Vmes sem še dal zadnje sedeže ven, in me zavzemajo brezvezn prostor v hiši. Ja avto sem cel polepil z polivinilom ker imam celo življenje že nesrečo in bi bilo ziher neki da se bi mi razlilo tam ko ne bi trebalo.
6. Zadevo sem zapoliestriral, potem pa ''banjico'' vzel ven in dodal še nekaj plasti vlaken in smole da je zadeva malce bolj trdna
7. potem sem vse skupaj lepo pobrusil da paše noter, pustil sem male konce kjer bom dal vijake in zadevo pritrdil na boke.
8. Hja, voda; NO, tako sem preveril tesnost samega kalupa in zračunal približno prostornino. V 3tje je posoda tesnila, vmes sem pa luknje zafilal z tekočo plastiko
9. Kalup(banjico) sem vstavil v boke, prilega na tesno
10. V tapeti sem napravil luknjo, zakaj boste vidli drugič, ko se bo projekt nadaljeval
11.tapeto sem fiksiral na njeno mesto, in to bi bilo to

Tut če je dizel...