mare rc je napisal/-a:Najhprej srecno voznjo!
Upam da ne bos mel problemov.
Zelo ti pa zavidam ker mas ze letvice,del odbijaca in špegle v barvi vozila ter kljuke.sam nameravam tud to dat strihat.ker me res mot.s pobarvanim v photoshopu pa zgledu stokrat leps.aja pa se za tablce js sem jih sicer prisraufal(dal sem mejhne sraufke da ni tak opazno-lahko da tudi silikon sam bos(ce bos)kdaj tablice menjal se kr zajebaval da bos dubu dol silikon.kaksne okrogle sraufe pa imas?Moj clio ima take šestkotno obliko notri ane.to imajo francozi pac take sraufe.ce mas take sraufe jih lahko odstranis s tistim kljuci ki jih imas pri rezervi al pa tam ko imas torbo za 1.pomoc.
Lp mare
error 90 je napisal/-a:Haha![]()
Ne vem zakaj ste se tok zapičl v to kdo mi je kupil avto. Imel sem dost denarja pa sem razmišlal o meganu 2004 ali pa v čisto novemu avtu. In tako je iz mojega logičnega vidika zmagal seveda clio dodal sem še dva jurja več pa je NOV.
Hvala za vse komentarje
S|icKeR je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:čuj ti UPORABNIK S KRAVO na sliki.. ne meči teh avtov v isti koš ker mustang ni športni avto!
Courage™ je napisal/-a:Če ti odpihne tablico na AC al pa če ti jo kdo dol uspe vtrgat ko jo zalepiš s teso pol ti jaz obljubim da ti sam financiram nove tablice in prometno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov