Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Kraj: Lenart - Mb

Napisal/-a Beastek So jan 10, 2009 9:53 pm

Courage™ je napisal/-a:Sem vozil tako A kot B serijo, ce ga je kupil dedek potem ok, ne recem, medtem ko za mlade ljudi tak avto enostavno.... ni :)

To je res!
[url=http://www.kiaforum.si]Kia Forum[/url]
[url=http://www.domlenart.si]Dom Lenart[/url]

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Ne jan 11, 2009 1:05 pm

lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 2:33 pm

shaggx je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...

Pač nekateri ne jemljemo za merilo avtomobil, in se raje vorimo z podobnim in mnogo cenejšim avtom (velikost,oprema) Pa čeprav je kot ti praviš Korejec.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne jan 11, 2009 2:44 pm

lancia hf je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:

Pač nekateri ne jemljemo za merilo avtomobil, in se raje vorimo z podobnim in mnogo cenejšim avtom (velikost,oprema) Pa čeprav je kot ti praviš Korejec.

pokaž mi en drug avto, ki je tako prostoren in tako kratek ??

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 2:47 pm

kljukec je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:

Beri še enkrat in boš našel besedo podobnim ;) To ne pomeni isti v mm.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne jan 11, 2009 2:48 pm

kljukec je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:

Moj dedek vozi Honda Jazz 8)

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Ne jan 11, 2009 2:51 pm

Moj dedek pa tu pa tam futa TV-732 :D in je navdušen nad njim...visok....zdržjiv...pa ni da ni:D

Uporabniški avatar
street racer
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a street racer Ne jan 11, 2009 2:56 pm

lahko še mene kdo razsvetli,zakaj ta tip mercedesa ni za mlade? kokretni odgovori :)
za mene os. je najlepši avtomobil za svojo velikost,spoh pa mislim da boš večji "jack" z merđotom kot pa npr. z neko hondo jazz :lol: :lol:
Zadnjič spremenil street racer, dne Ne jan 11, 2009 3:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Ne jan 11, 2009 2:59 pm

Lušn avtek, ampak res da ima Mercedes svojo znano visoko ceno.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jan 11, 2009 3:00 pm

Zato ker za tak denar dobis avtomobile dosti bolj primerne za mlade. Ta mercedes je itak bil delan za starejse OZ. za zenske, da se vozijo do trgovine pa v cerkvo. Sam se nikoli nisem videl v avtu tega tipa kaksno drugo generacijo. V druzini smo si lastili B180 automatic, pa morem povedat da je avto bil obup. Ne recem, notranjost je svinjsko lepa, vozis pa se ko v kii pride.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 3:04 pm

street racer je napisal/-a:lahko še mene kdo razsvetli,zakaj ta tip mercedesa ni za mlade? kokretni odgovori :)

Zdej odvisno koliko je za koga mlad. Drugače je pa za mlade to previsok avto in premalo odziven, ko hočeš kaj iz njega stisniti. Kar tudi pričakujejo mladi vozniki, razen redkoh izjem

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne jan 11, 2009 3:26 pm

Courage™ je napisal/-a:Zato ker za tak denar dobis avtomobile dosti bolj primerne za mlade. Ta mercedes je itak bil delan za starejse OZ. za zenske, da se vozijo do trgovine pa v cerkvo. Sam se nikoli nisem videl v avtu tega tipa kaksno drugo generacijo. V druzini smo si lastili B180 automatic, pa morem povedat da je avto bil obup. Ne recem, notranjost je svinjsko lepa, vozis pa se ko v kii pride.

Eni blond sošolki ga je tati kupil, vedno parkira na prostoru za invalide na faksu, tudi, če je drugje prostor.
Tako da, ja, po moje moraš bit ali star ali pa mentally challenged, da kupiš a klaso.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
marko55
Nov uporabnik

Napisal/-a marko55 Ne jan 11, 2009 4:22 pm

Kar precej se motiš v tej svoji trditvi; prvič mercedes je kljub istemu velikostnemu razredu kot kašni korejci/francozi še vedno veliik korak naprej po kakovosti izdelave, udobju v vožnji, kakovosti materialov, dodelane notranjosti.. Torej če se boš gdaj peljal v kakšnem prestižnem avtomobilu in hkrati znal objektivno primarjati ta avto z enim korejcem, potem ti bo jasno zakaj je ta avto dražji od tistega :tomidelej: Pač prestižni avtomobili so za tiste ljudi, ki hočejo v svojo vožnji nekaj več.
Drugače pa lep avto!
Lp Marko

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 4:52 pm

marko55 je napisal/-a:

Kar precej se motiš v tej svoji trditvi; prvič mercedes je kljub istemu velikostnemu razredu kot kašni korejci/francozi še vedno veliik korak naprej po kakovosti izdelave, udobju v vožnji, kakovosti materialov, dodelane notranjosti.. Torej če se boš gdaj peljal v kakšnem prestižnem avtomobilu in hkrati znal objektivno primarjati ta avto z enim korejcem, potem ti bo jasno zakaj je ta avto dražji od tistega :tomidelej: Pač prestižni avtomobili so za tiste ljudi, ki hočejo v svojo vožnji nekaj več.
Drugače pa lep avto!
Lp Marko

Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 11, 2009 5:10 pm

marko55 je napisal/-a:... prvič mercedes je kljub istemu velikostnemu razredu kot kašni korejci/francozi še vedno veliik korak naprej po kakovosti izdelave, udobju v vožnji...

V MB A se še nisem vozil, pa me zanima, če je A res bolj udoben od npr enako drage Lagune ali C5? Ali samo od kratkega Scenica, Megana, C4, P307/308? Konkretne izkušnje tistih, ki so se vozili z obemi (A in francozi)? Zanima me predvsem vzmetenje - torej obnašanje na naših luknjastih cestah, ki sedaj spet cvetijo (se bliža pomlad. :P :lol: ).
Zadnjič spremenil esem, dne Ne jan 11, 2009 5:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
marko55
Nov uporabnik

Napisal/-a marko55 Ne jan 11, 2009 5:11 pm

lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"

Ne pljuvam čez korejce, le pravim da za višjo ceno pri mercedesu dobiš veliko bolj dodelan avto kot pa pri korejcih, pač ima drugo skupino kupcev :tomidelej: Drugače pa..če se avto prodaja za tak denar, zakaj bi ga dajali pod to ceno :mrgreen: :pivo

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Napisal/-a Beastek Ne jan 11, 2009 5:16 pm

Courage™ je napisal/-a:Zato ker za tak denar dobis avtomobile dosti bolj primerne za mlade. Ta mercedes je itak bil delan za starejse OZ. za zenske, da se vozijo do trgovine pa v cerkvo. Sam se nikoli nisem videl v avtu tega tipa kaksno drugo generacijo. V druzini smo si lastili B180 automatic, pa morem povedat da je avto bil obup. Ne recem, notranjost je svinjsko lepa, vozis pa se ko v kii pride.

S tem se žal nemorem strinjat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 5:16 pm

marko55 je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"

Ne pljuvam čez korejce, le pravim da za višjo ceno pri mercedesu dobiš veliko bolj dodelan avto kot pa pri korejcih, pač ima drugo skupino kupcev :tomidelej: Drugače pa..če se avto prodaja za tak denar, zakaj bi ga dajali pod to ceno :mrgreen: :pivo

No sej to je bila zmeraj prednost prodajalcev, da izkoriščajo naivnost kupcev. Drugače si pa čisto drugače odgovoril, kot je bilo napisano.

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Napisal/-a Beastek Ne jan 11, 2009 5:18 pm

lancia hf je napisal/-a:
marko55 je napisal/-a:

No sej to je bila zmeraj prednost prodajalcev, da izkoriščajo naivnost kupcev. Drugače si pa čisto drugače odgovoril, kot je bilo napisano.

Naivnost kupcev. Te če bi vsi tak mislili si noben nebi avta kupo. Nemoreš rečt ravno naivnost ker je to relativno v tem primeru.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jan 11, 2009 5:23 pm

Beastek je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
marko55 je napisal/-a:

Naivnost kupcev. Te če bi vsi tak mislili si noben nebi avta kupo. Nemoreš rečt ravno naivnost ker je to relativno v tem primeru.

Res da je relativen pojem, samo dosti ljudi je, ko ti gdo ponudi dve enaki stvari, bojo zbrali nemško brez pomisleka in ne korejsko čeprav je pol ceneje.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov