Courage™ je napisal/-a:Sem vozil tako A kot B serijo, ce ga je kupil dedek potem ok, ne recem, medtem ko za mlade ljudi tak avto enostavno.... ni
To je res!
moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
shaggx je napisal/-a:moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
lancia hf je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
Pač nekateri ne jemljemo za merilo avtomobil, in se raje vorimo z podobnim in mnogo cenejšim avtom (velikost,oprema) Pa čeprav je kot ti praviš Korejec.
kljukec je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
Pač nekateri ne jemljemo za merilo avtomobil, in se raje vorimo z podobnim in mnogo cenejšim avtom (velikost,oprema) Pa čeprav je kot ti praviš Korejec.
pokaž mi en drug avto, ki je tako prostoren in tako kratek ??
kljukec je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:moj dedek ima tud a klasso sicr 160 1.gen. pa je tutdi nemenja za noben avto, je zelo visok hkrati pa majhen ravno to kar potrebuje. Jeb*** se vi s svojimi korejci. Samo nos vam gre, da si lahko nekdo privošči nekaj več...lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
pokaž mi en drug avto, ki je tako prostoren in tako kratek ??
Courage™ je napisal/-a:Zato ker za tak denar dobis avtomobile dosti bolj primerne za mlade. Ta mercedes je itak bil delan za starejse OZ. za zenske, da se vozijo do trgovine pa v cerkvo. Sam se nikoli nisem videl v avtu tega tipa kaksno drugo generacijo. V druzini smo si lastili B180 automatic, pa morem povedat da je avto bil obup. Ne recem, notranjost je svinjsko lepa, vozis pa se ko v kii pride.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
marko55 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Mislim da za ta denar se bi lahko tvoj dedek vozil z tremi avtomobili istega razreda, samo da pač nebi bil iz nemške tovarne. Drugače ima pa pač usak svoj okus.
Kar precej se motiš v tej svoji trditvi; prvič mercedes je kljub istemu velikostnemu razredu kot kašni korejci/francozi še vedno veliik korak naprej po kakovosti izdelave, udobju v vožnji, kakovosti materialov, dodelane notranjosti.. Torej če se boš gdaj peljal v kakšnem prestižnem avtomobilu in hkrati znal objektivno primarjati ta avto z enim korejcem, potem ti bo jasno zakaj je ta avto dražji od tistegaPač prestižni avtomobili so za tiste ljudi, ki hočejo v svojo vožnji nekaj več.
Drugače pa lep avto!
Lp Marko
marko55 je napisal/-a:... prvič mercedes je kljub istemu velikostnemu razredu kot kašni korejci/francozi še vedno veliik korak naprej po kakovosti izdelave, udobju v vožnji...
lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"
Courage™ je napisal/-a:Zato ker za tak denar dobis avtomobile dosti bolj primerne za mlade. Ta mercedes je itak bil delan za starejse OZ. za zenske, da se vozijo do trgovine pa v cerkvo. Sam se nikoli nisem videl v avtu tega tipa kaksno drugo generacijo. V druzini smo si lastili B180 automatic, pa morem povedat da je avto bil obup. Ne recem, notranjost je svinjsko lepa, vozis pa se ko v kii pride.
marko55 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"
Ne pljuvam čez korejce, le pravim da za višjo ceno pri mercedesu dobiš veliko bolj dodelan avto kot pa pri korejcih, pač ima drugo skupino kupcevDrugače pa..če se avto prodaja za tak denar, zakaj bi ga dajali pod to ceno
![]()
lancia hf je napisal/-a:marko55 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"
Ne pljuvam čez korejce, le pravim da za višjo ceno pri mercedesu dobiš veliko bolj dodelan avto kot pa pri korejcih, pač ima drugo skupino kupcevDrugače pa..če se avto prodaja za tak denar, zakaj bi ga dajali pod to ceno
![]()
No sej to je bila zmeraj prednost prodajalcev, da izkoriščajo naivnost kupcev. Drugače si pa čisto drugače odgovoril, kot je bilo napisano.
Beastek je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:marko55 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Jaz pa bolj mislim, da ČE bi ta avto delali korejci bi bil ravno tako popljuvan, tko ko je pa mercedez je pa avtomobil za "bogove"
![]()
No sej to je bila zmeraj prednost prodajalcev, da izkoriščajo naivnost kupcev. Drugače si pa čisto drugače odgovoril, kot je bilo napisano.
Naivnost kupcev. Te če bi vsi tak mislili si noben nebi avta kupo. Nemoreš rečt ravno naivnost ker je to relativno v tem primeru.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov