Ali je takšen avto primeren za vožnjo pozimi??

Lp
BOKI81 je napisal/-a:domsas je napisal/-a:boki
zakaj ima dvojno izpušno na levi strani?![]()
ne bilo lepše, če bi bila po ena na vsaki strani ali pa malo večja na eni?
ali pa je kak poseben razlog?ops:
to čisto resno sprašujem
Dvojno imajo samo V6 motorji, 2.7 tdi, 3.0tdi in 3.2 FSI.
lp
CupraR je napisal/-a:BOKI81 je napisal/-a:domsas je napisal/-a:boki
zakaj ima dvojno izpušno na levi strani?![]()
ne bilo lepše, če bi bila po ena na vsaki strani ali pa malo večja na eni?
ali pa je kak poseben razlog?ops:
to čisto resno sprašujem
Dvojno imajo samo V6 motorji, 2.7 tdi, 3.0tdi in 3.2 FSI.
lp
Ker ne poznam, vprašam. Ni na voljo posebna verzija S-line opreme, ki bi to omogočala?? Ker sam motor nima te omejitve in recimo Seat pr Leonu omogoča 3 opcije postavitve izpuha pr tem motorju.
Avto je super, ni kaj. Ker sm len in se mi ne da brat nazaj, maš orginal felge a ne??
CupraR je napisal/-a:No sej obstoječa predelava na dodatni lonec se tudi men zdi mimo oz se ne splača. raje isti denar za fi 76 downpipe da bo bolj letelo![]()
![]()
Hm zavore.. Tale tvoj ma serijsko 321*30 a ne?
HaMzO je napisal/-a:eh dej dej...če maš za tak avto ti nebo teško kupt še 1 lonc okol 300€ so cene,
za odbijač pa neskrb, nerabš kupovat drug, sam lukno odrežeš, tko sm jz na golfu naredu :P :P
tdk je napisal/-a:Veliko uspesnih kilometrov....
...glede na vse prebrano v tej temi pa povem samo eno: eni se preseravajo po cestah z klijoji, ki imajo 60 konjev... in 15 let starimi golfi,oblecenimi v 17 colske alu felne, ....eni se vozijo normalno s ferrariji in ostalimi za nas smrtnike nedosegljivimi sadezi; zivljenje(beri cesta) je marsikoga ze postavilo na realna tla.In vedno se najde nekdo, ki te postavi na realna tla;boljse je,ce na njih stojis...
lp tdk
p.s.Avto res zgleda strupeno....koliko ga cenis sedaj(money)?
BOKI81 je napisal/-a:Kaj pa vem, avto sem uzel za max 4 leta mogoče manj, dokler je v garanciji. Sem pa definitvo zgubil ene do 5k eur od 9/2008 do zdaj ima pa 30k km.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost