Polo78 je napisal/-a:Zdaj sem pa tudi jaz svojega dočakal!Pro_Ceed 2.0 Crdi TX Sports pack oprema. Slikc ne bom lepil, ker na zunaj je isti, kot vsi beli z 17 col alu platišči. :P Edina razlika napram drugim je znotraj, natančneje na volanu (razpored gumbov), ker sem vzel še tempomat.
Prvi vtisi so fenomenalni (prevozil že kakih 300 km), avto za ta denar je res bomba!![]()
Polo78 je napisal/-a:Zdaj sem pa tudi jaz svojega dočakal!Pro_Ceed 2.0 Crdi TX Sports pack oprema. Slikc ne bom lepil, ker na zunaj je isti, kot vsi beli z 17 col alu platišči. :P Edina razlika napram drugim je znotraj, natančneje na volanu (razpored gumbov), ker sem vzel še tempomat.
Prvi vtisi so fenomenalni (prevozil že kakih 300 km), avto za ta denar je res bomba!![]()
MatejW je napisal/-a:Torej na desni nimas gumbov za radio, ampak za nastavljanje tempomata, mam prav?
Lahko bi ga vseeno predstavo v galeriji :P
Naj ti dolgo sluzi!
Polo78 je napisal/-a:Radio je za moje potrebe povsem zadovoljiv, mogoče mu edino malo bolj globok bass fali.
Menjalnik se mi pa sploh ne zdi trd. Je kar natančen in lepo "skoči" v prestavo, tako da se zelo težko "zašaltaš", kar mi je v preteklosti uspelo pri marsikaterem avtu (v glavnem pri francozih). In ravno če si navajen francoskih mlahavih in mehkih menjalnikov (ki za moj okus še zdaj ne znajo narest menjalnika kot se šika - Peugeot npr.) potem možno, da ti ta ne bo ustrezal...
Beastek je napisal/-a:Nevem no, mam sam tudi to doma, pa ko je hladen je težko ga v vzvratno dobit
sašo5 je napisal/-a:Beastek je napisal/-a:Nevem no, mam sam tudi to doma, pa ko je hladen je težko ga v vzvratno dobit
malo"razhodi" menjalnik: ko prižgeš in predno misliš v rikverc dat, prestavi prvo dvakrat v tretjo-četrto in zadevo ponovi_z rikvercom več nebi smelo bit problema....
P.S. čeprav je že skoraj dve desetletji od kar sem imel ponyja, bi, če bi bil lastnik teh Kij(ali pa Hyundaaj) prvo (tako kot tudi sem) zamenjal olje v menjalniku, in sicer tovarniškega ven in notri Castrol TAF X 60-80......(60.000 tisoč mir, nato zopet menjava.....)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov