mihaing je napisal/-a:Ker delam v avtomobilski industriji in imam raznorazne podatke povem, da je bil ST motor testiran (resda v kabini) do 400.000 km in z polno močjo obremenjen neprekinjeno. Verjamete ali ne vse je popolnoma delovalo.
Imam sliko kako kolektor dobesedno žari, sam je ne smem posredovati.
Super motor
rhino je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Ker delam v avtomobilski industriji in imam raznorazne podatke povem, da je bil ST motor testiran (resda v kabini) do 400.000 km in z polno močjo obremenjen neprekinjeno. Verjamete ali ne vse je popolnoma delovalo.
Imam sliko kako kolektor dobesedno žari, sam je ne smem posredovati.
Super motor
Mislim,da sem ta test videl celo po TV na DSF ali Discovery ne spomnim se več. Nekje 3 tedne - mesec dni bi naj bil pod polno obremenitvijo...
pinjas je napisal/-a:ko sme ga vozil me ni nič kaj impresioniral. Ven iz ovinka gre naravnostpospeševanje ni da ti jeme sapo, zavore so kot so, notranjost je enaka vsem ostalim fordom. DOber navor in prožnost motorja, vendar prestavna razmerja niso taprava. Je pa odličen avto za vsak dan, saj motor ni narejen za športniak ampak za delat km. Meni osebno ni všeč, vendar to sem jaz.
Veliko varnih kilometrov ti , želim.
S|icKeR je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:ko sme ga vozil me ni nič kaj impresioniral. Ven iz ovinka gre naravnostpospeševanje ni da ti jeme sapo, zavore so kot so, notranjost je enaka vsem ostalim fordom. DOber navor in prožnost motorja, vendar prestavna razmerja niso taprava. Je pa odličen avto za vsak dan, saj motor ni narejen za športniak ampak za delat km. Meni osebno ni všeč, vendar to sem jaz.
Veliko varnih kilometrov ti , želim.
ker vidim da se precej spoznaš na tuning in te zadeve, lahko poveš kakšen avto ti voziš če ni skrivnost?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov