sejjaretun je napisal/-a:sodec po slikah je zelo lepo pobarvano.dobra odlocitev,mislim da bojo na avtu hude
207sport je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:sodec po slikah je zelo lepo pobarvano.dobra odlocitev,mislim da bojo na avtu hude
postrihov jih glih nisem sam(: (ni moje področje:P moje je elektronika:D) jih je kolega. sem jih pa prpravu vse kar je blo potrebno do štrihanja. drgac pa ja jih je vrhunsko poštrihov!!! svaka mu čast.
adis je napisal/-a:207sport je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:sodec po slikah je zelo lepo pobarvano.dobra odlocitev,mislim da bojo na avtu hude
postrihov jih glih nisem sam(: (ni moje področje:P moje je elektronika:D) jih je kolega. sem jih pa prpravu vse kar je blo potrebno do štrihanja. drgac pa ja jih je vrhunsko poštrihov!!! svaka mu čast.
in kok bi tvoj kolega računu v € za štrihanje ( lahko na pm sporočiš) ?
jurcek3 je napisal/-a:ce ne bo crna s kristalcki pasal na avto, potem pa lohka pobarvas v nikelj barvo (srebrna s kristalcki)
ce so bile feltne samo pobrusene pred barvanjem, potem lahko s casom pricakujes krusenje zaradi kamenckou
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov