ni chipan, power box steinmitz je, odprt je nekje na 80%, serijsko je bil najvecji navor 320 na 2000 obrat/min, zdej je pa na 2700 obrat/min 400Nm. najvecja moc naj bi prej bla na 4000 obrat/min, zdej je pa na 3750 obrat/min, sem mislil da se bo najvecja moc pojavila na 4200 obrat/min ,
se mi je zdelo da more bit power box. pri meni je bilo podobno z steinbauerjem. navor nabije na polno na začetku, potem pa začne izgubljat. ti avto kaj kadi?
patrik glede porabe je tezko vedt, box sem dal notri ko sem imel 5000km, in nov avto vec kur, poraba je bla takrat okrog 7.5-8l, zdej imam 20.000km. z boxom mi kur po BCju 6.5l/100km, sam sem pa izracuna zadnji tankl 6.98l, torej okrog 7l. imam pa 80% mestnih vozenj.
V zacetku naslednjega meseca imam prvi servis in bomo vidl ce se bo poraba kej spremenila.
cenovno nanese mal vec z dodatno opremo, vendar ni tko drago na koncu kot pri kaksnem audiju oz bmwju. na rdeci gtcjki morjo bit opc line odbijaci, ker drugace je grda.
sm razmislu tud v crni barvi platisc, sam bi jih opticno pomanjsalo. zbiram se barve, ker zaenkrat zeljene barve nimam na zalogi, bomo vidl spomlad
sem razmislal o 19" sam sem dobil tele 18" original zelo pocen, tako da bodo te ostale.
DaDek je napisal/-a:jas bom prodajal oxiginke v roku enega tedna po vsej verjetnosti tudi h&r. če te zanima :P
Si prodal ali še prodajaš? Je razmak 4 x 100?
lp
nebom prodal, če bodo zvite ko bom jih dol jemal jutri jih bom podturo zavarivalnici drugače pa jih bom dalje fural. ker se več nebom šel "stajlinga":)