ROADRUNNERIX je napisal/-a:Sporty lej ne poznaš me in ne veš zakaj sm kupu tak avto. Avto ni za pederčine ja in tudi se strinjam da ni za po mestu zato.....si me mogoče vidu že kje ??
Rally ne mislim vozit ker sem mogu za avto zaslužit sam in mi ni da bi ga pa zdej zjebov - meni osebno škoda tazga avta za to ? Mogoče maš ti avto za to mogoče dva tri ne vem te ne poznam ampak zato ne govorim bedarij.
Tko da glede na to čemu je avto namenjen oz. za kaj je bil delan ne pomeni, da ga pol navaden smrtnik ne sme kupit in uporabljat ne ?
lp
Lej ne zdej ti men "ne poznas me" pa te fore, ker si sam zacel z nekimi pedercinami, itd... Zdej kao ce mi pa oglata micka ni usec sem pa softic. Ze dolgo me je pac zanimalo ce sem edini kateremu tak avto ni vsec, ker vsakic ko je predstavljen Evo ali pa kaksna WRX STi sledi poplava slinastih komntarjev. Ce bi pa kdo slucajno nek drug sporten avto predelal v podobnem stilu ( plastika ), bi se mu pa vsi smejali. Ze res da je oblika zanj znacilna, ampak je funkcionalna in ne nujno lepa na pogled. Nekateri pa slepo trdijo da je avto recimo najlepsi, v bistvu je pa "le" hud, strupen... Sicer pa sto ludi, 200 sisa.
Oprosti ker sem se ravno v tvoji temi lotil negodovanja

... Sem ze pozabil kako lahko negativen komentar prizadane nekoga

.
Lp