Hvala na komentarjih, zgodba se nadaljuje:D
Spet se je dogajalo.. in sicer po treh tednih na cesti se je zgodilo... peljem po avtocesti iz Gradca in 10km pred izvozom vsi stojijo.... takoj opazim "bele madeze" ob robu cestisca, takrat pa ze zacne tolct po avtomobilu-TOCA:? Sem takoj zapeljal na odstavni pas, skocil do prtljaznika in ga pokril z ponjavo (zacita proti toci), vmes dobil 2-3x po glavi, nato pa pocakal v avtu da je vse skupaj ponehalo.
Tukaj se je vecina voznikov ze odpravila naprej, spredaj se vidi kako so ostali udelezenci pokrivali avtomobile z vsem kar jim je prislo pod roke:? Desno od avta je vidna toca, ki pa se je kar hitro stopila:
En primerek... pa ne najvecji:
"Izkupicek" tega dogodka sta dve lazji udrtini na strehi avtomobila. Nocem vedet kaj bi bilo v primeru, da avtomobila nebi pravocasno pokril z ponjavo. To je bilo 30. aprila..... le kaj nas se caka poleti?
Naslednji dan sem se odpravil do Borisa, kjer me je cakal polakiran pokrov ventilov... seveda se nisem mogel ucakat ter ga takoj namestil, prav tako novo tesnilo:ok
Glava ca. 3-4k km po obnovi motorja:
In se nekaj novega (sem razmislal o originalnih bmw, ampak so ze thule dovolj €€€

):
lp,
aljaz