alanq4 je napisal/-a:Prava zverca![]()
Ker se mislim tudi sam odpraviti na Grobnik, me zanima, kake gume si imel ko si dol vozil, pa koliko kil ima avto. Da se malo orientiram po časih, pa da vidim kako kej gume držijo/zdržijo
?
alanq4 je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Prava zverca![]()
Ker se mislim tudi sam odpraviti na Grobnik, me zanima, kake gume si imel ko si dol vozil, pa koliko kil ima avto. Da se malo orientiram po časih, pa da vidim kako kej gume držijo/zdržijo
?
abbe je napisal/-a:cist hud avto.sam kako to a to je serisk da zadj nima sedezev al kaj?ker ce je je avto totalno brezvezen (pa brez zamere)
boy36 je napisal/-a:Lep ,milslim da je ta civic eden najlepših modelov do sedaj.Čim več užitkov v vožnji.
Matjaz46 je napisal/-a:Zelo lepa!Kak pa je s grobnikom kaj!mislim kdaj lahko gres ker bi jaz tud malo sau pogledat! Zakaj pa mas samo dva sedeza not!
Pa nisi se napisal pospeškov me zelo zanima!
Original-One je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Zelo lepa!Kak pa je s grobnikom kaj!mislim kdaj lahko gres ker bi jaz tud malo sau pogledat! Zakaj pa mas samo dva sedeza not!
6.6 sec gre serijska, mislim, da gre tale b.p. okoli 6 sec
bigturbo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Zelo lepa!Kak pa je s grobnikom kaj!mislim kdaj lahko gres ker bi jaz tud malo sau pogledat! Zakaj pa mas samo dva sedeza not!
6.6 sec gre serijska, mislim, da gre tale b.p. okoli 6 sec
No da smo bolj natančni 6.4s
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov