Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne feb 22, 2009 3:48 pm

1 mesec nazaj nekje sem zasledil v okolici MB modrega vw passata prejšnje generacije... lepo so se mu svetle plave lučke skozi zadnjo šipo
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po feb 23, 2009 4:19 pm

Na koroškem koncu se potikajo: bel opel astra karavan (stoječ radar ki slika), škoda superb(provida) naj bi bil tudi srebrn ford focus s kratko ritjo dravograjške table. Pa zadnji dni opažam, da merijo z radarjem tudi iz belega renault clia 2 generacije.

Kolega je ustavila v Dravogradu tudi civilna škoda fabia tako da pozor, sam je osebno še nisem opazil.
Slika
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po feb 23, 2009 4:45 pm

..modra škoda octavia karavan je dons enga lovila po centru Lj...un je pa meu megana:S..hehe

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po feb 23, 2009 8:38 pm

mb ima vse barve škod octavij karavank, pa nekaj fabij je, V glavnem ko vidiš oktavijo si lahko 85,3% da je policija :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po feb 23, 2009 9:39 pm

dadek motiš se, octavije karavan so v večini službene od firm ali policijske, ločijo se v tem, da so službene vse tdi, policijske pa bencinarke..torej glejte škode v auspuhe :D

Na kozjanskem so pa nekatere od octavij tudi rahlo povišane, tako da jih hitro ločiš.

@ acid, če je tisto slikal tvoj kolega je na sliki octavia, ne pa fabia.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po feb 23, 2009 9:42 pm

nevem no.. jas vem za zeleno, modro, rdečo, črno, belo, srebrno (civilno seveda), sem kaj spusto?:)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To feb 24, 2009 3:53 pm

..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..
Priponke
vbf-SNC000.jpg
sw2-SNC000.jpg

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Če feb 26, 2009 4:12 pm

Zanč enkrat nazaj sem v Straži vidu tastarga Forda Focusa bele barve.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Če feb 26, 2009 4:16 pm

v kopru mamo tudi modro škodo karavan..tako kot v mb:)..poleg ostalih civilnih avtov(modra alfa romeo, ...pa tudi kak clio 1 generacije bi se našel:)
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a plantn Če feb 26, 2009 8:15 pm

R 26 je napisal/-a:Zanč enkrat nazaj sem v Straži vidu tastarga Forda Focusa bele barve.

tu pomen da mamo tut pri nas tega slavnga fokusa ?
zanimivo.dej ce bo mogoce kaksno sliko naredi?

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Po jun 22, 2009 5:09 pm

RejmiK je napisal/-a:..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..

Tale golf 4 karavan temno modre barve me je ustavu k sm se vozu iz ljubljane v porotorž so vozil iz lj zamano do ravberkomande in me ustavili na počivališču bli so krimiči in premetal so mi celi auto našli pa niso nič :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po jun 22, 2009 5:19 pm

Dj Big je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..

Tale golf 4 karavan temno modre barve me je ustavu k sm se vozu iz ljubljane v porotorž so vozil iz lj zamano do ravberkomande in me ustavili na počivališču bli so krimiči in premetal so mi celi auto našli pa niso nič :lol:

mene so tud z temle golfom že ustavl, na ac proti morju ponoč sam zgleda da ni provida ker ni blo zaradi hitrosti nič ampak so hotl sam papirje od avta na sred ac na odstavnem pasu..

mimo sta pa priletela dva z nekimi predelanimi avti krepko prek 200 so se takoj spokal :lol:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po jun 22, 2009 5:56 pm

na obali so crna in svetlo siva octavija karavan in pa seveda vectra opc. zadnic je poletela mimo mene da je blo grdo videt :shock:

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Po jun 22, 2009 7:12 pm

kolesar je napisal/-a:
Dj Big je napisal/-a:

mene so tud z temle golfom že ustavl, na ac proti morju ponoč sam zgleda da ni provida ker ni blo zaradi hitrosti nič ampak so hotl sam papirje od avta na sred ac na odstavnem pasu..

mimo sta pa priletela dva z nekimi predelanimi avti krepko prek 200 so se takoj spokal :lol:

Ja to je pa res ker sm jst tut vozu 210 in ko sta me ustavla sm mislu da je radar sam k sm pač stopu iz vozila pa sta ga pregledala sm jst ta čs gledu njihov auto in ugotoviu da nimajo radarja :lol: tko da sta bla kriminalista pa spraševala če je moj auto pa take neumnosti

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To jun 23, 2009 5:16 pm

danes videl audi a4 b7 srebrne barve na AC malo pred celjem, peljal je nasproti in je mel plave lučke v sprednji maski prižgane..

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo To jun 23, 2009 5:47 pm

...ja, pa srebrnega A6 3.2 FSI limuzino LJ tablice imajo tudi, sem videl ko so enga ustavli s plavo lučjo :shock:
Zadnjič spremenil deo, dne To jun 23, 2009 7:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika ... seems fetishe !?

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new To jun 23, 2009 5:58 pm

deo je napisal/-a:...ja, pa srebrnega A6 3.0 FSI limuzino LJ tablice imajo tudi, sem videl ko so enga ustavli s plavo lučjo :shock:

Ne bi rekel da so to škifi ampak vladno vozilo.
TIGR

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To jun 23, 2009 6:07 pm

Kukec je napisal/-a:danes videl audi a4 b7 srebrne barve na AC malo pred celjem, peljal je nasproti in je mel plave lučke v sprednji maski prižgane..

ni to kako vladno vozilo?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jun 23, 2009 6:10 pm

deo je napisal/-a:...ja, pa srebrnega A6 3.0 FSI limuzino LJ tablice imajo tudi, sem videl ko so enga ustavli s plavo lučjo :shock:

točno tak ;) včasih jih vidiš na avtocesti... tehtajo tovornjake ;) (prave muce vozijo te stroje) 8)

octavie pa vidiš ob hrvaški meji vsakih 10km.... obmejna policija..
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy To jun 23, 2009 6:38 pm

megane_coupe je napisal/-a:v kopru mamo tudi modro škodo karavan..tako kot v mb:)..poleg ostalih civilnih avtov(modra alfa romeo, ...pa tudi kak clio 1 generacije bi se našel:)

alfe ni več.... je pa opel vectra opc ki ima provido...
lahk rečem samo da leti avto... :twisted: je pa sive barve in odzunaj ko obična vectra.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov