RejmiK je napisal/-a:..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..
Dj Big je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..
Tale golf 4 karavan temno modre barve me je ustavu k sm se vozu iz ljubljane v porotorž so vozil iz lj zamano do ravberkomande in me ustavili na počivališču bli so krimiči in premetal so mi celi auto našli pa niso nič
kolesar je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:..slikano na ljubljanski želežniški postaji..usak dan je tam...je pa policijsko civilno vozilo..
Tale golf 4 karavan temno modre barve me je ustavu k sm se vozu iz ljubljane v porotorž so vozil iz lj zamano do ravberkomande in me ustavili na počivališču bli so krimiči in premetal so mi celi auto našli pa niso nič
mene so tud z temle golfom že ustavl, na ac proti morju ponoč sam zgleda da ni provida ker ni blo zaradi hitrosti nič ampak so hotl sam papirje od avta na sred ac na odstavnem pasu..
mimo sta pa priletela dva z nekimi predelanimi avti krepko prek 200 so se takoj spokal
deo je napisal/-a:...ja, pa srebrnega A6 3.0 FSI limuzino LJ tablice imajo tudi, sem videl ko so enga ustavli s plavo lučjo
megane_coupe je napisal/-a:v kopru mamo tudi modro škodo karavan..tako kot v mb:)..poleg ostalih civilnih avtov(modra alfa romeo, ...pa tudi kak clio 1 generacije bi se našel:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov