en model bi menju kluč za ključ 730d letnik 03. hehe dobesedno nepremičnina, en pa 320 letnik 05 E90 al kaj je že...
no drgač pa, sploh ne "gonim" pa sem na hitro naklepu kazni k pr norcih

P206S16 je napisal/-a:jah jah še čakam ja, zanč no že neki časa nazaj je neki bliskalo na AC pa ni bila nevihta tam od logatca proti lj k je un stacionarc, sem enmu golfu GTIju mal bežal....
P206S16 je napisal/-a:sam mi res same bmwje turijo v račun
en model bi menju kluč za ključ 730d letnik 03. hehe dobesedno nepremičnina, en pa 320 letnik 05 E90 al kaj je že...
damjan je napisal/-a:P206S16 je napisal/-a:sam mi res same bmwje turijo v račun
320 je kvečjemu E36 ali pa E46 al pa najnovejša linija ker E90 je serija 5
jurcek3 je napisal/-a:lep opcjka, sam brez xenon luci, to ni to
P206S16 je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:lep opcjka, sam brez xenon luci, to ni to
j*** ga to so rabljeni avti, zdej teli ksenon kiti mi ravno ne dišijo, čeprav na 406coupeju je hudo izpadlo ker je imel lečo, No gledam ebay skoraj dnevnoče bo kej gor. Novo je drago k sv... raje pol špero uzamem, da bi pa se zaletavu pa na kasko rithu pa brez veze
P206S16 je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:lep opcjka, sam brez xenon luci, to ni to
j*** ga to so rabljeni avti, zdej teli ksenon kiti mi ravno ne dišijo, čeprav na 406coupeju je hudo izpadlo ker je imel lečo, No gledam ebay skoraj dnevnoče bo kej gor. Novo je drago k sv... raje pol špero uzamem, da bi pa se zaletavu pa na kasko rithu pa brez veze
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 5 gostov