Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 25, 2009 7:19 pm

NoRbI je napisal/-a:@sparky:
Hvala lepa, tebi tud varno vožnjo in dosti užitkov ob vožnji!

Seveda, ko bo dovolj star,imel vozniski izpit in prevozno sredstvo.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr maj 27, 2009 7:06 am

orginal luci so najlepse, ce se ze kaj naredi, se pobarva plastika okoli luci...take luci pa dobis na odpadu...za mali denar...

p.s. jajce je tezko lepo porihtat...ker je tezko dobit neko skladnost...taksen avtek samo dol, ene lepe 16` gor...17 je prevec...zadni orginal spojler...in je to to...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a NoRbI Ne maj 31, 2009 11:59 pm

dominic je napisal/-a:orginal luci so najlepse, ce se ze kaj naredi, se pobarva plastika okoli luci...take luci pa dobis na odpadu...za mali denar...

p.s. jajce je tezko lepo porihtat...ker je tezko dobit neko skladnost...taksen avtek samo dol, ene lepe 16` gor...17 je prevec...zadni orginal spojler...in je to to...

Avto je že dol znižan in 15" so gor in ko se pelaš po naših prelepih slovenskih cestah je tak, kot če bi se pelo z kočijo po rimljanski cesti, kaj bi še bilo če bi imel 16".

Kar se tiče spojlerja ga nebo gor, ker sem že reko, da jih ne maram in nobene funkcije nima, le modni dodatek.

Luči pa so mi te bolj všeč, ker zgledajo večje in če bi original pobarval v barvo avta, bi zgledalo, meni osebno kot če bi mel od bicikla luči gor.

Ampak hvala lepa za tvoje mnenje to cenim in smo tu, da malo podebatiramo in vsak pove neko svoje mnenje.
Ja, včasih se peljem z ugasnjenim radiom in poslušam glasbo motorja! :D

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po jun 01, 2009 2:34 am

NoRbI je napisal/-a:
dominic je napisal/-a:orginal luci so najlepse, ce se ze kaj naredi, se pobarva plastika okoli luci...take luci pa dobis na odpadu...za mali denar...

Avto je že dol znižan in 15" so gor in ko se pelaš po naših prelepih slovenskih cestah je tak, kot če bi se pelo z kočijo po rimljanski cesti, kaj bi še bilo če bi imel 16".

Ah daj no, folk se vozi z 18 19 20 col po slo cestah, tak da ne glih pretiravat, še najmanj pa kao kak bi se vozlo ce bi dal gor 16.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI Po jun 01, 2009 6:46 am

@Senad:

Jaz mam vsako zimo platišča na ravnanju pa ne govorit, da so mehka pa ...., mojster z Svete trojice je reko da so iz kvalitetne zmesi aluminija, tak da ne hvala za kaj večjega! Sicer pa lahko greva na eno testno vožnjo pa boš vido :lol:

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 Po jun 01, 2009 7:07 am

cenim delo majstera iz svete trojice :) drugac pa lep megan

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI Po jun 01, 2009 3:18 pm

Aldin20 je napisal/-a:cenim delo majstera iz svete trojice :) drugac pa lep megan

On pa raztura ja, dober je! Marsi kako felno ko je bila res v k.... pa jo je zrihto!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po jun 01, 2009 4:07 pm

NoRbI je napisal/-a:@Senad:

Jaz mam vsako zimo platišča na ravnanju pa ne govorit, da so mehka pa ...., mojster z Svete trojice je reko da so iz kvalitetne zmesi aluminija, tak da ne hvala za kaj večjega! Sicer pa lahko greva na eno testno vožnjo pa boš vido :lol:

lahko grema z mojim na testno, pa bos vido kaj je 19col, pa kaksna voznja je...

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po jun 01, 2009 5:29 pm

avto je ze nizan, vprasanje pa je ce je amortizer nastavljen na delovanje hoda fedre...?? kar dvomim da je, in jaz sem mel gor 16`...pa je slo lepo...pa mam zdja gor 17 (125/40/17)...pa se se vedno lepo pelje...

to pa da mas ti vsako zimo felne na ravnanju...pa mas ti sebe za norca, al nas...ce mas felno, taksno kot se sika...ni potrebe po ravnanju,,, kaksen italjanski olos...

nemores felne kar tako zvit...lahko jo malo podrgnes, okrusis, ce pa se zvije, ker jo nabije v luknjo, pa je taka felna samo se za na odpad...

zato pa je razlika v platiscu, ko je eno za 60€ drugo pa je za 150€ istih dimenzij...sam nima teh problemov, felne priznane znamke...pa sem ze pozrl marsi kaksno luknju, tako da sn mislo, ne samo da je ostalo podvozje zadaj...temvec da sem potegno luknjo za sabo...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI Po jun 01, 2009 8:24 pm

Glejte narod!

Zato smo tu, da malo podebatiramo, in kaj novega zvem.
Moram pa malo pogledat amortizer pa fedro ja. Ker je avto res trd.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 01, 2009 8:35 pm

respekt mož za izjave glede cest+colaže ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jun 01, 2009 8:37 pm

Ja Petrič iz Sv. Trojice je res majster..samo malo daleč je za nas Celjane...Drugače pa ne bi rekle da bi blo 16 preveč, tok slabih cest pa mnde nimate...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 Po jun 01, 2009 9:45 pm

meni je oz canova felne riktu..res nemogoče naredo..ceprav prvo sam ni verjel da bo slo:D hehehe pa je naredo..za 120 eurov mi vse 3 zriktu k nove..drugac pa tk..sam sn mel na meganu 17ke pa blo puna kapa :D senad kaj se te hvalis z 19kami :D

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI Po jun 01, 2009 10:51 pm

dominic je napisal/-a:avto je ze nizan, vprasanje pa je ce je amortizer nastavljen na delovanje hoda fedre...?? kar dvomim da je, in jaz sem mel gor 16`...pa je slo lepo...pa mam zdja gor 17 (125/40/17)...pa se se vedno lepo pelje...

to pa da mas ti vsako zimo felne na ravnanju...pa mas ti sebe za norca, al nas...ce mas felno, taksno kot se sika...ni potrebe po ravnanju,,, kaksen italjanski olos...

nemores felne kar tako zvit...lahko jo malo podrgnes, okrusis, ce pa se zvije, ker jo nabije v luknjo, pa je taka felna samo se za na odpad...

zato pa je razlika v platiscu, ko je eno za 60€ drugo pa je za 150€ istih dimenzij...sam nima teh problemov, felne priznane znamke...pa sem ze pozrl marsi kaksno luknju, tako da sn mislo, ne samo da je ostalo podvozje zadaj...temvec da sem potegno luknjo za sabo...

Če maš 125-ke gor, se mi smiliš!
Če pa neveš kaj voziš pa je to drugo!

Pa ne govorit da je moj avto jajce! Ker po tem takem tvoj tudi ni kaj daleč od j**c stran!!!

Pa ne pozabi, da se tudi jajce lahko lepo zrihta, tak da lahko postane pirh :lol:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Po jun 01, 2009 11:03 pm

najbrž se je zatipkal in mislil 215

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po jun 01, 2009 11:37 pm

Aldin20 je napisal/-a:meni je oz canova felne riktu..res nemogoče naredo..ceprav prvo sam ni verjel da bo slo:D hehehe pa je naredo..za 120 eurov mi vse 3 zriktu k nove..drugac pa tk..sam sn mel na meganu 17ke pa blo puna kapa :D senad kaj se te hvalis z 19kami :D

nena se hvalim, če pa folk piše norije, da se z 16kami nemores vozit po slo cestah ...

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI To jun 02, 2009 2:29 am

Nihče ni reko, da se ne moreš vozit, ampak ne mi govorit, da ni razlike v udobnosti vožnje med 15" in 20"!

Slika

Pa tud je odvisno na keri avto daješ felne gor, če daješ na nekaj takega je to druga zgodba:

Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To jun 02, 2009 1:33 pm

NoRbI je napisal/-a:Nihče ni reko, da se ne moreš vozit, ampak ne mi govorit, da ni razlike v udobnosti vožnje med 15" in 20"!

Govora je o razliki med 15 in 16, in nehaj bluzit pa spreminjat sem pa tja neke izjave...

tam si rekel da se že z 15 voziš ko s kočijo po neki rimljanski cesti, kaj šele z 16.

tak si ti rekel, jaz trdim da ni res, pa še marsikateri tukaj gor.

sicer pa je tak tvoj avto, sploh nevem zakaj se sekiram glede feln.

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI To jun 02, 2009 1:49 pm

Pa kaj zdaj naj vržem dol 15" pa dam gor 16" zakaj ?????????????????????????????????????????
komu na čast???????????????????????????????????????????

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Napisal/-a NoRbI To jun 02, 2009 1:49 pm

Pa ne mi govorit da ni razlike med 16" in 15" !!!!!!!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov