NoRbI je napisal/-a:@sparky:
Hvala lepa, tebi tud varno vožnjo in dosti užitkov ob vožnji!
Seveda, ko bo dovolj star,imel vozniski izpit in prevozno sredstvo.
dominic je napisal/-a:orginal luci so najlepse, ce se ze kaj naredi, se pobarva plastika okoli luci...take luci pa dobis na odpadu...za mali denar...
p.s. jajce je tezko lepo porihtat...ker je tezko dobit neko skladnost...taksen avtek samo dol, ene lepe 16` gor...17 je prevec...zadni orginal spojler...in je to to...
NoRbI je napisal/-a:dominic je napisal/-a:orginal luci so najlepse, ce se ze kaj naredi, se pobarva plastika okoli luci...take luci pa dobis na odpadu...za mali denar...
p.s. jajce je tezko lepo porihtat...ker je tezko dobit neko skladnost...taksen avtek samo dol, ene lepe 16` gor...17 je prevec...zadni orginal spojler...in je to to...
Avto je že dol znižan in 15" so gor in ko se pelaš po naših prelepih slovenskih cestah je tak, kot če bi se pelo z kočijo po rimljanski cesti, kaj bi še bilo če bi imel 16".
NoRbI je napisal/-a:@Senad:
Jaz mam vsako zimo platišča na ravnanju pa ne govorit, da so mehka pa ...., mojster z Svete trojice je reko da so iz kvalitetne zmesi aluminija, tak da ne hvala za kaj večjega! Sicer pa lahko greva na eno testno vožnjo pa boš vido
dominic je napisal/-a:avto je ze nizan, vprasanje pa je ce je amortizer nastavljen na delovanje hoda fedre...?? kar dvomim da je, in jaz sem mel gor 16`...pa je slo lepo...pa mam zdja gor 17 (125/40/17)...pa se se vedno lepo pelje...
to pa da mas ti vsako zimo felne na ravnanju...pa mas ti sebe za norca, al nas...ce mas felno, taksno kot se sika...ni potrebe po ravnanju,,, kaksen italjanski olos...
nemores felne kar tako zvit...lahko jo malo podrgnes, okrusis, ce pa se zvije, ker jo nabije v luknjo, pa je taka felna samo se za na odpad...
zato pa je razlika v platiscu, ko je eno za 60€ drugo pa je za 150€ istih dimenzij...sam nima teh problemov, felne priznane znamke...pa sem ze pozrl marsi kaksno luknju, tako da sn mislo, ne samo da je ostalo podvozje zadaj...temvec da sem potegno luknjo za sabo...
Aldin20 je napisal/-a:meni je oz canova felne riktu..res nemogoče naredo..ceprav prvo sam ni verjel da bo slo:D hehehe pa je naredo..za 120 eurov mi vse 3 zriktu k nove..drugac pa tk..sam sn mel na meganu 17ke pa blo puna kapasenad kaj se te hvalis z 19kami
NoRbI je napisal/-a:Nihče ni reko, da se ne moreš vozit, ampak ne mi govorit, da ni razlike v udobnosti vožnje med 15" in 20"!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov