Daedalus je napisal/-a:Pa ta primerjava, kaj bi osebno rajši vzel...jao. Rajši bi imel katerikoli nov normalen avto (pa naj bo to Golf, Astra, C4, Cee'd, Clio ali pa malček Fox, Yaris, Twingo itd.) kot pa ta show-off pickup...1) nimam potrebe po tej karoserijski obliki; 2) nimam potrebe po vkopavanju u blato; 3) nimam potrebe po tem, da bi svoje sošolke osvajal s to "mrcino"; 4) imam boljše stvari za počet kot pa tavat po raznih avto-showih in zviška gledat na 99% drugih avtov ker lahko čez njih zapeljem. Katero potrebo imate tisti, ki bi imeli tega super-duper pickupa raje?
In zame tudi drag race ni neka cvetka športa...sam bluzit da je resno sam za muscle avte in ne za Honde, Fiate ipd., je traparija, ker se ne kliče muscle race.
Je mudding to?
http://www.youtube.com/watch?v=1iWOZiPOxt0Če ja...se lahk sam smejim. Na svetu obstaja ogromno podobno nesmiselnih, ampak 10000x bolj zabavnih športov. Npr. hill climbing, v Rusiji dirke s tanki itd.
Glede slikce PRAVEGA Big Foota...so mi bili zanimivi ja...ko sm bil star 10 let, sm sam buljil in se čudil...zdej mi pa gre na smeh, da folk spravlja skupej "avto" na tko ogromnih gumah sam zato, da pol pred publiko PO RAMPAH zapelje čez 2 avta, ki so blokirana z zagozdami...mislim halo, kje je fair play?!

Seveda ti bi imel raje golfa ali pa astro! Prav! Vsako tele ima svoje vesele! je tako? In prav je tako! Vsak si naj kupi kar si želi in pusti drugim naj si kupijo kakršnokoli bedarijo že ne pa da jim pametuješ kaj pa kako. Meni dol visi kaj si ljudje kupujejo za okol prevažat ali pa za šminkirat. Njihova stvar! Tudi jaz nebi imel dvignjenega tovornjačka, te dvignjeni pick up ali pa terenci mi nikoli nis potegnili.
Drag race NI za honde in fiate!! To je burleska!
Mudding tudi meni ni popolnoma nič zanimiv! če bi imel priložnost bi verjetno probal in se tudi zabaval, da bi se šel pa zares to, me pa ne zanima. Mi je pa marsikateri šport prav tako trapast ali pa še bolj, pa se zaradi tega ne razburjam in posmehujem po forumih! Formula1, naprimer.
Big foot, ki ga je prilepil mihaing ni pravi!! To so navadna j***a ki komaj čez robnik zapelje. Mislim, da ima podvozje od unimogsa...ha,ha.
Daedalus je napisal/-a:Bencinc s 7 litri prostornine in 350 konji res da več navora (in je bolj vzdržljiv) kot pa npr. 4 litrski z isto konjažo, sam porabi pa ogromno. Sej OK, so stari muscle avti, z rohnečimi motorji, legende...sam svet gre naprej, in tehnologija mora it tudi, torej v moji knjigi takšni motorji odpadejo, ker so SKRAJNO neekonomični in se jih da nadomestit z enkrat varčnejšimi dizli z več navora in isto konjažo.
Skyline R32 je napisal/-a:
7l V10 in samo 362km?? z vso to tezo se ta stvar lahko sploh premakne?
Dokler ne voziš kaj takega je bolje, da si tiho. To zadevo pač ne moreš primerjati z neko hondo ali čem drugim, ki ima 200km!! Pa obrate na FULL!!:roll: Dej razumte to, no!!! SAMO 362km! Halo! Ta motor dela na nizkih obratih! To je vlečni stroj v pravem pomenu besede. In brezskrbi, da se ta gmota za šalo premakne tudi s tovorom. Ima pa ford na voljo tudi dizel (ki ga imate tako radi) Powerstroke 6.0l 325hp, 773Nm!! Sam ne mislt, da je kakšna omembe vredna razlika v porabi. Drgač pa jaz pravim, da so dizli navadna svinjarija.