alenka_rm je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Volan je res omg.

Nikamor ne paše zgleda pa, ko oni špar plastik fantastik.

Barva je lepa...felgice ne pašejo pa še previsok je

Ne vem..nekaj srednjega...sem videl že lepše coupeje.

ti

gledaš samo z nekega svojega zornega kota, med tem ko nimaš pojma kolko truda je v tem. pa sej kritika more bit, če ne si narod nebi mel kaj začet

mene samo to moti, ko se gleda sam na zunaj, kaj pa je lastnik se trudi pa nima veze.
Oooo zdaj si se pa zmotila. Verjemi, da cenim tvoje delo in trud. Sam se veliko ukvarjam z avti in cenim vsakega, ki se spozna na avte in jih zna vzdrževat, čuvat, rihtat,...
Seveda sem gledal samo z enega zornega kota, saj sem komentiral le avto. Jaz pa vem in verjamem, da je blo vloženega kar nekaj trudav veselja in denarja, ki ga dandanes ni lahko zaslužit.
Ampak poglej...podal sem iskreno mnenje, ker ne maram prilizovanja in sem direkten. Kar mislim, da je dobro? Sploh ženske mate rade odkritost...ane? :P
Seveda pa kritika kot kritika ni bla osebna in sem le povedal kar mi ni všeč na avtu... Nisem pa s tem UPAM, da užalil tebe saj avto je še vedno avto in le ta, če ni zrihtan po vseh okusih še ne pomeni, da je lastnik slab. Zato še enkrat...cenim trud in zanimanje za avte sploh, ker si ženska...ampak volan mi še vedno ni všeč! :P