Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če maj 21, 2009 12:33 pm

Technologic je napisal/-a:toti športni volani so lih tak ko da samomor delaš ko se zaletiš. Če pa nisi pripastan pa tak in tak ode glava :?

A res, kako pa to veš, a je to na tvojem zeljniku zraslo, al si bral strokovno literaturo. Ker namreč, volan, tako serijski, kot bilokeri športni, mora biti take trdote, da če z glavo v njega nabiješ, se ukrivi, oz poči, tvoja lobanja pa mora ostat cela. Kaj misliš da so ti športni volani s kaljenega jekla, vsak špotni ali kak drug volan ki se prodaja v trgovini mora biti narejen po nekih EU standardih in ja, med njimi je tudio standard o njegovi trdosti, a za CE foro si že slišal ?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če maj 21, 2009 12:54 pm

fiatpowered je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:toti športni volani so lih tak ko da samomor delaš ko se zaletiš. Če pa nisi pripastan pa tak in tak ode glava :?

A res, kako pa to veš, a je to na tvojem zeljniku zraslo, al si bral strokovno literaturo. Ker namreč, volan, tako serijski, kot bilokeri športni, mora biti take trdote, da če z glavo v njega nabiješ, se ukrivi, oz poči, tvoja lobanja pa mora ostat cela. Kaj misliš da so ti športni volani s kaljenega jekla, vsak špotni ali kak drug volan ki se prodaja v trgovini mora biti narejen po nekih EU standardih in ja, med njimi je tudio standard o njegovi trdosti, a za CE foro si že slišal ?

Kar pejt ga z glavo lomt pa boš videl kako je lušno

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Če maj 21, 2009 1:04 pm

pskoda je napisal/-a:

Vse je lepo in prav, nikoli pa ne bom razumel folka, ki daje dol oroginal volane z airbagom in daje "sportne" gor....jaz nwm kje jim pamet, ampak res. svasta.
Lp
:)

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če maj 21, 2009 1:11 pm

FLINK je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Vse je lepo in prav, nikoli pa ne bom razumel folka, ki daje dol oroginal volane z airbagom in daje "sportne" gor....jaz nwm kje jim pamet, ampak res. svasta.
Lp

Sma že dva.....pa še za povrh je original lepši kot ta ki je kot plastična igračka........drugače pa se dajo dobit tudi neoriginalni športni volani ....se pravi športne oblike in z airbagom.....cene pa so na ebayu okrog 350€ dalje.....tisto pa je potem za pogledat pravo ja....in še lepo sedi v roki

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če maj 21, 2009 2:48 pm

Volan je res omg. :D Nikamor ne paše zgleda pa, ko oni špar plastik fantastik. :? Barva je lepa...felgice ne pašejo pa še previsok je :? Ne vem..nekaj srednjega...sem videl že lepše coupeje. 8)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 21, 2009 4:01 pm

al ga serjete okol volana. tole da je lepše al pa po možnosti celo un dvokraki volan?
sicer je pa res, da se men megane coupe ne dopade. Na temu se mi dopade barva(tam na uni sliki, ko je pernat_b prilepo), druga pa ne morem komentirat ker se ne vidi najboljše. Edino špegli mi original zgledajo lepši.
LP Rok

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Če maj 21, 2009 4:04 pm

meni je velik lepš original kot pa ta..sori... Un dvokraki pa ni bil nikoli v coupejih ampak samo v navadnih RN oprema ;)

Slika

Uporabniški avatar
NoRbI
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a NoRbI Pe maj 22, 2009 12:29 am

Orginal coupejev volan je najgrše kar je renault naredo!

Rajši imam športnega, pa še lepše se mi je z njim vozit!

Sicer pa mam OBA volan in je zelo kakovosten, firma pa izdeluje volane za jahte!
Ja, včasih se peljem z ugasnjenim radiom in poslušam glasbo motorja! :D

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a alenka_rm Pe maj 22, 2009 6:09 am

NoRbI je napisal/-a:Videl Megančeka pa tebe! Lepo lepo!
Lahko bi se kak vikend kam skupaj odpeljaja, jaz v svojem ti pa v tvojem?? :vrum

Sicer pa koliko žensk je da tak gleda na avto, pa da toliko na njega??????

Sicer pa vsak ima svoj okus!!! To si zapomnite! Če bi imeli vsi isti okus, pol nebi bilo tako zanimivo! 8)

PS: mogoče pa bova z Alenko ustanovila kak Coupe Klub :wink:

LP

Norbi

ja ti imaš pa dobre ideje :lol: aja pa coupe club že obstaja na žalost :D

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Pe maj 22, 2009 6:15 am

FLINK je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Lp

čuj kolega nea se neki razburjaj tu :lol: hja, meni pač paše brez airbaga. pa kar se te varnostne opreme tiče,moj očim je imel tako nesrečo da če bi bil pripasan bi ga zadrgnilo. tk da ja,lahko ti reši življenje lahko pa ne. vsak ma svoje mišljenje, samo eni si ne znajo kaj z njim začet :lol:

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Pe maj 22, 2009 6:21 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:Volan je res omg. :D Nikamor ne paše zgleda pa, ko oni špar plastik fantastik. :? Barva je lepa...felgice ne pašejo pa še previsok je :? Ne vem..nekaj srednjega...sem videl že lepše coupeje. 8)

ti :lol: gledaš samo z nekega svojega zornega kota, med tem ko nimaš pojma kolko truda je v tem. pa sej kritika more bit, če ne si narod nebi mel kaj začet :lol: mene samo to moti, ko se gleda sam na zunaj, kaj pa je lastnik se trudi pa nima veze.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe maj 22, 2009 6:38 am

alenka_rm je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:Volan je res omg. :D Nikamor ne paše zgleda pa, ko oni špar plastik fantastik. :? Barva je lepa...felgice ne pašejo pa še previsok je :? Ne vem..nekaj srednjega...sem videl že lepše coupeje. 8)

ti :lol: gledaš samo z nekega svojega zornega kota, med tem ko nimaš pojma kolko truda je v tem. pa sej kritika more bit, če ne si narod nebi mel kaj začet :lol: mene samo to moti, ko se gleda sam na zunaj, kaj pa je lastnik se trudi pa nima veze.

Oooo zdaj si se pa zmotila. Verjemi, da cenim tvoje delo in trud. Sam se veliko ukvarjam z avti in cenim vsakega, ki se spozna na avte in jih zna vzdrževat, čuvat, rihtat,...

Seveda sem gledal samo z enega zornega kota, saj sem komentiral le avto. Jaz pa vem in verjamem, da je blo vloženega kar nekaj trudav veselja in denarja, ki ga dandanes ni lahko zaslužit.

Ampak poglej...podal sem iskreno mnenje, ker ne maram prilizovanja in sem direkten. Kar mislim, da je dobro? Sploh ženske mate rade odkritost...ane? :P

Seveda pa kritika kot kritika ni bla osebna in sem le povedal kar mi ni všeč na avtu... Nisem pa s tem UPAM, da užalil tebe saj avto je še vedno avto in le ta, če ni zrihtan po vseh okusih še ne pomeni, da je lastnik slab. Zato še enkrat...cenim trud in zanimanje za avte sploh, ker si ženska...ampak volan mi še vedno ni všeč! :P

Slika

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Pe maj 22, 2009 6:48 am

...tudi nekatere ženske nimajo okusa.........

Ampak važno da, si se potrudila...

P.S.: A če te nekdo ne zadovolji mu tudi rečeš: Važno da si se potrudil?

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe maj 22, 2009 8:32 am

Jaka156 je napisal/-a:P.S.: A če te nekdo ne zadovolji mu tudi rečeš: Važno da si se potrudil?

dobra kajla! :lol:

Slika

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Napisal/-a alenka_rm Pe maj 22, 2009 2:38 pm

Jaka156 je napisal/-a:...tudi nekatere ženske nimajo okusa.........

Ampak važno da, si se potrudila...

P.S.: A če te nekdo ne zadovolji mu tudi rečeš: Važno da si se potrudil?

hehe kaki bad :lol: čuj če mi s takimi otročjimi vun prdeš sploh ne mislim komentirat tega :lol:

GT_Turbo17 je napisal/-a:
Jaka156 je napisal/-a:P.S.: A če te nekdo ne zadovolji mu tudi rečeš: Važno da si se potrudil?

dobra kajla! :lol:

mene pa kr en ko je z lune padel ne more užalit :D pa nima smisla, se tak neodraslo obnašate tu, škoda mojega tipkanja.
lp

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe maj 22, 2009 4:22 pm

pa sej te ni užalu. sam primer ti je dal :D joj joj

Slika

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe maj 22, 2009 4:38 pm

vugy je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:

Lp

Sma že dva.....pa še za povrh je original lepši kot ta ki je kot plastična igračka........drugače pa se dajo dobit tudi neoriginalni športni volani ....se pravi športne oblike in z airbagom.....cene pa so na ebayu okrog 350€ dalje.....tisto pa je potem za pogledat pravo ja....in še lepo sedi v roki

Glede volana je to letelo na ta volan ki nima airbaga. Neumno je menjat volan z airbagom za takega ki ga nima, če menjaš z takim ki ga ima pa ne rečem nič. Se bi ti raje zaleto z volanom brez airbaga?

čuj kolega nea se neki razburjaj tu Laughing hja, meni pač paše brez airbaga. pa kar se te varnostne opreme tiče,moj očim je imel tako nesrečo da če bi bil pripasan bi ga zadrgnilo. tk da ja,lahko ti reši življenje lahko pa ne. vsak ma svoje mišljenje, samo eni si ne znajo kaj z njim začet Laughing

Ti si jasnovidka da veš da bi očeta pas zadrgnil? Ženske :roll:

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Pe maj 22, 2009 6:01 pm

pa dajte no fantje:)..se tako je malo zensk na tem forumu..in se tistie ki so jih je treba odganjat?:) ce je njej lep volan...je pol lep in pika:p ps:alenka mas lepega megancka:) ..
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe maj 22, 2009 6:14 pm

OFF.
Ne leti na nobenega osebno ampak nasploh.
Gre mi na zivce ko nekdo ma malo predelan avto pa rece joj kolko je tu truda ulozeno res je trud it kupit fedre luci zmigavce foljo za sipe feltne pa peljat nekomu da ti to namontira.
To lahko recejo osebki kot so npr. el gato pa podobni ki kaj sami nardijo .
LP glede megana pa raje ne bi.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe maj 22, 2009 6:17 pm

Gre mi na zivce ko nekdo ma malo predelan avto pa rece joj kolko je tu truda ulozeno res je trud it kupit fedre luci zmigavce foljo za sipe feltne pa peljat nekomu da ti to namontira.

Tako je. Tud če je nevem 3294823894 ur truda vloženega še ne pomeni da zgleda dobro in nevem zakaj taki ne sprejmejo kritike.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov