Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To maj 19, 2009 11:05 pm

chgotom je napisal/-a:
Ne bi, ker je zbijanje miljaze v ZDA kar resno kaznivo dejanje in se gre noter na hladno za lepo stevilo let... brez milosti in ne glede ali si dealer ali pa voznik, ki je to naredil na avtu!

Taki zakoni bi bili pa pravi za tukajšne dilerje!! :D tukaj si lahko prepričan v realnost km samo če novega iz fabrke kupiš. :D Pa tako ni samo v SLO ampak po celi evropi, eni hujših so nemci!! To pa je banda!! Čeprav je vsak prepričan, da so ravno nemci najbolj pošteni. Še jaz sem včasih tako mislil. Pa, da ne bo kdo mislil, niso samo nemški turki vpleteni v ta nategovanja.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom To maj 19, 2009 11:11 pm

chevy je napisal/-a:
chgotom je napisal/-a:Ne bi, ker je zbijanje miljaze v ZDA kar resno kaznivo dejanje in se gre noter na hladno za lepo stevilo let... brez milosti in ne glede ali si dealer ali pa voznik, ki je to naredil na avtu!

Kaj bi dal, da bi tudi pri nas bilo tako :pray:
Bi zaprli 80% prodajalcev/dealerjev.

Lp tudi tebi.

Resitev: potem pa kupi avto v ZDA :) :) :)

OK resno: poleg tega, da je zbijanje miljaze kaznivo, imas tukaj tudi databaze

http://carfax.com in pa

http://autocheck.com

Vpises VIN stevilko (st. sasije) in dobis vse mogoce podatke o rabljenm avtu. Morebitne nesrece, policijska in zavarovalniska porocila, morebitne poplave, st. lastnikov, kje je bil kupljen (licitacija, dealer, zasebnik)...

Med drugim tudi, kako je bil na rednih servisih, pri katerih miljazah itd. Ce je bil zadnji servis pri 65K miljah, zdaj pa, ko ga ti kupujes, pa ima 30K milj, potem "nekaj ne stima".... No, ze to govori o nesmislu zbijanja miljaze.

BTW: Vsak avto, ki gre v izvoz oz pred nakupom OBVEZNO preverimo v obeh databazah - to se preden gremo zadeva sploh pogledat.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
Majand
Novinec

Napisal/-a Majand Sr maj 20, 2009 3:39 am

To glede zbijanja km je res, ko sm jest tam kupval rabljen avto in po slovenski navadi spraseval prodajalce ce so kilometri realni, so me gledal kot da sem z lune padu.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov