zlarre_ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:iz bosanskega v otročje
A se ti ne zdi, da mal pretiravaš?
In se ti ne zdi, da večina "bosančkov" ima lepše poštiman avto kot ti?
Kak folk tu gor.....omg.![]()
defasturias je napisal/-a:Nisi še nikoli videl avta z zimskimi?
Imam pa zato zimske ker bom spomladi vrjetno kupil feltne večje dimenzije in se mi zdi škoda kupovat letne gume za pol sezone.
defasturias je napisal/-a:Nisi še nikoli videl avta z zimskimi?
Imam pa zato zimske ker bom spomladi vrjetno kupil feltne večje dimenzije in se mi zdi škoda kupovat letne gume za pol sezone.
Kegl je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Nisi še nikoli videl avta z zimskimi?
a zdej pa boš kupu feltne? a ni to teb potrata keša?
drgač pa lepo ohranjen avto...res zgleda ko nov...
pa kaj ga zdej napadate glede gum...pa nej ma zimske gor...jst jih mam tut skos gor pa nism mel nobeni problemov...NIKOL!!! ja sej je res da so slabše poleti sam ni pa treba napihvat zadeve kokr da je zdej kriminal če maš zimske gor...brez veze!
defasturias je napisal/-a:Tole z da so zimske gume nevarne poleti ja pa tudi bosa.
Yoni je napisal/-a:defasturias je napisal/-a: Tole z da so zimske gume nevarne poleti ja pa tudi bosa.
Sorry ampak, ne govori neumnosti, če ne veš zakaj se gre. Zimske pnevmatike so v poletnih razmerah, ko temperatura cestišča doseže tudi 40 stopinj in več, bistveno slabše kot letne v enakih pogojih. Zimske gume, za razliko od letnih, vsebujejo siliko, ki veliko boljše kot čista guma prenaša hladne zimske temperature in ne otrdi. V poletnih mesecih pa se ravno ta snov začne zelo močno pregrevat. To povzroči, da začne guma praktično razpadat. Pa ne na samo na površini ampak predvsem v notranjosti, kjer začnejo plasti gume lezti ena ob drugi. Takšna pnevmatika pa ima oprijem bistveno slabši.
abbe je napisal/-a:am kako 1.4 16v ce pa na motornem pokrovu pise 1.6 16v?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov