Patrik_A3 je napisal/-a:če bi še znal slikat celotni avto kako izgleda sedaj s temi feltnami bi blo tudi vredu
sam no coment bom reku,k itak vas use mot.
marsy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Lepa in še enkrat lepa.....sam nekaj me moti.....da ni 5 vratna.
5vratna??? si nor, če se bilo kak avto gre predelati, je najbolj da najdeš 3 vratno, ker pride 10x bolj do izraza. 5vratnodej ne se hecat človk, nikol 5vraten model.
gashper je napisal/-a:marsy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Lepa in še enkrat lepa.....sam nekaj me moti.....da ni 5 vratna.
5vratna??? si nor, če se bilo kak avto gre predelati, je najbolj da najdeš 3 vratno, ker pride 10x bolj do izraza. 5vratnodej ne se hecat človk, nikol 5vraten model.
Kdo se oglaša
marsy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Lepa in še enkrat lepa.....sam nekaj me moti.....da ni 5 vratna.
lisko je napisal/-a:marsy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Lepa in še enkrat lepa.....sam nekaj me moti.....da ni 5 vratna.
Nekaterim to drugim drugo
Men je nekaj všeč ko je uporabnost združena s tem kar se mi dopade....Kaj mi bo manekenka ki ne zna niti palačink speč?:) Sem imel 3 vraten avto....in mi ni lih do vstajanja za vsakič ko hoče kdo ven ali noter (ali pa gledat sopotnika) , če hočeš dat kaj večjega na zadnji sedež se "prelamaš" celi....večja težja vrata....zarad večjih vrat težek iztop pri "knap" parkiranju....
Rečeš kaj hočeš uporabnost je pri 5 vratnih modelih dosti večja kot pri 3 vratnih. In pri meni ima uporabnost prednost pred lepoto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov