Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne jul 12, 2009 2:49 pm

AVX je napisal/-a:
vugy je napisal/-a:Oprosti meni se zdi to en navaden rižek :lol: :lol: :lol:

Za moje pojme je tole tut rižek. Res ne vidim nikjer nobene linije. To je gor nametano. Sprednji podaljšek od ne vem kirga, pragi spet od drugega proizvajlca, že tuki nobene linije. Pa tista maska, tut ne vem od kot si dobil idejo.

Jaz na tvojem mestu bi se lotil projekta čist iz druge luči.

Ja sej avx tebe itq poznam iz drugega foruma in vem da ti je všeč isto kot meni - german

samoo če mu je tak všeč naj ima, ampak pač moje mnenje je da je to rižotka.....kar neki podaljški pa tisti racing pragi pol pa neke male felgice (na fotošopu) skrite pod tem vsem tako da se vidi tisti plastični zaključek praga....sori za mene to že ni okusno to je rižotka...pa še potem tista črna havba (na fotošopu) :roll: :roll:

saj cenim trud, samo to ni merilo za lepoto

Mathias1218
Nov uporabnik

Napisal/-a Mathias1218 Ne jul 12, 2009 7:42 pm

vugy je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:
vugy je napisal/-a:Oprosti meni se zdi to en navaden rižek :lol: :lol: :lol:

Za moje pojme je tole tut rižek. Res ne vidim nikjer nobene linije. To je gor nametano. Sprednji podaljšek od ne vem kirga, pragi spet od drugega proizvajlca, že tuki nobene linije. Pa tista maska, tut ne vem od kot si dobil idejo.

Jaz na tvojem mestu bi se lotil projekta čist iz druge luči.

Ja sej avx tebe itq poznam iz drugega foruma in vem da ti je všeč isto kot meni - german

samoo če mu je tak všeč naj ima, ampak pač moje mnenje je da je to rižotka.....kar neki podaljški pa tisti racing pragi pol pa neke male felgice (na fotošopu) skrite pod tem vsem tako da se vidi tisti plastični zaključek praga....sori za mene to že ni okusno to je rižotka...pa še potem tista črna havba (na fotošopu) :roll: :roll:

saj cenim trud, samo to ni merilo za lepoto

kakorkoli že .. bote povedal pol ko bo končan avto .. zdele je zmetan skupi za homologacijo

ps. tisto ni mišljena črna havba ampak karbon ker se učim karbonirati itd itd itd... ne vem bote pol povedal kakorkol :

Mathias1218
Nov uporabnik

Napisal/-a Mathias1218 Ne jul 12, 2009 7:42 pm

kamnčan je napisal/-a:Uf do rižka mu manka se dost. Sm ga dons vidu na pumpi kr lep avto ja. zakaj mas pa drgač nalimane pragove gor. a se niso čist kunčani al kaj

pragovi so bili sveže prisilikonani tk oda je trak držal skupaj

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne jul 12, 2009 8:37 pm

Pragovi niso nič kot pa riž kupljen v vsaki trgovini pr nas :) Spredn odbijač ni napačn. Stranske prage bi lahk dal kake malo lepše. Plus tega me pa najbolj zanima mašina. Ko sem prebral 2.0 od rs-a v cliota me je stisnilo :) :lol:

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Ne jul 12, 2009 9:06 pm

Mathias1218 je napisal/-a:MacTron ok to sm jst kiksnu pol priznam ..... sam jst enostavno ne morm met niti prleplene niti v okvirčku ker mi jo muska dol potrga :D

lah mas ti nevem kaksno muzko v prtlažniku če boš tablce nalimo ti jih nikakor nebo dov potrgalo :P pa plastike okol meglenk bi lahko dal v belo če je ž vse v beli barvi ;)
VW golf IV

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a : : Nobody : : Ne jul 12, 2009 9:08 pm

Moje mnenje o sliki končnega izdelka:

Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 12, 2009 9:12 pm

ESTEMP je napisal/-a:Spredaj pod znakom bi mogu dat crno mrezico.Zdaj je vse prevec belo vse skupaj.

X2

pa stranski pragovi bi morali biti brez tistih odprtin.

Ne vem pa ki en folk vidi da je tole rižota. ljudem se je že skisalo v glavi s to rižoto se mi zdi,pa pretiravajo... :roll: za mene so samo pragi malo rižotarski,druga pa ne vem kaj bi naj blo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jul 12, 2009 9:26 pm

tole je obup
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov