scythe je napisal/-a:Eh ...ki pajs se počasi vozim
speedfreak je napisal/-a:Po Celju te je tud dost za videt...za ritjo se pa ti še nisem pelal...
SAVINJCAN je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Amm, letvice brez napisov... RS maska je tudi že, smao iskat moram v ponedeljek oz ko bom mel čas
styling by urban
CST Blacky je napisal/-a:Včeraj si meu parkiranega v Lučah za merkatorjem?
MuRiCi je napisal/-a:Lepokk sta napis iz letvice dobla?Z brušenjem?
SAVINJCAN je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:Lepokk sta napis iz letvice dobla?Z brušenjem?
prvo vzami v roke tračni brusilnik, če ga imaš in daj gor grobi brusni papir ali pa ročno z grobim brusnim papirjem dol pobereš napis. ko je napis odstrajnen v celoti, pa ročno z finim vodobrusnim papirjem, naj bo vsaj P 500 ali več ( 500 zrn na kvadratni centimeter ) in v vodi brusi tako dolgo, da bo površina popolnoma gladka.
napis sicer spraviš dol zelo hitro, z vodobrusim papirjem pa ročno gladiš kr lep čas, za celoten poseg rabiš ene dobre pol ure.
jaz sem vzel vodobrusi papir P 400 in to je bila tudi edina napaka, če bom še kdaj to počel bom vzel ene P 800, da bo še bolj gladko. tako da Nejc se opravičujem, ker bo moj drugi izdelek boljši od prvega, ki je na tvojem avtu :P
NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:Lepokk sta napis iz letvice dobla?Z brušenjem?
prvo vzami v roke tračni brusilnik, če ga imaš in daj gor grobi brusni papir ali pa ročno z grobim brusnim papirjem dol pobereš napis. ko je napis odstrajnen v celoti, pa ročno z finim vodobrusnim papirjem, naj bo vsaj P 500 ali več ( 500 zrn na kvadratni centimeter ) in v vodi brusi tako dolgo, da bo površina popolnoma gladka.
napis sicer spraviš dol zelo hitro, z vodobrusim papirjem pa ročno gladiš kr lep čas, za celoten poseg rabiš ene dobre pol ure.
jaz sem vzel vodobrusi papir P 400 in to je bila tudi edina napaka, če bom še kdaj to počel bom vzel ene P 800, da bo še bolj gladko. tako da Nejc se opravičujem, ker bo moj drugi izdelek boljši od prvega, ki je na tvojem avtu :P
sej je čist kul, mogoče ga bom še sam mal popravil da bo mal bolj grobo (hočm da se čimbolj z vratno letvico zlije skupaj..)ampak zaenkrat se mi čist dopade
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov