Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 07, 2009 7:24 pm

dej neko sliko od avta, ko je bil še bele barve. vsaj mislim da je to ta avto, ga pa dolgo ni blo nikjer za videt.
LP Rok

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe avg 07, 2009 7:40 pm

po svoje je zanimiv
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Pe avg 07, 2009 7:42 pm

iz takimi idejami kot pri mondeotu bi pa daleč prišel kje v tujini :lol: :lol:

marija božja :?

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 8:49 pm

off:

MacTron je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:Pa Patrik sori ko smo na javnem forumu, kjer imamo vsi pravico do izražanja...

off: Predno si tako odgovoril uporabniku Patrik_A3 bi lahko malo pomislil, namrec tudi
pretirano oglasanje na vse mozne odgovore je prav tako nedovoljeno, ker to se steje
pod chat-anje (glede opozoril bi se pa tudi lahko pogovarjali - kdo je zaj... v preteklosti).

Pretiravno oglašanje na vse možne odgovore nisem nikjer zasledil v pravilniku foruma. Opazil sem samo pravilo v 3. členu
3.2 - prazno pametovanje (off-topic) ni zaželjeno in ne bo tolerirano, za take debate je primerna Klepetalnica.

Povej mi kaj sem jaz tuki nekaj v prazno pametoval. Obrazložil sem patriku kako in kaj. Za mene ni to prazno pametovanje. Da pa ima on majn opozoril kot jaz. Ja sori, ker povem človeku v obraz in ne govorim za hrbtom. Pa okej enkrat sm dobil opozorilo mislim da zaradi reklame? Imel sem že tak 3 al 4 opozorili od tega so se mi dva zbrisala, ker sm vam dokazal, da imam jaz prav in ne vi in ne vaš pravilnik. Očitno vam bom še moral tukaj. v pravilniku vam lepo piše.
3.2 - prazno pametovanje (off-topic) ni zaželjeno in ne bo tolerirano, za take debate je primerna Klepetalnica.

Če pa se jaz oglašam na vsak odgovor je pa moja stvar. Prirejanje pravilnikov pač ne bomo tolerirali. A ko tebe policaj ustavi, si bo tut on priredil kako pravilo, da bo tebe lahko ******* v glavo? Ja lahko ampak v takem primeru gre zadeva med pritožbe zoper ne pravilnega delovanja policajev ob preventivne pregledu oziroma kontroliranju prometa. Zdaj pa me nehite zajebavat v glavo. Ko bo v pravilniku napisano, da ne smem na vsak odgovor odpisat pa ne bom, bom pa počakal, da bo še en vaš uporabnik, dal 1 post, ki bo zgledal:

hehe :D

Potem bom pa jaz napisal. Isto je Patrik neke v prazno pametoval, ker ne ve sploh kakšno izobrazbo imam in da imam knjigo z ne vem kok 100 strani v mezinčku z imenom Likovna Teorija. Kar obsega strokovno znanje o oblikovanju, linijah, barvah, kompoziciji in vse o umetnosti. Tako, da mislim da na podlagi strokovnega znanja se mi zdi, da lahko ocenim en avto. Ne pa na podlagi Patrikovega znanja, ki ni strokovno in potem takem on nekaj v prazno pametuje.

Zaradi mene če me vržete iz tega foruma, ko mi je vse eno ker pred leti ste še bili na nivoju. Sedaj pa ne več.

Pa še nekaj Mactron. V eni temi sem te pohvalil glede tvoje strokovnosti, samo kar je pa preveč je pa preveč. Rajši povem človeku v obraz kot da govorim za hrbtom in sem nekakšen hinavec. Sedaj se pa v vašem skritem moderatorskem kotičku pogovorite o meni in o mojemu postu, pa mi sporočite kaj ste se odločli.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe avg 07, 2009 9:01 pm

AVX:

Ti si študiran estet, al kako? In ti poveš, kaj je lepo? Zelo žalostno, da te lahko že z enim stavkom demantiram in (če mi paše) zabijem v deveti krog Dantejevega pekla : Vsake oči imajo svojega malarja.

Če si pa eno oblikovno spacal, pa še ne držiš boga za brado.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 9:03 pm

Ne nism rekel, da morm jz povedat kaj je lepo. Jaz sem povedal moje mnenje. In moje mnenje je marsikoga piknilo v nos. Dober primer je Patrik A3. Pa nisem nič se z temu da sem zdj boga za brado prijel. Daleš od tega. Ampak dokler smo na javnem forumu imamo vsi pravico povedat to kar si mislimo. Al je tebi al pa komur koli drugemu všeč, ko mi dol visi.

Drgač pa primožek68 ti si pa očitno študiran nepismen človek. sem lepo napisal da sem vizualni umetnik in ne nekakšen študiran estet. Malo se zasmisli o svojih bralnih sposobnostih in mlinčku, ki ti ga goni miška v glavi. Vidiš to se meni zdi žalostno, ko ljudje ne znajo več brat.

Aja pa da ne bo spet, da odgovarjam na vsak post, nimate tega v pravilniku ;)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe avg 07, 2009 9:10 pm

Kar obsega strokovno znanje o oblikovanju, linijah, barvah, kompoziciji in vse o umetnosti. Tako, da mislim da na podlagi strokovnega znanja se mi zdi, da lahko ocenim en avto

Tole si napisal in če kej vem, je govora o estetskem izgledu in ti si se okronal z naslovom poznavalca te slame. Zgleda, da moja miška kar zmore kolešček, medtem , ko je tvoja overloaded...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 9:13 pm

ja ampak da lahko ocenim en avto, kot moje mnenje. Se opravičujem ker sem to pozabil dopisat.

Ti pa lahko povem ja da je moja miška overloaded, ker imamo ene velike probleme v družini, ki se pa tebe ne tičejo in upam da se ti tudi ne bo nikoli to zgodilo, kar se je v naši familiji.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe avg 07, 2009 9:15 pm

boli mene khuratz kaj se je teb zgodil. Pejd pol jokat na zadovoljna.si

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 9:16 pm

No sej sem napisal da se tega tebe ne tiče in da ti posledično lahko za to dol visi. V takem primeru ti kršiš pravilo, ki v prazno pametuješ.

Dost je blo off topica, ker smetimo temo od d-lux-a ki ima upanje, da bo enkrat zrihtal ta avto, kakršen koli je že oz. še bo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 07, 2009 9:22 pm

AVX: off:
Poglej nekaj naj ti bo jasno, v kolikor bos takole veselo "poskakoval" pred moderatorji in
admini, verjemi, da dolgo ne... poleg tega sem ti v oni temi tudi lepo povedal, da nisi imel
prav in sem pustil na miru, ker bi te ze lahko zaradi obtozevanja (kaj je bilo narejeno in
kaj ne (s pripisom nekega pregovora) opozoril s kartonom... tu pa pocasi vidim, da ne samo
da pametujes tudi "uporabljas" ta clen 3.3 - skrenjanje s teme ni zaželjeno.. zato prosim
zadnjic, da se mi umiris, ker 3 leta kar si gor NI NIC proti celotnemu projektu koliko je bilo
narejenega in koliko nestetega uporabnega.

Tole glede druzine, problemi so v vsaki tudi v moji so bili mati je sla na vozicek in kaj naj
sedaj naredim to so custva in prosim, ce jih zaradi tega izrazas proti meni verjemi, da
dolgo ne bo TOLERIRAL. Zadnjic te opozarjam - nenapisana pravila kulture bi moral imeti v glavi!.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Pe avg 07, 2009 9:23 pm

D-lux je napisal/-a:In kaj vam je tako grozno grdega na njem? :) Avto pač potrebuje malo ličarskega popravila in bo ok... sej se pa vidi da je nedokončan

Potem bo verjetno zgledal nekako takole in bo ok :roll: :roll:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3033224&show=2

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 9:28 pm

MacTron je napisal/-a:AVX: off:
Poglej nekaj naj ti bo jasno, v kolikor bos takole veselo "poskakoval" pred moderatorji in
admini, verjemi, da dolgo ne... poleg tega sem ti v oni temi tudi lepo povedal, da nisi imel
prav in sem pustil na miru, ker bi te ze lahko zaradi obtozevanja (kaj je bilo narejeno in
kaj ne (s pripisom nekega pregovora) opozoril s kartonom... tu pa pocasi vidim, da ne samo
da pametujes tudi "uporabljas" ta clen 3.3 - skrenjanje s teme ni zaželjeno.. zato prosim
zadnjic, da se mi umiris, ker 3 leta kar si gor NI NIC proti celotnemu projektu koliko je bilo
narejenega in koliko nestetega uporabnega.

Tole glede druzine, problemi so v vsaki tudi v moji so bili mati je sla na vozicek in kaj naj
sedaj naredim to so custva in prosim, ce jih zaradi tega izrazas proti meni verjemi, da
dolgo ne bo TOLERIRAL. Zadnjic te opozarjam - nenapisana pravila kulture bi moral imeti v glavi!.

Imam prošnjo, da me vržete iz a.com-a Res prosim vas da me dol vržete, ker se mi zdi škoda časa, ki sem ga zabil na a.comu. Sem se naučil nekaj stvari, ampak škoda časa, ker dobivam občutek, da nekateri moderatorji in administratorji podpirate svoje ljubčke na temu forumu. Res zbrišite ga. če bom pač vsa pravila kršil samo zato da mi boste zbrisali account. Zato vas že zdaj naproščam da mi ga zbrišete.
Zadnjič spremenil AVX, dne Pe avg 07, 2009 9:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Pe avg 07, 2009 9:28 pm

Vikking je napisal/-a:
D-lux je napisal/-a:In kaj vam je tako grozno grdega na njem? :) Avto pač potrebuje malo ličarskega popravila in bo ok... sej se pa vidi da je nedokončan

Potem bo verjetno zgledal nekako takole in bo ok :roll: :roll:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3033224&show=2

a toti da 1100€ ? da mu ga odpelaš :lol:

Uporabniški avatar
crash1@siol.net
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a crash1@siol.net Pe avg 07, 2009 9:35 pm

Technologic je napisal/-a:
zlarre_ je napisal/-a:@Mire: njegov je dalši.....ta je lepši zadaj.....poglej si like tega in tistega. Razlika je kot noč in dan. :lol:

Ta na sliki, če se ne motim je original V6.;)

Tud ta mondeo z ritjo se da lepo porihtat. Primer:
Slika
Slika

Upam da nebo lastnik jezen :lol: Ampak tale ima kljub stock grdi zadnjici prav lepo ritko. Mondeo je lep če ga rihtaš v stilu ST (odbijači itd.) Badlook na ta avto se sede, ker ni narejen da bi lahko "hudobno" gledal, ker ima preveč okrogle oblike. Glede luči jim sedejo morette luči mogoče to pa je tu okoli vse.

Fant si je pač zaželel extrem predelavo ;) Moje mnenje pa je da je uničil dober avto, ki original ni tako napačen, z ST odbijači,spuščen in litkami pa je kar všečen vagen.

PS.: Lastnik, če imaš original odbijače za prodat, mi piši ZS prosim, ne moti me če so polomljeni itd.

Ne verjamem, da ima lastnik za prodat original odbijače, ker je ta avto imel že original gor take odbijače, kolikor ga jaz poznam...če se motim, pa me popravite :D

Drugače pa ta avto v tem stilu meni najbolj sede ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe avg 07, 2009 10:19 pm

Sam osebno ga nebi imel že zato ker se mi taki model sploh ne vidi in najbol NI ŠVABA

Ka pa je či ni nemc?

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So avg 08, 2009 5:32 am

god damn ka se je pa zgodlo s tem avtom...hjo hjo...v končnem stanju je še nekak zgledo...zaj pa je.... :ue

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 So avg 08, 2009 10:22 am

men se zdi prevec extremni styling tole, sj ko bo enkrat dokoncan zna bit se fajn za pogledat, v tem stanju k je zdele pa ni kej prevec privlacn

D-lux
Nov uporabnik

Napisal/-a D-lux So avg 08, 2009 11:57 am

No tak zgleda pa malo drugače...

Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So avg 08, 2009 1:00 pm

Nam lahko poveš kaj več o tuningu?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten