MacTron je napisal/-a:AVX je napisal/-a:Pa Patrik sori ko smo na javnem forumu, kjer imamo vsi pravico do izražanja...
off: Predno si tako odgovoril uporabniku Patrik_A3 bi lahko malo pomislil, namrec tudi
pretirano oglasanje na vse mozne odgovore je prav tako nedovoljeno, ker to se steje
pod chat-anje (glede opozoril bi se pa tudi lahko pogovarjali - kdo je zaj... v preteklosti).
hehe
Kar obsega strokovno znanje o oblikovanju, linijah, barvah, kompoziciji in vse o umetnosti. Tako, da mislim da na podlagi strokovnega znanja se mi zdi, da lahko ocenim en avto
D-lux je napisal/-a:In kaj vam je tako grozno grdega na njem?Avto pač potrebuje malo ličarskega popravila in bo ok... sej se pa vidi da je nedokončan
MacTron je napisal/-a:AVX: off:
Poglej nekaj naj ti bo jasno, v kolikor bos takole veselo "poskakoval" pred moderatorji in
admini, verjemi, da dolgo ne... poleg tega sem ti v oni temi tudi lepo povedal, da nisi imel
prav in sem pustil na miru, ker bi te ze lahko zaradi obtozevanja (kaj je bilo narejeno in
kaj ne (s pripisom nekega pregovora) opozoril s kartonom... tu pa pocasi vidim, da ne samo
da pametujes tudi "uporabljas" ta clen 3.3 - skrenjanje s teme ni zaželjeno.. zato prosim
zadnjic, da se mi umiris, ker 3 leta kar si gor NI NIC proti celotnemu projektu koliko je bilo
narejenega in koliko nestetega uporabnega.
Tole glede druzine, problemi so v vsaki tudi v moji so bili mati je sla na vozicek in kaj naj
sedaj naredim to so custva in prosim, ce jih zaradi tega izrazas proti meni verjemi, da
dolgo ne bo TOLERIRAL. Zadnjic te opozarjam - nenapisana pravila kulture bi moral imeti v glavi!.
Vikking je napisal/-a:D-lux je napisal/-a:In kaj vam je tako grozno grdega na njem?Avto pač potrebuje malo ličarskega popravila in bo ok... sej se pa vidi da je nedokončan
Potem bo verjetno zgledal nekako takole in bo ok![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3033224&show=2
Technologic je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:@Mire: njegov je dalši.....ta je lepši zadaj.....poglej si like tega in tistega. Razlika je kot noč in dan.![]()
Ta na sliki, če se ne motim je original V6.
Tud ta mondeo z ritjo se da lepo porihtat. Primer:
Upam da nebo lastnik jezenAmpak tale ima kljub stock grdi zadnjici prav lepo ritko. Mondeo je lep če ga rihtaš v stilu ST (odbijači itd.) Badlook na ta avto se sede, ker ni narejen da bi lahko "hudobno" gledal, ker ima preveč okrogle oblike. Glede luči jim sedejo morette luči mogoče to pa je tu okoli vse.
Fant si je pač zaželel extrem predelavoMoje mnenje pa je da je uničil dober avto, ki original ni tako napačen, z ST odbijači,spuščen in litkami pa je kar všečen vagen.
PS.: Lastnik, če imaš original odbijače za prodat, mi piši ZS prosim, ne moti me če so polomljeni itd.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov