Energetik81 je napisal/-a:Takole bom reku - ne vidim smisla pickupov, še posebej če so odprti. Edino za kakšnega lovca, ki vrže notr plen ali kakega farmerja. Veliko bolj se mi zdi uporaben karavan ali enoprostorec z raznimi predali, mrežicami v lepo obdelanemu prtljažniku. Pa tudi V8 zverine pod havbo se mi zdijo totalna bedarija.
So pa zanimivi za pogledat ti avti, to pa ja. Ampak ga ne bi imel doma, pa če mi ga kdo podari. Ogromna zverina z malo prostora za sedenja (vsaj zadaj), grdo notranjostjo in veliko porabo. Tudi varnost je vprašljiva.
cruiser1 je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:višina kolk sm gledu nimajo kaj dosti prostora znotraj usaj zadnja klop nelenivec je napisal/-a:zakaj bi se skup zlomo?
Tale dva imat "extended Cab" kar pomeni, da so zadnji sedeži bolj, kot ne pomožni. Zadaj imaš za noge res bolj malo prostora ampak se ti vsaj ni potrebno sklanjat in vratu lomit, ker streha je dovolj visoka. Spredaj jaz, ki nisem ravno med malimi komot sedim. Še vedno pa imaš na izbiro "crew cab", tam je dovolj prostora tudi na zadnjih sedežih.
-=davor=- je napisal/-a:Jaz bi rabil sedaj enga (recimo tistega forda) moram en hladilnik odpeljat domov, katerega ne dobim v nobenega (tako zelo opevanega) karavana :P
sebaveh je napisal/-a:Sklepam da je edina nerodna stvar pri dolgem tovoru ta, da ga moraš precej bolj dvigniti da ga dobiš na keson? V primerjavi s kakim kombijem, ki ima dno le kakšnega pol metra od tal.
Kako se pa to registrira? Kot osebni avto ali že kot tovornjak? Oziroma, kakšni so sploh razredi vozil tam?
sebaveh je napisal/-a:Sklepam da je edina nerodna stvar pri dolgem tovoru ta, da ga moraš precej bolj dvigniti da ga dobiš na keson? V primerjavi s kakim kombijem, ki ima dno le kakšnega pol metra od tal.
Kako se pa to registrira? Kot osebni avto ali že kot tovornjak? Oziroma, kakšni so sploh razredi vozil tam?
Andraz3d je napisal/-a:Niso za brez veze nekonkurencni zunaj midlanda in srednje amerike.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov