Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne sep 06, 2009 8:24 pm

mire je napisal/-a:Ne me razumet narobe toda zanima me ali v rat stylingu se spreminja notranjost.
Lp

http://www.rat-look.com/forum/

Tle si malo galerijo prečekiraj, pa boš videl, kaj vse folk dela.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 06, 2009 8:25 pm

mire je napisal/-a:Ne me razumet narobe toda zanima me ali v rat stylingu se spreminja notranjost.
Lp

se spreminja tudi notranjost...
Slika

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. Ne sep 06, 2009 8:25 pm

hud men je bil itak najlepši na showu
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Ne sep 06, 2009 9:18 pm

dirkalca ti u Drkača naredu... dej ga poštrihej u en hud paintjob dirkaln d bo avto k se z ta avto spodob ;)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne sep 06, 2009 9:24 pm

vsi ste polni idej kaj naj nardi...kaj je vaš avto, ste imel karkoli zraven? ne vidim da bi se še kdo drug kej podobnega lotil.

Avto mi je zanimiv, ne morem rečt al mi je lep al grd :) zanimiv je ;)
O rat-look-u pa nimam pojma tko da ocenjevat ne morm
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne sep 06, 2009 11:51 pm

čestitam za 2.mesto!
pa pust tle publiko, da se zgraža, ker se vidi, da so argumenti na nivoju globoko mladoletnih (da nebom kaj preveč rekel op.p.).

imam pa en konstruktiven predlog zate.. povdari še malo kakšen "zarjavelo obarvan" bok/vrata/haubo/itd.. vriši nekako kao zarjavele blatnike.. kakšne stare plahte na katerih se krompir suši zdekoriraj notri pa recimo zanemari elemente prišvrščene na avtu malo bolj očitno. verjamem, da se trudiš in laiki ne opazimo miljon stvari.

po pravici tudi meni ni ta stil wow, je pa res, da če se potrudiš mi bo avto zelo zanimiv. 8)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po sep 07, 2009 5:58 am

Če po resnici povem, sem najprej mislil da je avtomobil obično pobarvan v mat oranžno. Nič drugega na avtu mi ne vleče na rat stil, razen mogoče ključavnice :lol:

Aja drugače pa, tam ko je nekdo dal link, je na tistem forumu sicer polno zarjavelih avtomobilov, vendar poglejte spodaj tistega srebrnega polota, pa boste videli da gre za podoben način kot tule.

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Po sep 07, 2009 6:54 am

Brez zamere do kogarkoli ampak se mi zdi da je tu luknja v pravilniku, ki je sestavljen.
_B3yBo_ je presenetil tako publiko, tekmovalce, ocenjevalce in nazadnje tudi sam sistem, pravilnik..
Jaz verjamem da v tujini , ne dajejo rat look avtomobilov in poliesterskih packarij kot temu pravite, v isti koš, isto ocenjevalno skupino.
Zato pa je tukaj toliko prepiranja. Če bi še pač imeli best rat look , ali pa kaj podobnega sem prepričan da bi zmagal _B3yBo_.
Se pravi, da bo treba do naslednjega leta malo spremeniti pravilnik, da ne bo spet sredi sezone, nekdo pripeljal rat look avto in bo spet polno kreganja in podobno.
Tako da moje mnenje je, da tukaj ni kriv ne _B3yBo_, ne avto , niti ne ocenjevalci, ampak zasnova sistema ocenjevalnih listov.
Tako da se bo treba pred novo sezono pošteno dogovoriti , glede pravilnika, da drugo leto ne bo prihajalo do podobnih incidentov.
Konec koncev, res delamo avte zase, s svojim denarjem kot je bilo rečeno, vendar je še vedno preveč ''foušarije'' al nevem česa, da prihaja do konfliktov.
Bistvo je da se pridemo družit na show, no vsaj do sedaj sem mislil, nimam do nobenega zamere, za razliko od nekaterih..

Pač moje mnenje

valle

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po sep 07, 2009 8:16 am

Kak ste smesni eni,... naj dela z avtom kaj hoce,...
meni osebno pa ni vsec,.. vazno da je lastniku.
Slika

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Po sep 07, 2009 9:16 am

valle-leon je napisal/-a:_B3yBo_ je presenetil tako publiko, tekmovalce, ocenjevalce in nazadnje tudi sam sistem, pravilnik..

valle

beybo jim je cel sistem z.... :P :P :P

kakorkoli... všečen ali ne všečen, očitno v slo nismo pripravljeni na novosti (važn da je mainstream in je vse kul).
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po sep 07, 2009 10:18 am

valle-leon je napisal/-a:Če bi še pač imeli best rat look , ali pa kaj podobnega sem prepričan da bi zmagal _B3yBo_.

A bi sploh kkšnga konkurenta mel (da je bil zrihtan v istem slogu)? :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po sep 07, 2009 10:37 am

Bo jo imel kmalu XD
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po sep 07, 2009 11:33 am

IcEm4n je napisal/-a:
valle-leon je napisal/-a:Če bi še pač imeli best rat look , ali pa kaj podobnega sem prepričan da bi zmagal _B3yBo_.

A bi sploh kkšnga konkurenta mel (da je bil zrihtan v istem slogu)? :lol: :lol:

ne še,ostala konkurenca je še pri feštajnu na odpadu :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po sep 07, 2009 3:50 pm

Jerch_ je napisal/-a:čestitam za 2.mesto!
pa pust tle publiko, da se zgraža, ker se vidi, da so argumenti na nivoju globoko mladoletnih (da nebom kaj preveč rekel op.p.).

imam pa en konstruktiven predlog zate.. povdari še malo kakšen "zarjavelo obarvan" bok/vrata/haubo/itd.. vriši nekako kao zarjavele blatnike.. kakšne stare plahte na katerih se krompir suši zdekoriraj notri pa recimo zanemari elemente prišvrščene na avtu malo bolj očitno. verjamem, da se trudiš in laiki ne opazimo miljon stvari.

po pravici tudi meni ni ta stil wow, je pa res, da če se potrudiš mi bo avto zelo zanimiv. 8)

Pride zadna havba rjasta ker jih mam viska in se nekaj starih nalepk gor :P
Tukaj mi kometarji nepomenijo prav veliko ker so mi bol pomembni tisti iz tujine in tam ni takih komentarjov kot so tukaj ;)

AVX je napisal/-a:Bo jo imel kmalu XD

tocno tako drugo leto vem vsaj se za 2 :P

itak je pa normalno da nebo vsem vsec kar je cisto logicno
Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Po sep 07, 2009 4:14 pm

Men pa je ful všeč :tomidelej: ..B3yBo kr tak naprej.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 07, 2009 11:55 pm

Caki malo zaj jaz ene stvari nea razumem. Prosim ce mi kdo to razlozi. Vi ste pofarbali avto na perla belo, pol pa ste s copici premazali cel avto na rjavo ? In zdaj je ta avto rat look ?

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To sep 08, 2009 7:14 am

Sem moral še enkrat na začetek slike pogledat, ko sem prebral celo debato :lol:

Na žalost tudi men zgleda samo kot slabo pobarvan avto... Mogoče, če bi imel res dodane kake rjaste robe in barve različnih odtenkov ("obšlesanosti") bi bil bolj rat...
Mogoče mi pa samo model avta ne spada v to sceno?
Kakorkoli, vsak ma svoj hobi, če mu paše, naj se ga drži.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To sep 08, 2009 7:15 am

Sicer avta ne bom komentiral, ker ga še nisem videl in sem očitno že prestar za to... :lol:

1. Beybo je imel idejo, jo je naredil... kaj, zakaj, kako, je vidno... enim je hudo, nekaterim popolnoma nič... glede na to da je bil cel avto v špric kitu verjetno ne bi bilo veliko dražje če bi ga pobarval v neko lepo barvo... ampak ... projekt je njegov in naj ostane tak..

2. Večina foruma (ne mi zamert) itak nima pojma kaj govori... na svoja vozila itak ne vidijo dati več kot pa Tomason TN6 Black ali pa če Eta Beta felten in izdelkov iz A3Ma...

3. x let nazaj je Courage avto naredil izjemen in ga pobarval na mat... danes vsak drugi kekec barva na mat, verjetno so še deklicam svojm kupil mat tangice... forum spremljam bolj malo, ampak ko beseda nanese na styling se počutim kot da bi gledal reklamo za prašek... prežvečeno...

4. Vsako tekmovanje ima svoja pravila... vsak ki se spušča na tekmo lahko prebere pravilnik (ja tudi to lahko naredi :lol: ) in na podlagi pravilnika "priredi" styling da potegne več pik... komur to ni jasno je bolje da gleda pimp my ride in se tolaži da bo tudi on imel kdaj tak avto...

5. v osnovi je seicento še vedno dirkalnik... in z kratkim menjalnikom, nizko težo in fedri z 1cm hoda ni ravo AC dirkalnik, ampak čez kakšno Planino ali po stari cesti do morja bi imeli zelo zahtevno nalogo držati korak taki rdeči igrači... plus ne pozabit da igra veliko vlogo tudi voznik... in tukaj je voznik taprav (lahek kot pero in z veliko znanja o vožnji)

lp

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To sep 08, 2009 7:18 am

mito a si za kavsat dobu da take lepe poste pišeš? :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To sep 08, 2009 7:24 am

croma_man je napisal/-a:mito a si za kavsat dobu da take lepe poste pišeš? :lol: :lol: :lol:

v nedeljo... zakaj pa misliš da me ni bilo na šovu? :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov