mito155 je napisal/-a:gofra je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:dej povej kaj dobiš novga za tak denar... esseesse? s servo volanom iz običnega punta?
Ce ne druzga je lepsi(hec)
Odlicen avto je, svaka cast. Pskoda, VAGovi motorji so glede na razmerje zmogljivost/poraba za moje laicne pojme top. In btw, zakaj bi mu bilo zal, ce jo bo "tiscal od zacetka" ?![]()
In kolikor jaz vem, je bil avto 19K EURkar je izreden price performance paket...
LpF
![]()
19k€ je FR ki je dost podobna igrača samo da ima 150 konjski motor in seveda DSG... notanjost je podobna, zunanjost pa ima kar nekaj razlik...
22800€ je MPC cena dotične cupre... ni ravno poceni vozilo, vendar je treba vedeti da se že ibiza SC sport paketek pelje odlično in vse kar sem pogrešal v tistem vozilu je bil zmogljiv motor. Sedaj ga končno ima... avto je pa..Sam bi dodal pri naročilu nove še usnje (900€), ker potem zgleda notri bistveno bolje, ksenon (650€), streho (650€), tehnični paket - parksenzorji in senzor za dež, luči (350€) in pa naslon za roko (150€).. je pa res da se potem avto cenovno približa golfeku.... je pa res da malce bolj opremljen gti z dsg-jem stane 30000€... kar pa spet ni malo...
Siddharta je odličen avto, vendar je potrebo za užitke dodati še DCC in DSG, pa 18 col... ni slaba varianta, predvsem ker je večji, zna pa taka cupra veliko večji nasmeh narista, še posebej ker je 1.4 tsi motor bistveno bolj eksploziven kot pa 1.8
lp
J. ga se nabere, zato tut pravim Leon FR je cenovno zelo zelo blizu. Golf je le še mal več.
Vendar zakaj večji avto če ga ne rabiš itd..