tbmwk je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Klasika![]()
A maš avto registriran običajno al je že oldtimer?
Je oldi,samo 85 euro na leto,,aja je 3500 cmm,in 230 KM!
kako 85?
moj me vse skupaj pride cca 200€
tbmwk je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Klasika![]()
Pravi_Diablo je napisal/-a:tbmwk je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Klasika![]()
kako 85?
moj me vse skupaj pride cca 200€
sovec1 je napisal/-a:Prelep CSi , lepa barva ,super felne, se neda prehvalit:D si predstavljam koliko te stanejo take igračke,more človek met res veliko veselja in predvsen financ.
Tudi jas sem malo bmw frika,mogoče si celo omislim kdaj čez leta tako igračko,samo kaj ko imam prevelik spekter avto ki se mi dopadejo (M5 e34 3.8, e31 850i, e32 750...)
Lep pozdrav!
defasturias je napisal/-a:stench je napisal/-a:Hud avto, sveti se pa tudi bolj kot nov.
Sem si ga lepo ogledal na gospodarcu.
Dobro ga čuvaj.
Kaj ni bil na gospodarcu drug?
Ker je imel oranžne prednje smernike in bil brez tiste nalepke na blatniku.
tbmwk je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:stench je napisal/-a:Hud avto, sveti se pa tudi bolj kot nov.
Sem si ga lepo ogledal na gospodarcu.
Dobro ga čuvaj.
Kaj ni bil na gospodarcu drug?
Ker je imel oranžne prednje smernike in bil brez tiste nalepke na blatniku.
Tisti je bil moj prvi bmw 635 csikupil sem ga pred mislim 3 leta nazaj,in je letnik 1980!sem si kupil tega ,ker sem si takoj zelel ,da sem lakho regristriral kot oldija,samo ta je prva serija teh modelov,ima drugacen motor in notrajnost ,ter podvozje je cist drugacen,pa sem ga imel par mesecev,ter prodal kolegu Damjan(lasnik ki je bil na sejmu)),ki si ga je obnovil.Jaz sem si vedno zelel druga serija bmw 635 csi,ker ima bolj moderen notrajnost,ter vse podvozje je bolj moderno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov