MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:upam, da ti kdo spojler ukrade
x2![]()
kje si pa izpuh montiro?in pa kolk te je koštalo?
X4

drugac pa lep avto

MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:upam, da ti kdo spojler ukrade
x2![]()
B|ind je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:upam, da ti kdo spojler ukrade
x2![]()
x3pa še PhoeniXu zraven
![]()
Ror izgleda kul, prve luči tud !
Zadnje mi pa niso všeč pa nevem zakaj bobne in čeljusti v plavo barvo ? Se ne ujema z ničemer na avtu..
SAVINJCAN je napisal/-a:mislim, da je lonec fabi power
PhoeniX je napisal/-a:ja za spojler, marsikomu ni všeč ampak ne vem vsak ima svoje mnenje =)
ja za lonec me pa res zanima kje si rihtal oziroma kaj imaš to gor.
lp
baSix je napisal/-a:hjooj sem začel gledat temo, kr maš enak avto kot jas pa si mel an začetku enake načrte kot jih mam jas, samo zdaj pa ko vidim ta spojlerres bi blo bolše če bi se odločo in šal v clean look dalje
al pa orginalni clio spojler ki je malo dalši (približno za 3cm in pride noro dobro vsaj za moje pojme
![]()
p.s. kolko te je pričlo kitanje kluke na prtljažniku?
zerozero je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:upam, da ti kdo spojler ukrade
x2![]()
Za 20€ sm pršu skos..hehe=D..B|ind je napisal/-a:MuRiCi je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:upam, da ti kdo spojler ukrade
x2![]()
x3pa še PhoeniXu zraven
![]()
Ror izgleda kul, prve luči tud !
Zadnje mi pa niso všeč pa nevem zakaj bobne in čeljusti v plavo barvo ? Se ne ujema z ničemer na avtu..
usak ma svoj okus ann;)SAVINJCAN je napisal/-a:mislim, da je lonec fabi power
univerzalc=DPhoeniX je napisal/-a:ja za spojler, marsikomu ni všeč ampak ne vem vsak ima svoje mnenje =)
ja za lonec me pa res zanima kje si rihtal oziroma kaj imaš to gor.
lp
ja men je ql d izrazjo svoje mnenje..sam js bom naredu kar bo men ušeč ne drugim=)..am lonec je univerzaln..tko da=)
--
edit mactron: poste skupaj, glej pravilnik - clen 3.5 - zadnje opozorilo
zerozero je napisal/-a:baSix je napisal/-a:hjooj sem začel gledat temo, kr maš enak avto kot jas pa si mel an začetku enake načrte kot jih mam jas, samo zdaj pa ko vidim ta spojlerres bi blo bolše če bi se odločo in šal v clean look dalje
al pa orginalni clio spojler ki je malo dalši (približno za 3cm in pride noro dobro vsaj za moje pojme
![]()
p.s. kolko te je pričlo kitanje kluke na prtljažniku?
hja lej men je ušeč tko d bo ostal tko=)..za prtlažnik d mi je zakito plus poštrihu..80€..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov